Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 418 / 9339 oldal |
Kb 90 pontot nyelt el a Nagyi titka, Visszaigazolt 20-t. Profil 0 pont. Ez mind decemberi. 30 pontért sikerült 1 db tányérra nevezni. Ja, írtam nekik, dolgoztak a problémán, de nem sikerült a végére érni, a feltöltési határidőig!
Hugi71, nekem tegnap hozta a futár.
Az Aldi-Valdor utalványt megkapta már mindenki vagy van aki szintén vár még rá?
Tisztelt Fórumozók!
Tud valaki, valamit a Tesco clubcard nyereményeiről, melyre regisztrálni kellett?
Válaszokat előre is köszönöm!
Tud valaki, valamit a Tesco clubcard nyereményeiről, melyre regisztrálni kellett?
Válaszokat előre is köszönöm!
Ezt a Nagyit én sem értem
" alt="
">
Decemberre van 30 pontom akkor veszek részt az 500 db tányér sorsolásán /az nullázódik ,januárban 0 pontra ?
" alt="
">
Decemberre van 30 pontom akkor veszek részt az 500 db tányér sorsolásán /az nullázódik ,januárban 0 pontra ?
Sünkutya
A profilodban állíthatod át a hónapot, aztán lépj vissza ... De azthiszem a decemberit már csak ma tudod ! Valami ilyesmit írtak ...
A profilodban állíthatod át a hónapot, aztán lépj vissza ... De azthiszem a decemberit már csak ma tudod ! Valami ilyesmit írtak ...
sünkutya: mert törlik az előző hónap pontjait hónap elején. Már nincs gyűjtögetés csak hónap elejétől hónap végéig
Tegnap töltöttem fel Nagyi titka blokkot, pár óra múlva elfogadták.
Valakinek fogadtak el Nagyi titka blokkot a héten?
Ha decemberben feltöltöttem 40 pontot és elfogadták akkor miért 0 pontom van?
Ha decemberben feltöltöttem 40 pontot és elfogadták akkor miért 0 pontom van?
Zsizsi: a 7field intézte a postázást. Info@7field.com
zsizsi72 2023-01-10 :: 21:00
Ezt a választ kaptam P&G Tesco nyereményjáték ügyben:
"Köszönettel vettük érdeklődését.
Ennek a nyereményjátéknak a postázását nem a mi ügynökségünk végzi.
Annyi információval rendelkezünk mi is sokak érdeklődésére, hogy a nyeremények karácsony előtt kerültek feladásra.
Érdeklődtünk a szervezőnél azóta mi is, hogy hol járnak a fennmaradó nyeremények, még nem kaptunk választ.
Addig is szíves türelmét kérjük.
Üdvözlettel,
A Wonderduck Agency csapata"
Ezt a választ kaptam P&G Tesco nyereményjáték ügyben:
"Köszönettel vettük érdeklődését.
Ennek a nyereményjátéknak a postázását nem a mi ügynökségünk végzi.
Annyi információval rendelkezünk mi is sokak érdeklődésére, hogy a nyeremények karácsony előtt kerültek feladásra.
Érdeklődtünk a szervezőnél azóta mi is, hogy hol járnak a fennmaradó nyeremények, még nem kaptunk választ.
Addig is szíves türelmét kérjük.
Üdvözlettel,
A Wonderduck Agency csapata"
Cirbolya köszi
" alt="
"> Gratula
" alt="
">
" alt="
"> Gratula
" alt="
">jojó, én kaptam
" alt="
">
" alt="
">Spár - Knorr nyereményértesítést kapott vki a Fórumról ?
Bombi sapka mekkora méretű ?
törpilla, zsizsi72, Sziszka9
Nagyon köszönöm a választ!
" alt="
"> Írtam nekik.
Nagyon köszönöm a választ!
" alt="
"> Írtam nekik.
Az az országos játék volt, nem az üzletláncos.
Két külön kategória.
Tény, hogy megváltoztak a játékok.
Zömében blokkos, "láncos" játékok vannak.
Két külön kategória.
Tény, hogy megváltoztak a játékok.
Zömében blokkos, "láncos" játékok vannak.
Azért én egyet értek jojó... Egyre inkább nem viszik túlzásba magukat.
Mikor játszani kezdtem(az se ma volt). Akkor a chioval 100.000-et lehetett nyerni naponta! De emlékszem olyanra amikor kijelzős dvd-t, ipodot lehetett nyerni heti többet. Most a fődíj a bringa, napi díj 10.000-es utalvány, ami enyhén szólva is elég karcsú....
Spar-nál legutóbb napi díj sem volt, csak heti....
Én jobban szerettem mikor kód volt a zacskóban és minden üzletláncban meg lehetett azt venni,sokkal komolyabb nyeremények voltak! (Vagy mikor pénzt lehett találni a zacskókban, még az is jobb volt....)
De pl. Lays-sel mikor még kislány voltam volt egy promó amikor kaparóssorsjegy volt a zacsikban és kis nyeremény chips vagy/és kóla volt, lehetett kockáztatni nagyobb nyereményekért tovább kaparni..
Na az nagyon klassz volt, ott megvolt a "játék-élménye" is....
Mikor játszani kezdtem(az se ma volt). Akkor a chioval 100.000-et lehetett nyerni naponta! De emlékszem olyanra amikor kijelzős dvd-t, ipodot lehetett nyerni heti többet. Most a fődíj a bringa, napi díj 10.000-es utalvány, ami enyhén szólva is elég karcsú....
Spar-nál legutóbb napi díj sem volt, csak heti....
Én jobban szerettem mikor kód volt a zacskóban és minden üzletláncban meg lehetett azt venni,sokkal komolyabb nyeremények voltak! (Vagy mikor pénzt lehett találni a zacskókban, még az is jobb volt....)
De pl. Lays-sel mikor még kislány voltam volt egy promó amikor kaparóssorsjegy volt a zacsikban és kis nyeremény chips vagy/és kóla volt, lehetett kockáztatni nagyobb nyereményekért tovább kaparni..
Na az nagyon klassz volt, ott megvolt a "játék-élménye" is....
Tesci P&G: a családban 2 nyertünk, egyik megérkezett másik nem. A 7field küldte a csomagot ezért még karácsony előtt írtam nekik, akkor nagyon gyorsan válaszoltak, hogy karácsony előtt meg kell kapni, ha nem akkor írjak újra. Dec 27- én írtam , de arra még nem válaszoltak. Írjatok nekik a info@7field.com -ra
sada! Köszi az infót! Nálam ebbe csak az a negatív, h nálunk nincs reál...és a közelbe se nagyon...