Kösz Sbetty, de hol találom? és hol a kincstár? omaja
ildicc! Köszönöm! Megvan! :-)
További jó játékot mindenkinek!
omaja!
Olvasd el a "Játékszabályok"-at!
Mi az, hogy kincs? Nem a képrészleteket gyűjtjük? Miért nincs erről bővebb tájékoztató? Tud valaki segíteni ebben?
Üdv: omaja
Sziasztok! Csak most találtam rátok, de nagyon örülök, hogy ilyen sokan játszunk! Ha valamiben tudok segíteni ,csak szóljatok!
Ha tudná valaki, hogy: "Mire jó a zene, ha baj van?" legyenszíves segíteni , mert ez kifogott rajtam. Biztos túlbonyolítom a dolgokat! Köszi: omaja
Szia névrokon Lynda. Bár én a szomszéd tacskó után vettem fel a nevemet.
Beus1013, ezek szerint, amit te oda megfejtésnek érzel, nem arra a kérdésre válasz... Keress másik alternatívát.
Lynda, kereső!!!!! Beírni: Távolrév...
Sziasztok!
Van egy kérdés amire nem esik le a válasz...segítene valaki??!
Legjellemzőbbek rá a következő szavak: fórumjáték, klán, Távolrév. Kincsei rengeteg fiatalt meghódítottak. Miről is van szó?
Sziasztok!
Új vagyok, és beleszerettem a játékba :-)
Segítségre lenne szükségem, megvan minden kincs, viszont egyetlen képrészlettel problémám van, a megfejtést ott is tudom (Tibeti legenda), de mikor a megtalált képrészletre kattintok, azt írja hogy már megtaláltam... pedig a kérdőjel még mindig ott figyel :-( A tesóm is regisztrált, és nála is ugyanez a gond...
Tudna vki segíteni? Please... :-)
haliho!
én még csak most száltam be a játékba milyen kincseket kell keresni ?mert képrészleteket találtam már aki tud segitsen köszönöm
Szia Nyíltszív
Segítenél?
Nem figyeltem a kincseket és egyik sincs meg.
köszi
Sziasztok
Nem figyeltem a kincsekre nem tudna valaki segíteni benne
előre is köszi
semmi baj
gratula
még egy fél órát vagyok
jaj,bocsi,de belemerültem a keresésbe,már csak 3 egyszerű kérdés van,nyugodtan menj aludni.jó éjszakát.
ha nem találom,majd szólok
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások