Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 420 / 9339 oldal |
Olyan talált blokkot simán regizhetünk ,melyhez nem használtak kártyát .
" alt="
"> jó időben értesülni
" alt="
">
2023
Árnyalja a helyzetet, hogy az automatikus részvételnél boldog-boldogtalan részt vesz a sorsoláson, akár akar, akár nem.
Most játszhatsz talált blokkal. De nem mindenki használ Penny kártyát, így nem feltétlen derül ki, hogy másé-e a blokk.
Szóval nem tudom, hogy jobb-e így vagy nem.
Most játszhatsz talált blokkal. De nem mindenki használ Penny kártyát, így nem feltétlen derül ki, hogy másé-e a blokk.
Szóval nem tudom, hogy jobb-e így vagy nem.
Hááááááát, mivel nem feltétel a Penny kártya csippantása ezért akár lehet blokkgyűjtős is...
De feltételezem, hogy ha Vég Béla talált blokkal páHázik, amin ott figyel Komment Elek Penny kártyájának a száma, akkor azt a sorsolás után ellenőrzik... Mint az Auchannál.
De feltételezem, hogy ha Vég Béla talált blokkal páHázik, amin ott figyel Komment Elek Penny kártyájának a száma, akkor azt a sorsolás után ellenőrzik... Mint az Auchannál.
jojó
Nem írtad be egy kicsit túl korán a Reál játékot?
" alt="
">
3023. elég soká lesz.
" alt="
">
Nem írtad be egy kicsit túl korán a Reál játékot?
" alt="
">
3023. elég soká lesz.
" alt="
">Johnny-X 2023-01-02 :: 15:35
Vágási Feri
(Csak nem vagyok benne biztos, hogy jól értem-e?)
A PENNY játék akkor blokkgyűjtős lesz?! Már ha valóban nem feltétel a Penny kártya a vásárláshoz, vélhetőleg "picit" csökken a normál halandó által feltöltött, saját vásárlás után feltöltött pályázatok aránya... :-(
Vágási Feri
(Csak nem vagyok benne biztos, hogy jól értem-e?)
A PENNY játék akkor blokkgyűjtős lesz?! Már ha valóban nem feltétel a Penny kártya a vásárláshoz, vélhetőleg "picit" csökken a normál halandó által feltöltött, saját vásárlás után feltöltött pályázatok aránya... :-(
Vágási Feri 2023-01-02 :: 09:31
A Penny játék NEM automatikus.
A blokk adataival kell pályázni.
Pontosabban:
- nem feltétel a Penny kártya csippantás
- ha 5.000,- Ft-os Penny kártyát nyertél akkor az azonnal megtudod/megkapod a pénztárnál
- a blokkal pedig a játék oldalán kell regisztrálni a Fődíj(ak)ért
A Játékban részt vehet minden:
A Játékban részt vehet minden magyar állampolgárságú, magyarországi lakcímmel, tartózkodási
címmel rendelkező, 18. életévét betöltött nagykorú, cselekvőképes, természetes személy, aki
• a Játék időtartama alatt bármely Magyarországon található Penny üzletben,
• legalább 1 alkalommal legalább 5.000 Ft értékben vásárol és
• naponta 100 vásárló véletlenszerű sorsolás útján azonnali nyereményként 5.000 Ft értékű
PENNY Ajándékkártyát nyer, melyet az üzletben a vásárlás után töltenek fel részére, vagy/és
• a https://www.nyerjapennyvel.hu oldalon, a továbbiakban: „Weboldal”, pályázik személyes
adatainak megadásával, valamint a vásárlást igazoló blokk adatainak feltöltésével, a továbbiakban:
„Pályázat”, ahol az 5 db egyenként 1.000.000 Ft értékű PEN
A Penny játék NEM automatikus.
A blokk adataival kell pályázni.
Pontosabban:
- nem feltétel a Penny kártya csippantás
- ha 5.000,- Ft-os Penny kártyát nyertél akkor az azonnal megtudod/megkapod a pénztárnál
- a blokkal pedig a játék oldalán kell regisztrálni a Fődíj(ak)ért
A Játékban részt vehet minden:
A Játékban részt vehet minden magyar állampolgárságú, magyarországi lakcímmel, tartózkodási
címmel rendelkező, 18. életévét betöltött nagykorú, cselekvőképes, természetes személy, aki
• a Játék időtartama alatt bármely Magyarországon található Penny üzletben,
• legalább 1 alkalommal legalább 5.000 Ft értékben vásárol és
• naponta 100 vásárló véletlenszerű sorsolás útján azonnali nyereményként 5.000 Ft értékű
PENNY Ajándékkártyát nyer, melyet az üzletben a vásárlás után töltenek fel részére, vagy/és
• a https://www.nyerjapennyvel.hu oldalon, a továbbiakban: „Weboldal”, pályázik személyes
adatainak megadásával, valamint a vásárlást igazoló blokk adatainak feltöltésével, a továbbiakban:
„Pályázat”, ahol az 5 db egyenként 1.000.000 Ft értékű PEN
Köszönöm a választ!
" alt="
">
" alt="
">Cserko!
Dm-ben holnaptól lesznek (üzletben s online is).
Rossmannban már múlthéten is voltak, de csak 40%-os leárazások voltak
Dm-ben holnaptól lesznek (üzletben s online is).
Rossmannban már múlthéten is voltak, de csak 40%-os leárazások voltak
Sziasztok!
Tudjátok, hogy mikortól lesznek leértékelve a karácsonyi csomagok a Dm-ben, Rossmannban?
Tudjátok, hogy mikortól lesznek leértékelve a karácsonyi csomagok a Dm-ben, Rossmannban?
Sziasztok!
Ha valakinek ma lejáró utalványa van, amit nem szeretne már beváltani, és nyomott áron szeretne megszabadulni tőle, szóljon, megnézném...
Ha valakinek ma lejáró utalványa van, amit nem szeretne már beváltani, és nyomott áron szeretne megszabadulni tőle, szóljon, megnézném...
vártam tegnap én is az sms-t de csak nem küldték
Tesco - Axe
Nem nyert senki?
Nem nyert senki?
Luluanne! Átküldtem egy levelet.
Jeli köszönöm szépen a választ!
rea300
Ma jött értesítő.
Ma jött értesítő.
Sziasztok!
Aki nyert a Ferrero "Szerelem van a levegőben" rózsaboxot, be tudta váltani a kuponját? Volt olyan, akinek sikerült? Ha nem sikerült, hogyan tovább? Kérem ossza meg tapasztalatát, akár itt a fórumon, akár priviben! Előre is nagyon köszönöm!
" alt="
"> (Dec.31. a kupon lejár.)
Aki nyert a Ferrero "Szerelem van a levegőben" rózsaboxot, be tudta váltani a kuponját? Volt olyan, akinek sikerült? Ha nem sikerült, hogyan tovább? Kérem ossza meg tapasztalatát, akár itt a fórumon, akár priviben! Előre is nagyon köszönöm!
" alt="
"> (Dec.31. a kupon lejár.)Sziasztok
Mastercard tegnap értesített valakit?
Mastercard tegnap értesített valakit?
Köszönöm válaszod, megnyugodtam.
" alt="
">
" alt="
">Magyar termék általában lassú... Kihasználják, hogy van 90 napjuk!