sziasztok!
a kincseket hol tudom megtalálni? Magán az oldalon, ahol megtalálom a képrészletet? vagy külön vadászni kell rá?
segítsetek!
köszike
puszka
Az Isten áldjon már meg benneteket: www.google.com
Charles Leonard Bouton publikálta először (1901-ben) a játék nyerő startégiáját.
Lécci ebben is segítsetek.ezt nem nagyon értem.itt most mire kiváncsiak???
léccike segítsetek nekem ebben is.elakadtam.
sziasztok!
nekem sem megy 4 kérdés
1. peren kivüli megállapodás közvetítő személy
2. lépésről lépésre mit hogyn kell csinálni
3. Bux indexben szereplő cég is ezen a lapon van
4. brit énekesnő feldolgozta a Metallica egyik számát
léccike segítsetek, ha tudtok nekem.Várom mihamarabb a segítségeteket.
Sziasztok!
Megakadtam a "lépésről-lépésre" kérdésnél. 4 napja keresem a választ, kezdek megőrülni. Segítsetek lécci...
Köszönöm
geri
köszi eoandi a segítséget
mi a teendő akkor, ha megvan egy helyszín összes részlete, de a kincset valahol elfelejtettem begyűjteni?
nekem is kéne egy kis segítség! ez lépésről lépésre dolog nagyon nem megy, ha valaki tudja segítsen! köszi!!!!
Sziasztok újra!
Szeretném megköszönni a segítségeket!
Amennyiben kérdés van én is szívesen válaszolok!
Tudnátok segíteni, hogy mi volt a kendo elődje???
pocokmano, goooooooooooogle!!!!!!
miután segítség nem jön, sztem kezdjünk elgondolkodni ezen a lépésesen, én már megnéztem a pedagógia témakörét, tanulás oldalakat, sugó, és információs lapokat, tudakozó féléket, oktatási intézmények, formák, semmi találat, ti hogyan gondolkodtok róla?
meg köszönném ezeket az infokat itt akadtam el én is
nézd meg a Deep Purple oldalát ott vannak nevek asszem aminél ki van írva oldalt, hogy új az a megfejtés.bal oldalt.
Már csak egy kérdés van, ami gondot okoz. Esetleg valaki tudna abban segíteni, hogy melyik az az együttes, amelyiket a korábbi Deep Purple énekes alapított?
Előre is köszi!
Ezúton is nagyon köszönöm!

Lépésről lépésre, mi az? Segítsetek, légyszí' !! Köszike!!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások