Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 422 / 9339 oldal |
sada: mi még szeptemberit sem
A Nádudvari 3. beváltási ciklusából (nov.vége) kapott már valaki bármit is?
Írtam nekik a Fbookon.
H.P-ig műkodnek
H.P-ig műkodnek
Gia
Nálam sem működik. A mai nyeremény (azt hiszem) játék varrógép.
Nálam sem működik. A mai nyeremény (azt hiszem) játék varrógép.
Müller Adventi játékban reggel óta én sem tudok belépni !
Játékszabályzatban 12.01-től 12.24-ig tart..
Mai napi nyeremény: 5 db Stitch Style varrógép
Játékszabályzatban 12.01-től 12.24-ig tart..
Mai napi nyeremény: 5 db Stitch Style varrógép
Köszi, macika! Van akinek sikerült? Mi a mai nyeremény?
Sajnos nálam sem megy!!!!
Sziasztok! Nálatok működik a Müller adventi játék? Nálam éjfél óta nem. Vagy már vége lenne? Na de ilyen korán?
Vágási Feri! Én a Sierra csomagomat várom már nagyon
" alt="
">
" alt="
">Napibetevő!
Köszönöm!
Köszönöm!
Vágási Feri igen Én várok Liptontól hetit
" alt="
">
" alt="
">SzerencsésFlótás!
A Hetek című hetilap éves előfizetésével lehet Toyota Aygo-t nyerni.
A Hetek című hetilap éves előfizetésével lehet Toyota Aygo-t nyerni.
Kedves Gyerekek,
Lipton és/vagy Sierra Tequila ajándékcsomagot vár még valaki rajtam kívül?
Lipton és/vagy Sierra Tequila ajándékcsomagot vár még valaki rajtam kívül?
Sziasztok! Egy reklámblokk végét láttam,az volt a lényege ,hogy valamilyen újsággal Toyota Yaris Crosst lehet nyerni Tudna valaki többet erről?
jojó
De igen.
De igen.
hetente nem 100 db 10 000-est sorsolnak ?
Köszönöm, Jelica!
Időközben alaposabban elolvastam a játékszabályzatot, és írják, hogy nyertes blokk esetén a belső rendszerükben ellenőrzik, hogy valóban MasterCarddal lett-e fizetve. Tehát nem lehet akármilyen talált blokkot feltölteni.:-)
Időközben alaposabban elolvastam a játékszabályzatot, és írják, hogy nyertes blokk esetén a belső rendszerükben ellenőrzik, hogy valóban MasterCarddal lett-e fizetve. Tehát nem lehet akármilyen talált blokkot feltölteni.:-)
A kérdés jó, de szerintem a szervezőt (rewart) kell kérdezni....
De érdekes felvetés, nem nagyon adhatnának ki semmilyen infót nagyon, mert banktitkot sértenek, ha jobban bele gondolunk...
Nyilván a spar a saját rendszerében vissza tudja keresni az adott vásárlást, ott mondjuk szerintem látszik, hogy milyen kártyával történt, ahogy a terminál cetlije is hozza, hogy mastercard...
De a menete a dolgoknak érsekes...
De érdekes felvetés, nem nagyon adhatnának ki semmilyen infót nagyon, mert banktitkot sértenek, ha jobban bele gondolunk...
Nyilván a spar a saját rendszerében vissza tudja keresni az adott vásárlást, ott mondjuk szerintem látszik, hogy milyen kártyával történt, ahogy a terminál cetlije is hozza, hogy mastercard...
De a menete a dolgoknak érsekes...
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy a Mastercard-os játéknál, nyertes blokk esetén hogyan ellenőrzik, hogy valóban MasterCard-dal lett fizetve a termék?
Tranzakció szám alapján? Köszönöm a választ!
Tranzakció szám alapján? Köszönöm a választ!
Terpiii
Írtam mailt.
Írtam mailt.