Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 38 / 2011 oldal |
Maxxon Dunakeszi 1 termékes.
SzerencsésFlótás
És még az autó mellé naponta elvitt 1 vagy 2 nyereményt is mellé.Lassan csak nekik fogják az összes nyereményt odaadni a MT-nél.
És még az autó mellé naponta elvitt 1 vagy 2 nyereményt is mellé.Lassan csak nekik fogják az összes nyereményt odaadni a MT-nél.
mariska49
Aldi-Tibi
Én is írtam nekik és azt válaszolták, hogy mindenki más fel tudja tölteni, ha gondolom menjek be hozzájuk és segítenek feltölteni.
Aldi-Tibi
Én is írtam nekik és azt válaszolták, hogy mindenki más fel tudja tölteni, ha gondolom menjek be hozzájuk és segítenek feltölteni.
mariska49
Én írtam nekik, azt válaszolták, hogy látják a pályázatomat.
Én írtam nekik, azt válaszolták, hogy látják a pályázatomat.
Nem zavar ha valaki pl talált blokkot tölt fel az sem ha családtag nevében- miért is lenne benne bár mi kivetni való. Viszont ez a Dunakeszi "szerencsés" egy hely. Nem vagyok profi játékos de csak nekem tűnik úgy ,hogy ide vonzódott már eléggé sok főnyeremény, mint most a Magyar a nyerő vitarája is? Pillanatig sem állítom,hogy nem volt jogos a nyertesség de hát-Na!
Aldi Tibit más be tudja küldeni? Nekem nem sikerül.
Ha már-még itt tartunk a BHO az valami rendelési kód?
Mennyivel egyszerűbbek az Auchanos játékok! Nem fogalmazódik meg ennyi kérdés a játékosokban.
Mennyivel egyszerűbbek az Auchanos játékok! Nem fogalmazódik meg ennyi kérdés a játékosokban.
Pom Bar maci! Nyertem egy ilyen bolhás méztolvajt és osztok szorzok mert Nekem semmi se jó
" alt="
"> 900 db bolhás -bocs de nekem lehessen maci helyett- az kb egy milka nem csoki forint kiszállítási költség az 1,5 millió körül. Nem folytatom mert szét boronál az ideg! Ebből lehetett volna venni pár értékesebb és használhatóbb nyereményt is . Mi a bosszantó ebben a történetben ,ha csak nekem vállalom.Az ,hogy buta emberek magas fizetésért betudják etetni azokat a vállalati vezetőket akiknek illene nem hülyének lenni de sajna mégis! "Szórjunk ki 900 bolhást - ott lesznek a gyerekek játék polcain és amikor felkelnek az lesz az első kérdésük sőt kérésük ÁÁÁnya vettél már ma POM Bart? Mert ha még nem ne is menjünk addig az oviba! Na kedves Pom Bar csapat ez durwara nem így működik! De azért köszi oda adom Lego uszkár lányom kutyusának.Jó haverom remélem semmi idő alatt lerendezi! Az lenne azért az igazi ha nektek oda haraphatna ahová megérdemelnétek. A szervező emailjei viszik a pálmát! időbe küldje a címet és pontosan mert amúgy hiába a kesergés sírás -rívás nem kapja meg!" Komolyan 3x elolvastam nem e egy Rolexet nyertem
" alt="
">
" alt="
">

Én sem hiszem, hogy hamisítgatnak, inkább a blokkgyűjtés itt a gond.
Vásárlásaim során láttam már pár dolgot, pedig nem BP-n lakom, és nem is naponta járok nagyobb üzletekbe.
Na, de egyszer eljön majd a digitális blokkok ideje. 😀
Vásárlásaim során láttam már pár dolgot, pedig nem BP-n lakom, és nem is naponta járok nagyobb üzletekbe.
Na, de egyszer eljön majd a digitális blokkok ideje. 😀
A két rekesz sör még csak csak de tombolán nyertünk egy nagy üveg pezsgőt. Komolyan kb egy méteres volt. Beváltottuk bonbonra mertazasszony barátnéja volt ott a főnöktulaj kezítcsókolom. Ha megtartjuk lehet most belehetne cserélni egy családi házra
" alt="
">

Nem bírtál el 2 rekesz sörrel?
" alt="
">
Vigyori:
: és záró zárójel
" alt="
">
vagy
: és nagy D
" alt="
">

Vigyori:
: és záró zárójel

vagy
: és nagy D

Sehogy senem sikerül,képzeljétek oda a vigyorgó fejet. Használjátok a fentáziátokat :-)
(:
Én egyszer félóra alatt kétszer is nyertem egy-egy rekesz üveges sört.Mi lenne ha értenék a fotoshophoz
Nem vagyok Én gyanús magamnak,legalább így utólag):
Ráadásul eladtam az egyik boltosnak, remélem már elévült
Nem vagyok Én gyanús magamnak,legalább így utólag):
Ráadásul eladtam az egyik boltosnak, remélem már elévült
Hogy fotoshoppal kicserél néhány számot?
Ránézésre nem.
Hacsak a beregisztrált adatokat nézik, nem.
De ha össze hasonlítják a többivel, akkor igen.
Ránézésre nem.
Hacsak a beregisztrált adatokat nézik, nem.
De ha össze hasonlítják a többivel, akkor igen.
Azért csak észre lehet venni, ha valaki tákolt blokkal játszana. Nem?!
Lehet ez csak számomra meglepő.
Lehet ez csak számomra meglepő.
timotka
Hamisítsunk neked blokkot?
" alt="
">
Hamisítsunk neked blokkot?

Borzasztóan könnyű átírni egy két számot.
Kérdés: ellenőrzéskor a tartalomra mennyire figyelnek.
Mert elvileg a vk tartalmazza az összes többi adatot.
Azt pedig már munkásabb átírni.
Kérdés: ellenőrzéskor a tartalomra mennyire figyelnek.
Mert elvileg a vk tartalmazza az összes többi adatot.
Azt pedig már munkásabb átírni.
timotka
Szerintem _elvben_ elég jól lehetne hamisítani a blokkokat (gondolj csak bele, ha emberi arcot, vagy egész testet, alakot tudnak csinosabbá tenni ilyen program segítségével, akkor egy papírfecninél egy kis korrekció mennyire lehet nehéz), de itt nagyjából 5 perc adat-ellenőrzéssel (bolt azonosító, nyugtaszám, egyedi NAV kód) megvan, ha ügyeskedni próbáltál. Mondjuk akár 100.000 Ft értékű nyeremény esetén sem érdemes egy komolyabb (rendőrségi, adó, stb.) ellenőrzést reckírozni... én nem hiszem, hogy bárki lenne ennyire "bátor"! Hacsak nem a szomszéd néni címére kéred mindig a postát!
A másik ellenérvem: ha valakinél meg lenne a "tuti" megoldás, már egy ideje az összes játék fődíját ő vinné... Jó, van itt 2 egymás utáni napi nyeremény. Statisztikailag sima ügy. Meg aztán ki tudja, hogy mennyi csokoládét vettek, hogy összejöjjön? (Nálunk is rengeteg fogy).
Szóval én ezt a témát hagynám! Szerintem rossz nyomon jártok...
Szerintem _elvben_ elég jól lehetne hamisítani a blokkokat (gondolj csak bele, ha emberi arcot, vagy egész testet, alakot tudnak csinosabbá tenni ilyen program segítségével, akkor egy papírfecninél egy kis korrekció mennyire lehet nehéz), de itt nagyjából 5 perc adat-ellenőrzéssel (bolt azonosító, nyugtaszám, egyedi NAV kód) megvan, ha ügyeskedni próbáltál. Mondjuk akár 100.000 Ft értékű nyeremény esetén sem érdemes egy komolyabb (rendőrségi, adó, stb.) ellenőrzést reckírozni... én nem hiszem, hogy bárki lenne ennyire "bátor"! Hacsak nem a szomszéd néni címére kéred mindig a postát!
A másik ellenérvem: ha valakinél meg lenne a "tuti" megoldás, már egy ideje az összes játék fődíját ő vinné... Jó, van itt 2 egymás utáni napi nyeremény. Statisztikailag sima ügy. Meg aztán ki tudja, hogy mennyi csokoládét vettek, hogy összejöjjön? (Nálunk is rengeteg fogy).
Szóval én ezt a témát hagynám! Szerintem rossz nyomon jártok...
Lidl kaparós sorsjegy feltöltése nem sikerült.
Hibás kódot ír ki. Jeleztem nekik
Hibás kódot ír ki. Jeleztem nekik