Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 529 / 609 oldal |
Sziasztok.Megmondja nekem vki,hogy mi az isten a leggyorsabb széllel hajtott vizisporteszköz??Egyszerűen nem birok rájönni,rátalálni.
Sziasztok!
Talált már valaki kincset? Nem, értem a leírásban, hogyis van ez?
Talált már valaki kincset? Nem, értem a leírásban, hogyis van ez?
Nekem is ugyanez a poblémám már csak ez az egy kérdés hibádzik. Ha megtudtad a válszt oszd meg kérlek velem is. Lassan lyukat fúr az oldalamba.:-) sbzsi@citromail.hu
Köszike, közben megtaláltam mindkettőt. Köszönöm...
mazsas1 írtam neked
Szeretném tudni, ha lehet,:
Mit állítanak fel szabadtéren,
Paintball.hoz hasonló játék.
Köszönöm.
Mit állítanak fel szabadtéren,
Paintball.hoz hasonló játék.
Köszönöm.
Köszi mindenkinek a segítséget
Tündike írtam neked
Köszönöm Poncsika!
Tündike a válaszok mail-ben elmentek
Sziasztok! Valaki segítsen nekem!4 Nem tudom az esztergálást,lépésről-lépésre,forumjáték-kl
n-távolrév!! Én is segítek cserébe!!Köszi!!
n-távolrév!! Én is segítek cserébe!!Köszi!!
schwarczi mail ment a válasszal
Tudna vki segíteni,hogy mi az a kifejezés, amit számítógépes játékok fejlesztésére, előállítására használnak???
segítsetek légyszi!!
segítsetek légyszi!!
keress rá a startlapon a titkos tudás-ra, a második oldalon lesz a válasz.
Ha így sem megy akkor szólj küldök mailt.
Ha így sem megy akkor szólj küldök mailt.
Sziasztok!
Nekem is egy kis segítség kellene ebben:Titkos tudás, mely csak a beavatottak számára elérhető. Amúgy kártyajóslás is. Egyszerűen nemtalálom. Pedig már egy csomó lap.hu oldalt végig néztem. Amugy én is szivesen segítek (ha tudok) emailben.
Nekem is egy kis segítség kellene ebben:Titkos tudás, mely csak a beavatottak számára elérhető. Amúgy kártyajóslás is. Egyszerűen nemtalálom. Pedig már egy csomó lap.hu oldalt végig néztem. Amugy én is szivesen segítek (ha tudok) emailben.
mailen küldtem mindkettőtöknek választ 

Anita#!
léci, küldd el nekem is ha megkapod a választ
léci, küldd el nekem is ha megkapod a választ
Mi az ami szabadtéri játékoknál az időjárástól véd?Légyszi valaki súgja meg!Én is segítek
sziasztok! azt hiszem játeékfüggő lettem. szeretném ha segítene valaki,TIBETI LEGENDA, ESZTERGÁLÁS már kikészít. köszi.ha tudok én is segítek
Zvoli
Köszi , rájöttem a szemüveg nem azért van , hogy a polcon tartsam. Az "Y" V-nek néztem igy meg nagyon nem passzolt a válasz.
Köszi , rájöttem a szemüveg nem azért van , hogy a polcon tartsam. Az "Y" V-nek néztem igy meg nagyon nem passzolt a válasz.