Annie,a rávezetés kb annyi,h nyereményként sokszor adják,asszem a coca cola is játszott "vele".Remélem segít

Sziasztok!
Nekem csak a sörnél is népszerűbb médialejátszóhoz kellene némi segítség. Nem a megfejtés, csak valami támpont az elinduláshoz. Már végignéztem jó néhány médialejátszós oldalt, de egyelőre nem áll össze a kép, hogy mi az összefüggés a sör meg ez a bizonyos dolog népszerűsége között???
Köszi: AY
a sörnél is népszerűbb médialejatszó
Adryyy én már nem is írom, hogy ment a mail
Sziasztok!
szertnék én is segitséget kérni néhány kérdésben
Tibeti legenda a tökéletes országról
Mi a gyűjtőneve a "scene" computer demók világának?
Mire jó a zene, ha baj van?
Az esztergálást is lehet ilyen rendszerekkel készíteni
Melyik az az új, világszerte szélsebesen hódító szabadtéri játék, amelyik a paintball-hoz hasonló harcijáték, és cégeknek szervezetfejlesztésre, baráti társaságoknak egy izgalmas játékra, valamint a fiatalabb generációnak szülinapi bulikra kiválóan alkalm
előre is köszi
Saliberi ment mail

Abidah!
Előbb is felébredhettél volna!!!

Szóval, most jutottam el, hogy megnézzem, de még mindig nincs meg a design linkgyűjtemény és +1-et találtam: lépésről lépésre...
Segítsetek!!!! Köszi

Valaki eltudná nekem küldeni az életunt embert,mert már lassan én is az leszek

Sziasztok!
Új vagyok a fórumotokon, de a játékra teljesen rákattantam. Csak egy bajom van, biztos az én figyelmetlenségem, hogy a kincseket én külön nem szedegettem fel, azt hittem ez automatikus. Próbáltam visszanézni a böngészömet, de nem sokra mentem vele. Aki tudna nekem segíteni, hogy kb. melyik kérdésnél voltak nagyon megköszönném. Cserébe én is segítek, ahogy tudok. Mert játszani jó!
Köszönöm
Köszönöm mindenkinek a segítséget.Öröm veletek "dolgozni".

A boszi ment a mail

.
Csipesz! Köszi. Ez nagyon idióta kérdés és válasz volt.
Mindenkinek köszönöm a segítséget. Válaszok mentek
Zaffi el tudnád nekem dobni a lapokat a kincsekről?Köszi
köszönöm a maileket

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások