Azt meg már csak halkan jegyzem meg, hogy tavaly az október, novemberi nyereményeim mind megjöttek. Sőt, CBA-val nyert decemberi ajándék is megjött (igaz külön írtam miatta e-mailt...), de voltak olyan kedvesek, hogy intézték a dolgot...
Idén meg mindenki valahogy annyira ráér, csak a nagy ráérésben az 5-10.000 utalvány 1 hónappal később feleannyit sem ér....
Az csak hab a tortán, hogy a nyeremények értéke nem hogy nem nő, de örülni kéne mikor vászonszatyor,termosz, bögre a napi díj....

" alt="

">
Jelica
Maximálisan egyetértek!
Igen, én is ezen vagyok "kiakadva"..
Nádudvari is minek bontott szakaszokra, mikor semmit sem postázott eddig..
Screvonak is 2 hónap kell, hogy ki tudjon küldeni néhány online utalványt.
...
Hiszen tudják előre mit akarnak adni a nyerteseknek, miért nem szerzik be amíg tart a játék ?? (Nem is 1-2 hetes játékokról van szó.... Jó, a nádudvarinál bele kell kalkulálni, hogy nem tudhatják miből mennyi kell, na de majd kíváncsi is leszek mindenki megkap-e mindent, mert majd beszerezni sem tudnak semmit ekkora mennyiségben, egyszerre.)
Nem,sajnos semmi nem érkezett meg,de csalódott is vagyok,annyi dolgot az ember karácsonyra tudna ajándékozni és semmi. pl. ízmester csomag,Nádudvari ajándékok...
Erre gondolsz?
https://www.everydayme.hu/munkautanedesapihenes
A régebbi everydayme játék nyertesei megkapták már a nyereményüket? Arra gondolok, amiről még szeptemberben jött értesítés. Ajándékcsomag, wellness csomag, ilyesmi volt a nyeremény.
Lassan három hónapja annak, hogy értesítették a nyerteseket.
Köszi előre is!

" alt="

">
abigail 2022-12-14 :: 12:45
Adventibi nyereményjáték
A. M. M. Mig A11701265 Megerősítve 2022-12-10, 13:47:48
A játák 7-ig tartott, a jsz. szerint a fődíj soroslás 11-én
Elég furcsa...
sada
Köszönöm.
Így értelmeztem én is. Csak azt reméltem, tévesen.
Vénember
Szerintem nem.
A karácsonyi csomag 1 terméknek számít.
PPP
https://szuper-apu.hu/
Üdvözlet!
Nem volt olyan játék ami dec.15-ig játszható és P&G-t kellett vásárolni többek között Coopban, Ecofamilyben, Goods Marketben?
Köszönöm a válaszokat
Paintuci köszönöm. Igen a roller lesz

" alt="

">
Tesco -AXE
Egy karácsonyi csomag elegendő a pályázathoz?
("2db bármilyen AXE termék" = "karácsonyi csomag"???? )
Aranyoskicsi: mi kaptunk, szerintem a willkinson roller, de lehet a füllhallgató?
Henkeles megoldódott,nem jó adatokat küldtek.
Sziasztok! Kapott más is SMS-t csomagról a Gebrudertől? Alza.sk ?
Még mindíg Ecofamily Henkel. Nem tudjátok ez az Ap hová tartozik?
A03202635 ? MERT NEKEM NEM ISMERŐS. Lehet rossz adatokat küldtek el,akkor meg hiába keresem
Képzeljétek! 13:09-kor megkaptam a nyertes blokk adatait!
Köszönöm a segítséget!
Köszönöm az infokat! Felhívtam én is a Henkeles számot, ahol nagyon kedvesek voltak és továbbítják az illetékesnek a kérést!
06-1-372-5555 ez Henkel száma,nekünk felvették,Te is hívd ezt
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások