Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 425 / 9339 oldal |
askm: pont így jártam én is. Több blokkal játszottam, nem tudom melyik nyert. Leveleimre nem válaszolnak.
A hívott szám átmenetileg nem kapcsolható
" alt="
">
" alt="
">
askm:+36 1 782 1605 | fax: +36 1 782 1606
mi is így jártunk,ahogy te
mi is így jártunk,ahogy te
Sziasztok!
Tudtok működő kapcsolatfelvételi lehetőséget a Greenmango Communication Kft-hez?
Pénteken kaptam egy heti nyertes értesítést a “EGYÜTT KÖZÖSEN EGY TISZTÁBB VILÁGÉRT" Ecofamily-Henkel játékról.
A blokkot 5 napon belül kellene beküldenem, csak éppen nem írták bele a blokk adatait, azóta pedig hiába próbálom velük felvenni a kapcsolatot, olyan, mintha nem is léteznének.
E-mailre nem válaszolnak, nincsenek fent FB-n, instán, a honlapon olvasható telefonszám nem kapcsolható, a kapcsolat fül alatt írt kérdesemre nem reagálnak.
Holnap lejár az 5 nap. Valakinek van javaslata?
Tudtok működő kapcsolatfelvételi lehetőséget a Greenmango Communication Kft-hez?
Pénteken kaptam egy heti nyertes értesítést a “EGYÜTT KÖZÖSEN EGY TISZTÁBB VILÁGÉRT" Ecofamily-Henkel játékról.
A blokkot 5 napon belül kellene beküldenem, csak éppen nem írták bele a blokk adatait, azóta pedig hiába próbálom velük felvenni a kapcsolatot, olyan, mintha nem is léteznének.
E-mailre nem válaszolnak, nincsenek fent FB-n, instán, a honlapon olvasható telefonszám nem kapcsolható, a kapcsolat fül alatt írt kérdesemre nem reagálnak.
Holnap lejár az 5 nap. Valakinek van javaslata?
Gugu22
Lehet tölteni másikat ,úgy értem ,arra a hétre ?
Lehet tölteni másikat ,úgy értem ,arra a hétre ?
Tele van a hócipőm már
" alt="
"> mindenért "esdekelni " kell ami megjárna amúgy !
" alt="
"> mindenért "esdekelni " kell ami megjárna amúgy !jojó
Eddig nem volt gond a kupon postázással, időben megkaptam, nem tudom mi az oka a mostani késésnek. Egyébként ki lehet nyomtatni, én is ezt tettem, mert van, amit dec.31-ig lehet felhasználni.
Eddig nem volt gond a kupon postázással, időben megkaptam, nem tudom mi az oka a mostani késésnek. Egyébként ki lehet nyomtatni, én is ezt tettem, mert van, amit dec.31-ig lehet felhasználni.
bazsapara
Igen,már jöhetne ,remélem nem tűnt el ,de nem tudja más használni.
Postásunk 2 hétig helyettesítették .
Igen,már jöhetne ,remélem nem tűnt el ,de nem tudja más használni.
Postásunk 2 hétig helyettesítették .
jojó
De jó, hogy írod, még én sem kaptam, pedig elvileg nov. 14-től postázzák.
De jó, hogy írod, még én sem kaptam, pedig elvileg nov. 14-től postázzák.
Tesco kuponokat kaptatok már ?
" alt="
">
Köszi jelica
" alt="
">jojó
Benne van a jsz.-ban, hogy előbb ellenőrzik a vásárlásokat. Az első heti nyertesek majd csak 20.-a után lesznek értesítve.
Benne van a jsz.-ban, hogy előbb ellenőrzik a vásárlásokat. Az első heti nyertesek majd csak 20.-a után lesznek értesítve.
Spar-Mastercard nyeremény a Fórumról ?
Reménynek mindig kell lenni
" alt="
">
idő még engedheti ,hogy postázzák
" alt="
">
idő még engedheti ,hogy postázzák
Sziasztok!
Szerintetek van rá remény, hogy a wilkinson nyereményeket Karácsonyra kiküldik?
Köszönöm szépen
" alt="
">
Szerintetek van rá remény, hogy a wilkinson nyereményeket Karácsonyra kiküldik?
Köszönöm szépen
" alt="
">törpi
köszi
" alt="
">
Fino ismerős
köszi
" alt="
">
Fino ismerős
jojó:
Home
Rólunk
Szolgáltatásaink
Munkáink
Karrier
Kapcsolat
Ezeket csináltuk eddig
Zwack / Etele / Wienerberger / Medve / Raiffeisen / Euronics / Vízangyal / Hyundai / Omnia / Janssen / Cherrisk / Uniqa / Market / Blikk / Pilkington / Souldrops / Szentkirályi / Jaguar / Land Rover / Cerbona / Coca-Cola / AUDI / Unicredit / Corvin Palace / Budapest Bank / Axa / Vodafone / Mercedes / Pick / Hell / Mizo / Tibi / Danone / Hajdú Sajt / Bors / Fino / Ecofamily / GVH / Katona József Színház / Clark Hotel / BudaPart / UNICEF / Il Bacio
Home
Rólunk
Szolgáltatásaink
Munkáink
Karrier
Kapcsolat
Ezeket csináltuk eddig
Zwack / Etele / Wienerberger / Medve / Raiffeisen / Euronics / Vízangyal / Hyundai / Omnia / Janssen / Cherrisk / Uniqa / Market / Blikk / Pilkington / Souldrops / Szentkirályi / Jaguar / Land Rover / Cerbona / Coca-Cola / AUDI / Unicredit / Corvin Palace / Budapest Bank / Axa / Vodafone / Mercedes / Pick / Hell / Mizo / Tibi / Danone / Hajdú Sajt / Bors / Fino / Ecofamily / GVH / Katona József Színház / Clark Hotel / BudaPart / UNICEF / Il Bacio
sada köszi
ezenkívül ?
ezenkívül ?
Gyermelyi
https://www.webnyeremeny.hu/cba-prima-gyermelyi-n
yeremenyjatek
https://www.webnyeremeny.hu/cba-prima-gyermelyi-n
yeremenyjatek
Republic Group Communication Kft.
Milyen játékokat bonyolítottak ők ?
Milyen játékokat bonyolítottak ők ?