Sziasztok!
Kérlek, segítsetek abban, hogy melyik tibeti legenda szól a tökéletes városról, illetve nekem is gondot okoz a lépésről lépésre..
előre is köszi!
Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 533 / 609 oldal |
ney.lap.hu
Naon szépen köszönöm Marycsiga, soha nem találtam volna meg. Köszi !
Köszönöm. Megtaltáltam. Ezeket a számítogépes eket nem tudom. cberspace, "scene" computer demók stb.+örök város+énekesnő+kendo elődje+Pesti éptkezés+tökéletes ország. Köszönöm mindenkinek.
marycsiga
tennél felém is egy lépést
...nagyon hálás lennék ezért az egy válaszért, szvísen segítek egyébben, ha kell
tennél felém is egy lépést
...nagyon hálás lennék ezért az egy válaszért, szvísen segítek egyébben, ha kellahaha írtam
Az esztergálást is lehet ilyen rendszerekkel készíteni
Vitéz magyarról elnvezett település Budapest közelében
Az anya és gyermekvédelmében, a tüdőbeteg-gondozásában működő, szakképzett női egészségügyi dolgozó.
ez a harom nem megy... a tobbi az igen, szivesen segitek is ..
valaki tudna segiteni legyszi?
Vitéz magyarról elnvezett település Budapest közelében
Az anya és gyermekvédelmében, a tüdőbeteg-gondozásában működő, szakképzett női egészségügyi dolgozó.
ez a harom nem megy... a tobbi az igen, szivesen segitek is ..
valaki tudna segiteni legyszi?
Bigatti írtam
bigatti a szufi hangja ebbben az összetételben a google-ba írva az első találati weboldal
Nem akarom senkinek elvenni a kedvét a keresgéléstől (nem a kérdezősködéstől!), de ha egy-egy képrészlet nincs meg, attól még nem dől össze a világ. Amennyiben nem hívsz meg tucatjával embereket, akkor az összegyűjthető max. pontszám 20800. Ki lehet számolni - mivek 5000 pont a legkisebb nyereményért szükséges mennyiség, a fennmaradó 800-ra semmi szükség... Így senki ne kövessen el harakirit, ha nincs meg pl. a lépésről lépésre megfejtés, ami egyébként már többtucatszor szerepelt különböző fórumokon...
No, most megyek, és zeneterápiázok egyet, mert nem vagyok egy pedagógusnak való alkat...
No, most megyek, és zeneterápiázok egyet, mert nem vagyok egy pedagógusnak való alkat...

Sziasztok! Szufi hangja, + a lépésről lépésre? Ha valaki tudja azt naon megköszönném.
Ez tényleg nagyon könnyű volt
bár az a sátras kicsit hülyén volt megfogalmazva... de azért rá lehetett találni
a többi viszont tényleg nevetséges volt, különösen az első hetihez képest
bár az a sátras kicsit hülyén volt megfogalmazva... de azért rá lehetett találni
a többi viszont tényleg nevetséges volt, különösen az első hetihez képest
Senkit nem akarok dühíteni, de hol a kincstáram?
És mia alépésről lépésre? aki tud segítsen.... Köszi!
És mia alépésről lépésre? aki tud segítsen.... Köszi!
nyiffnyaf visszajött a levél amit küldtem.
sbetty
elnézést, ezt átugrottam, bár, visszaolvasva az előzményeket már nagy titok nem volt benne...publikba teszem az emilt, köszönöm a szabályokat
elnézést, ezt átugrottam, bár, visszaolvasva az előzményeket már nagy titok nem volt benne...publikba teszem az emilt, köszönöm a szabályokat
nyiffnyaf írtam
nyiffnyaf: internetes napló neve (b...), és elébiggyeszted a foto ill. a video kifejezést
Sziasztok! Még új vagyok én is elakdatam. Ekezet az internetes fotó napló és videó naplót nem tudom. Vlaaki megmondaná. Köszönöm
pocokmano!
A megfejtéseket nem szoktuk ide kiírni!
Ha a e-mail címed hozzáférhető lenne megkaphatnád mail-ban.
A megfejtéseket nem szoktuk ide kiírni!
Ha a e-mail címed hozzáférhető lenne megkaphatnád mail-ban.
Egy-egy képrészlet alatt van a kincs. a kincstárad pedig a "Kincstáram"-ban.