Te szoktad mondani:
Nem kell venni. Süss otthon chipszet, sokkal finomabb és olcsóbb, no meg egészségesebb.
jojó
Tavaly is hasonló értékben voltak a nyeremények ezen a játékon.:
1 db LG Smart TV
heti 1 db, összesen 4 db, LG projektor
Ez az a játék, ami végigvonul az összes üzletláncon.
P&G Tesco nyereményjátékon nekem sem érkezett meg a nyeremény.
info@wonderduck.hu email címre írtam, de válasz nem jött.
Én is nyertem a Spar-Mastercard játékon és a napokban már értesítettek!

" alt="

">
törpilla
Valószínűleg a 3. heti beküldéssel nyertél
3. játékheti sorsolás december 23-án 15:00 órakor történik, a nyertesek kiértesítése az első körös ellenőrzéseket követően, 2023. január 4-től történik
Spar mastercard 10 ezres utalványról kaptam értesítést
Tesco P&G csomag karácsony előtt megérkezett
Spar-Mastercard:
Azt "hallottam", hogy csak jan.16. után értesítik a nyerteseket!
Ellenőrzik a pályázatokat, hogy valóban mastercardos volt-e a fizetés!
Tesco-PG játék, szeptemberi értesítés. Valaki már megkapta? Ajándékcsomag lenne (lehetett wellness csomit is). Kezdek aggódni, de még elérhetőség sincs, hogy hova kellene írni.

" alt="

"> Valaki jár hasonló cipőben?
Sziasztok
Mastercard kiértesített ma?
Rendben Feri!
A visitozast nem serteskent irtam meg ott volt a Buek is de szelektiven olvasol Na most van lezarva!
Visítoztam? Csak érdeklődtem.
Vegyél már vissza egy kicsit. Qrvára nem vagyok kíváncsi az ilyen cinikus és hasonló dumákra. Nincs erre szükség.
A blokkgyűjtés pedig nem az a kategória, ha valaki épp' meglát egy (hosszú) kósza nyugtát a pulton és hazaviszi. De ezt is már rengetegszer megbeszéltük. Ha esetleg ilyennel nyer valaki, akkor azzal nincs semmi baj. Ha alkalomszerű, ha eseti. Akkor gáz, ha valaki sportot űz belőle.
Gratulálni nagyon ritkán szoktam, és ezt én sem várom el másoktól. Ennyi. Ne legyünk álszentek, itt mindenki elsősorban azért van, azért vásárol/pályázgat, hogy nyerjen. Ne legyünk már felháborodva, hogy nem érkezett a Gratulálunk topicba egy bejegyzés, ha nyertünk valami komolyabbat.
Köszi.
És erre ne is válaszolj, mert befejezettnek tekintem a társalgásunkat.
Vágási Feri
Én nem moralizálni akartam, hanem azt latolgattam, melyik játékmódnál lehet több pályázat?
Mellesleg én akkor sem játszhatok a Pennyvel, amikor épp játékos terméket veszek, mert nincs kártyám.
Gondolom, nem vagyok egyedül.
Mint ha Te nem néznél meg egy jóképű -Pláne- hosszú blokkot amit valaki a bevásárló kocsiba hagyott?! Ja igen! megnézed de hiába van rajta egy autónyereményes termék eszedbe jut a cserkész fogadalmad meg Taki bácsi a szomszédokból és nem töltöd fel?! Tudod az is érdekes ,hogy itt visítoztál-"nyert-e valaki az AXE val? Amikor beírtam a Hoverboardot meg a Hűtőtörölközöt egy Gratulésünt sem tudtál kipréselni magadból. Nem mint ha nem lennék meg nélküle. Mentségedre legyen mondva -írva- mások se.Sokat változott ez a közösség és nem éppen az előnyére. Azért BÚÉK Neked és mindenkinek!
A tuti az lenne, hogy 5.000,- Ft de minimum 1-2 konkrét terméknek figyelnie kellene a blokkon. Sport szelet, Lenor öblítő, Coca-Cola, Gyermelyi tészta, bármi...
Na, ilyet nehezen lehetne találni.
No de a "boldog-boldogtalan" biztosan vásárolt, tehát jogosult lenne a nyereményre, és igazságos lenne, ha a klasszikus Penny kártya csippantós szabály élne.
Nehogy már Vég Béla nyerjen azzal a blokkal, amin Komment Elek valós vásárlása figyel.
De ez örök téma, ne is sprehheljünk róla. Nem igazán szoktam figyelni, de szerintem nem hagynak a Pennyben sok blokkot, amit el lehetne emelni, a Makkosházi krt-on biztosan nem.
Örüljünk, hogy a Spar a SuperShop-hoz köti a nyereményjátékot. Persze az lenne tuti, ha olyan nyeremények lennének, mint pár éve. 25 X 1.000.000,- Ft vagy valami ilyesmi.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások