Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 530 / 609 oldal |
Sajna mennem kell, további jó keresést mindenkinek! Üdv!
sziasztok
aki tudja, lécci küldje el nekem, h ki mondta "van-e a bornak filozófiája?"
kösszencs
aki tudja, lécci küldje el nekem, h ki mondta "van-e a bornak filozófiája?"
kösszencs
Nita67!
Ha a google keresőbe beírod azt, hogy "szufi hangja", az első találatnál meg is találod a választ.
Ha a google keresőbe beírod azt, hogy "szufi hangja", az első találatnál meg is találod a választ.
dandi!
Azért nehéz a kérdés, mert nem írják oda, hogy számítógépes játékkal kapcsolatos.
Van egy ilyen menü, amiben meg lehet tanulni a játék menetét. (Pl. stratégiai játékoknál.)
Azért nehéz a kérdés, mert nem írják oda, hogy számítógépes játékkal kapcsolatos.
Van egy ilyen menü, amiben meg lehet tanulni a játék menetét. (Pl. stratégiai játékoknál.)
nem fogok, köszönöm szépen
!
!Beírtam a keresőbe szufi hangja , az első .lap oldal ami előjött /sha..../találtam is kincset, de ezzel kiszinesedett a tibetis kérdés kockája, de a szufi hangja még mindig ott van, hogy nincs megfejtve! Segítsetek!!!
Sziasztok! Én csak a lépésről-lépésre kérdéssel nem boldogulok. Nem muszáj megmondanotok a megoldást, csak a rávezetést. Köszike! :-) Gondoltam már táncra, sakkra, de falba ütköztem... Nagyon messze járok?
Republicnyussy!
Mailen már elküldtem neked a választ.
Mailen már elküldtem neked a választ.
elküldtem a segítséget, a mailt véletlenül a párom címéről írtam, így kérlek, oda ne válaszolj
köszi
köszi
már cska az egyik kell :
Mit szoktak nagyobb programoknál felállítani, hogy megvédjen a kellemetlen időjárás elől?
a másikra rájöttem
Mit szoktak nagyobb programoknál felállítani, hogy megvédjen a kellemetlen időjárás elől?
a másikra rájöttem
Sziasztok!
Én is segítséget kérnék.
A lépésről lépésre bemutatjuk... kezdetű kérdésre nem találom a választ. Minden más megvan. Ha én segíthetek valamiben, küldjetek e-mailt, és küldöm a választ. Köszi! Pá!
Én is segítséget kérnék.
A lépésről lépésre bemutatjuk... kezdetű kérdésre nem találom a választ. Minden más megvan. Ha én segíthetek valamiben, küldjetek e-mailt, és küldöm a választ. Köszi! Pá!
mostmár kiírja, csak levettem véletlenül, megköszönném ha segítenél
Sophie!
Nem írja ki a mail címedet, így nem tudok segíteni.
Nem írja ki a mail címedet, így nem tudok segíteni.
Már csak ez a 2 hiányzik:
Hogy hívják azokat a sátorozásra alkalmas szálláshelyeket, melyek hazánkban találhatóak?
Légyszike vki segitsen! Előre is köszike!
Hogy hívják azokat a sátorozásra alkalmas szálláshelyeket, melyek hazánkban találhatóak?
Légyszike vki segitsen! Előre is köszike!
Mindjárt küldöm a maileket
egy picit várjatok
egy picit várjatok
Helloka!
Nekem az 2. világban kellene segítség:
Titkos tudás, mely csak a beavatottak számára elérhető. Amúgy kártyajóslás is.
Legjellemzőbbek rá a következő szavak: fórumjáték, klán, Távolrév. Kincsei rengeteg fiatalt meghódítottak. Miről is van szó?
Melyik az az új, világszerte szélsebesen hódító szabadtéri játék, amelyik a paintball-hoz hasonló harcijáték, és cégeknek szervezetfejlesztésre, baráti társaságoknak egy izgalmas játékra, valamint a fiatalabb generációnak szülinapi bulikra kiválóan alkalmas...
előre is köszike
Nekem az 2. világban kellene segítség:
Titkos tudás, mely csak a beavatottak számára elérhető. Amúgy kártyajóslás is.
Legjellemzőbbek rá a következő szavak: fórumjáték, klán, Távolrév. Kincsei rengeteg fiatalt meghódítottak. Miről is van szó?
Melyik az az új, világszerte szélsebesen hódító szabadtéri játék, amelyik a paintball-hoz hasonló harcijáték, és cégeknek szervezetfejlesztésre, baráti társaságoknak egy izgalmas játékra, valamint a fiatalabb generációnak szülinapi bulikra kiválóan alkalmas...
előre is köszike
Az esztergálást is lehet ilyen rendszerekkel készíteni, Számítógépes játékok fejlesztésére, előállítására használt kifejezés.... mik ezek?
Lécci mondd már meg......
előlre is köszi
Lécci mondd már meg......
előlre is köszi

Sziasztok!
Nekem az összes eddigi kép megvan. Ha tudok, segítek. (Nem biztos, hogy mindegyikre emlékszem
Nekem az összes eddigi kép megvan. Ha tudok, segítek. (Nem biztos, hogy mindegyikre emlékszem
marycsiga küldtem mailt
dulifuli kaptál már segítséget?
bocs,akinek nem segítettem,de nem voltam gép közelbe , írj mailt.
bocs,akinek nem segítettem,de nem voltam gép közelbe , írj mailt.