Szerintem meg nagyon ötletes dolog ahelyett persze, hogy hónapokig (évekig) árulod, mindenki agyba -főbe alkudozik keresgélve, hogy mi a hibája, mibe lehet belekötni. Így meg van aki azt se nézi mekkora, milyen, mennyit kell rákölteni majd, csak hogy balatoni.. és hát azt gondolom bőven jól is járnak majd....
Szemes meg amúgy is klassz hely, ez egy jó ötlet arra, hogy promózzák
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 414 / 9339 oldal |
gmail.com címekkel játszatok,biztonságosabb! Reál játék ki is tér rá .
TéglagyáriM, Tisike
Szerintem vicces, hogy így akarják eladni ezt az e-könyvet. Kissé érdekes....
" alt="
">
Szerintem vicces, hogy így akarják eladni ezt az e-könyvet. Kissé érdekes....
" alt="
">Re: Tisike, ingatlannyeremeny pont hu
Igen, még októberben dobtam be ide. Szerintem nem véletlenül nem került ki az oldalra
" alt="
">
Igen, még októberben dobtam be ide. Szerintem nem véletlenül nem került ki az oldalra
" alt="
">Sziasztok ,esetleg van ,aki nyert ezzel a játékkal : delimano air frayer touch sütőt?
"Pick nyereményjáték 2022 a LIDL-ben – nyerd meg a tudatos élet hozzávalóit! A játék június 2-ig tartott"
Pár használat után bedöglött, esetleg valami tapasztalat?
Már nem találom a j.sz.-t sem...sőt semmit róla...😬😉
Köszi
"Pick nyereményjáték 2022 a LIDL-ben – nyerd meg a tudatos élet hozzávalóit! A játék június 2-ig tartott"
Pár használat után bedöglött, esetleg valami tapasztalat?
Már nem találom a j.sz.-t sem...sőt semmit róla...😬😉
Köszi
Én is írok nekik
írtam nekik még egy levelet, meglátjuk
Köszi meg is kaptam! Szerintem ebbe simán bele lehet kötni, hogy csak akkor kérte a mentést ha módosítottuk az adatokat, azt nem írta, hogy akkor is mentsd ha nem módosítasz. Szerintem ne hagyjuk annyiba!
átküldtem a levelet Sziszka9
Tesco P&G: Mi volt a nyertes értesítő levélben? Sajnos az enyém törlődött, mivel spambe érkezett. Mert én úgy emlékszem csak annyi, hogy ellenőrizzük az adatokat, mert oda küldik a nyereményt ami az everydayme oldalán szerepel cím, nem kellett e-mail írni, meg ilyenek. Akinek megvan az e-mail küldje már át nekem is és a szervezőknek is! Köszönöm!
Detto! Párom nyert everydayme oldalon P&G játék, hosszadalmas nyomozás után végre válaszoltak. Ugyanezt írták nekem is tegnap előtt. Én se ma kezdtem játszani, tudom,hogy megerősítettem az adatokat. Nemtetszésemet nyilvánítottam...gondolom zsebre tették és jónapot, már nem válaszolnak. :-((
PG játék - tavalyi-Tesco
Itt a fórumon kaptam címet, mire lehet írni, hogy nem kaptam még meg a z ajándékcsomit. Akkor irtam. Hetekkel később, most érkezett válasz. Nem küldik, mert nem pontosítottam adataimat az értesítő emailnél. Pótnyertest értesítettek. Hát a PG oldalán akkor bizony leellenőriztem a megadott adataimat, minden stimmelt. Járt már valaki így? Mit lehet ilyenkor tenni?
" alt="
">
Itt a fórumon kaptam címet, mire lehet írni, hogy nem kaptam még meg a z ajándékcsomit. Akkor irtam. Hetekkel később, most érkezett válasz. Nem küldik, mert nem pontosítottam adataimat az értesítő emailnél. Pótnyertest értesítettek. Hát a PG oldalán akkor bizony leellenőriztem a megadott adataimat, minden stimmelt. Járt már valaki így? Mit lehet ilyenkor tenni?
" alt="
">A Coca Cola appban látható valahol az, hogy mennyi kódot töltöttem fel a mostani játékra?
A profilomban csak annyit látok, hogy 50 kredit figyel a pénztárcámban, de már régóta ennyi.
A profilomban csak annyit látok, hogy 50 kredit figyel a pénztárcámban, de már régóta ennyi.
Azon a listán elvileg már az ellenőrzöttek voltak, csak nem volt teljes a lista...
Rossz hírem van ,Magamnak. Valószínúleg nem egyém a főnyeremény. Nem ellenőrzés után kellene kiértesíteni az embereket?
Még szerencse,hogy vettem és be is regisztráltam az AMTS jegyet ,meg vásároltam Nestlét az EcoFamilyba na meg szerződést hosszabbítottam a DIGI nél így csak begurul egy autó
SPAR Magyarország
Kedves József, a nyerteseket értesítették a kollégák és még tart az ellenőrzés, illetve az egyeztetés. Így csak akkor kerülnek nyilvánosságra a nyertesek nevei, amikor vége a procedúrának. Szíves megértését kérjük!
Még szerencse,hogy vettem és be is regisztráltam az AMTS jegyet ,meg vásároltam Nestlét az EcoFamilyba na meg szerződést hosszabbítottam a DIGI nél így csak begurul egy autó
SPAR Magyarország
Kedves József, a nyerteseket értesítették a kollégák és még tart az ellenőrzés, illetve az egyeztetés. Így csak akkor kerülnek nyilvánosságra a nyertesek nevei, amikor vége a procedúrának. Szíves megértését kérjük!
Az sajnos már esélytelen...
" alt="
">
A fődíj nyertes neve már listában volt, nem emlékszem,csak arra, hogy férfi..
" alt="
">
A fődíj nyertes neve már listában volt, nem emlékszem,csak arra, hogy férfi..
Köszönöm Jelica!
Nem akarok értetlenkedni,akkor várhatom még az autót?
Nem akarok értetlenkedni,akkor várhatom még az autót?
SzerencsésFlótás
Mert most nem elérhető, ezért nem találod.
Fenn volt, de nem volt teljes, azt írták folyamatosan fog frissülni, aztán mikor először frissítették meghalt az oldal és most teljesen el is tűnt....
Gondolom dolgoznak rajta...
Mert most nem elérhető, ezért nem találod.
Fenn volt, de nem volt teljes, azt írták folyamatosan fog frissülni, aztán mikor először frissítették meghalt az oldal és most teljesen el is tűnt....
Gondolom dolgoznak rajta...
Az a legfrisseb info tőlük amit sada másolt.
Április. 30. -ig bezárólag várható, ez ma érkezett.....
Április. 30. -ig bezárólag várható, ez ma érkezett.....
Sziasztok! A Spar-Mastercard jateknak megvan a nyerteslistája ? Nem sikerült megtalálnom