Én kártyát nyertem.
"Mivel a kártya névre szólóan készül, ezért az átlagosnál hosszabb idővel kell számolnod, amely akár 90 nap is lehet. A nyereményed kiszállításáig szíves türelmedet kérjük."
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 415 / 9339 oldal |
"A promóció nyereményei még legyártás alatt állnak, de a nyereményjáték Részvételi Feltételeiben meghatározott 2023. április 30-i dátumig minden nyeremény kézbesítésre kerül."
Reál Kis Hősök nyertes a Fórumról ?
Spar Mastercard nyereményt kapott már valaki ?
Spar Mastercard nyereményt kapott már valaki ?
Szerintem ez egyszerűen csak egy beállítási hiba náluk.
Az adategyeztető levelet csak a valódi nyerteseknek kéne kiküldeni, de figyelmetlenségből megkapja mindenki.
Egyszer majd csak észreveszik és javítják.
Az adategyeztető levelet csak a valódi nyerteseknek kéne kiküldeni, de figyelmetlenségből megkapja mindenki.
Egyszer majd csak észreveszik és javítják.
Őszinte leszek , engem nem hoz lázba a méregdrága termékhez nyert kedvezmény, őszintén még az adategyeztetésre is sajnálom az időt ...Mondom én, aki még egy bögrének is örül.
pdelila
Szerintem alapvetően egyetértünk. A szervező kiküld csillió értesítést, hogy milyen szerencsés vagy/vagyok, mert nyertél/nyertem (x% kedvezményt az y boltban). Aztán jön ugyanennyi automatikus levél, hogy igazold már magadat légyszi.
Ebben az a szomorú, hogy aki esetleg ekkor visszakérdez / pontosítást kér (mint pl. én is, és ha jól láttam, többen is a fórumról), eddig nem kapott rá választ... (igen, a megoldás az lett volna, ha csak a napi / heti nyerteseknek küld adategyeztető emailt a szervező! Talán legközelebb!)
Szerintem alapvetően egyetértünk. A szervező kiküld csillió értesítést, hogy milyen szerencsés vagy/vagyok, mert nyertél/nyertem (x% kedvezményt az y boltban). Aztán jön ugyanennyi automatikus levél, hogy igazold már magadat légyszi.
Ebben az a szomorú, hogy aki esetleg ekkor visszakérdez / pontosítást kér (mint pl. én is, és ha jól láttam, többen is a fórumról), eddig nem kapott rá választ... (igen, a megoldás az lett volna, ha csak a napi / heti nyerteseknek küld adategyeztető emailt a szervező! Talán legközelebb!)
Johnny-X
Ezzel csak az a baj, hogy a nyert kuponkódot azonnal küldik. Másnap jön az adatbekérő e-mail. Simán aznap beválthatom a kupont, előzetes adatellenőrzés nélkül, tehát ez így értelmetlen.
Ezzel csak az a baj, hogy a nyert kuponkódot azonnal küldik. Másnap jön az adatbekérő e-mail. Simán aznap beválthatom a kupont, előzetes adatellenőrzés nélkül, tehát ez így értelmetlen.
Sziasztok!
Csak nekem okoz gondot a Coca -Cola kupakban lévő kód elolvasása?🤔
Fotóztam ,de ott is alig látszik.🧐
Csak nekem okoz gondot a Coca -Cola kupakban lévő kód elolvasása?🤔
Fotóztam ,de ott is alig látszik.🧐
Nescafé
A szervezők értelemszerűen úgy gondol(hat)ják, hogy a kedvezményre jogosító kuponok/kódok is valamiféle értékkel bírnak. Gyanítom emiatt ellenőrzik a feltöltött adatokat. Arra viszont valószínűleg nem gondoltak, hogy ezt sokan nehezményezni fogják (= nem voltak felkészülve a panasz-levél-áradatra...)
A szervezők értelemszerűen úgy gondol(hat)ják, hogy a kedvezményre jogosító kuponok/kódok is valamiféle értékkel bírnak. Gyanítom emiatt ellenőrzik a feltöltött adatokat. Arra viszont valószínűleg nem gondoltak, hogy ezt sokan nehezményezni fogják (= nem voltak felkészülve a panasz-levél-áradatra...)
Nescafé
Az adatok megadása után írtam az ügyfélszolgálatnak.
Kérdeztem, hogy mégis: nyertem napi v. heti nyereményt?
Köszönik szépen a megkeresést - volt a válasz!
Az adatok megadása után írtam az ügyfélszolgálatnak.
Kérdeztem, hogy mégis: nyertem napi v. heti nyereményt?
Köszönik szépen a megkeresést - volt a válasz!
Még mindíg Nádudvari....mikor hívtak,hogy megkaptam e a csomagot,és mondtam,hogy nem,akkor kérték,hogy másnap e mailben jelezzem ezt.Írtam nekik.Azóta sincs válasz....Ti írtatok?
Sziasztok! Úgy tudom, most nincs nyeretlen sorsjegyes játék, csak kezembe került Kaszinó sorsjegy és eszembe jutott, mennyit kínlódtam mindig az aláírással. Vagyis a tollal. Vagy fog rajta vagy nem, vagy csak összamaszatolja pl. az alkoholos filc. Ti mivel szoktatok ráírni, van valami spéci tollatok erre?
Nem értem a Nescafe játékot. Kupont nyertem, azonnal küldték is e-mailben, majd másnap jött egy adategyeztető e-mail, mintha tárgynyereményt is nyertem volna. Ezt így minek?
Már működik, a facebook oldalukon nyitottam meg a cikkeket, és sikerült mindent megtalálni.
Nekem is csak kettőt sikerült. A facebook-oldalukon is hasonló tapasztalatokról számolnak be. Nem tudom, mi lehet a trükk, vagy a hiba. Úgy tűnik, a NLC-n is ők szokták csinálni, ott adventkor nem volt gond.
Áruljátok már el, hogy a Marie Claire játékban megtaláltátok-e a figurákat! Az első két cikkben volt egy-egy, de többet sehogy sem lelek, pedig már szerintem mindent végignéztem.
askm igen,nekünk is ez a szám volt
Nekem egy olyan kérdésem lenne az oldal fejlesztőkhöz, hogy nem lehetne olyat csinálni, hogy az egyes nyereményjátékok alatt lenne egy komment szekció az adott játékokhoz?
Hírportálokon is szokott lenni ilyen funkció, hogy egy cikk alatt le tudod gördíteni, és el tudod olvasni az adott cikkhez kapcsolódó kommenteket.
" alt="
"> Tök hasznos lenne szerintem.
Hírportálokon is szokott lenni ilyen funkció, hogy egy cikk alatt le tudod gördíteni, és el tudod olvasni az adott cikkhez kapcsolódó kommenteket.
" alt="
"> Tök hasznos lenne szerintem.askm
Igen
Igen
A nádudvari szám ez volt? 70-776-0182