Rekamama: hatalmas gratula a nyereményhez

Használd egészséggel és legyen még több ilyenben részed
Én olyan buta voltam, hogy bent maradt 2400 pontom

amit az utolsó napra tartogattam.
Sziasztok!
Ha nyertes listát nem is tudok, egy nyertest ismerek... Személyesen... Mert ÉN VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!
30-ai Mac-et én vittem...
Rengeteg kóddal... Eddig gyűjtögettem!
ISZONYÚAN BOLDOG VAGYOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Állatira rég nyertem már ekkora dolgot...

Hy all!
Boldog újévet mindenkinek.
És gratulálok a nyerteseknek!
Én egy kupakot kültem be és +50 pont esély ,ezzel nyertem egy mac-et.
Ez még november végén volt.
Ez tényleg csak szerencs kérdése.
napocska, Macskusz
köszi, lehet, hogy beküldék.
Hát igen, legalább a nyerteslistát fennhagyhatták volna a coke.hun-n, a tisztesség kedvéért...
Szerintem mos már sehonnan nemtudjuk meg, legfeljebb csak akkor, ha fórumos nyer egy macbook-ot.
Így honnan tudjuk meg, hogy ki nyert az utolsó napokban?
illetve lenne, csak 2008-ban!

Az új játék, 2007. május 16-án indul hát ez durván még fél év!!!
jaj
uj játék lesz

most küldtem be vagy 3000 pontnyi kódót hátha. B.U.É.K.
Ha azt írja ki, hogy "Ezt a nyerő kódot már felhasználták", az azt jelenti, hogy valaki más már beküldte a kódot.
Ha pedig azt, hogy a "A kódot regisztráltuk a számládon.", akkor Te magad küldted már be a kódot. De az is lehet, hogy véletlenül két entert nyomtál és elsőre adott pontot, a másodikra pedig kiírta a fentieket.
krysztasz
Ez azt jelenti, hogy valaki más már beküldte a kódot.
fozo.gabi
én meg nem igazán olvasgattam a topicot, mert tudtam,hogy csak később küldöm.
aki tudja, biztos beírja

lehet... viszont én úgy olvastam ezen a topikon, hogy ezt írja, ha már egyszer beküldték, de majd valaki hozzáértőbb beírja, hogy mit jelent
fozo.gabi
ezt a nyerő kódot már felhasználták - ez a pontos.
fozo.gabi
De olyat is ír, hogy már beküldött nyerő kód - vagy vmi ilyesmi, a pontos szövegre nem emlékszem -, én erre gondoltam, hogy már be vannak küldve. Találtam jónéhányat, és most rohanok még egy rövid idő alatt beküldeni őket.
Krysztasz!
Már be lettek küldve azok a kódok...
miért írja azt, hogy a kódot regisztrálták? Nem azt, hogy érvénytelen, már beküldve, hanem regisztrálva. Kb. 20-30 kupakra írja ezt. Néhányra kapok csak pontot.
Vannak coce kupakjaim-kódjaim min. 20-25db
Uncle bens kód,toto tojás,danko,omnia,tibi,és whiskas érdekel értük.
@-t írj.
pufo
ez tetszett. Bár, szerintem a nyereménylaptop sem papírból van, a lényeget pedig tudja. Legf. a nyomtató nem alapfunkció, csak ha veszek hozzá egyet

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások