Hol az qp kóddal kötözködni hol csak nincs kedve melózni
Ap kódot variálni apa ..a..
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 426 / 9339 oldal |
SziasztokTSOS Az Aldi Pringles feltoltésnél hibát ír ki és nem engedi a feltöltést Tapasztalatot ,tanácsot megköszönök!
A nyerteslista fenn van:
https://www.rossmann.hu/norabeauty
https://www.rossmann.hu/norabeauty
Szeretném megkérdezni, hogy a Rossmann Nora beauty jàték nyerteseit értesítették e-mailben vagy sms-ben?
Egymás után 2x is nagyobbösszeg és még az állatkerti bagoly örökbefogadós is kéne, Na szÍp!
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">Se számla, se pénz, akkor mi a kérdés?
" alt="
">
Valaki próbálkozott.
A bankok sosem kérnek be adatokat telefonon vagy neten.
(Olyan már volt, hogy felhívtak: valóban én utaltam-e mert gyors egymás után ment ki ugyanaz a nagyobb összeg, de akkor én voltam.)
" alt="
">
Valaki próbálkozott.
A bankok sosem kérnek be adatokat telefonon vagy neten.
(Olyan már volt, hogy felhívtak: valóban én utaltam-e mert gyors egymás után ment ki ugyanaz a nagyobb összeg, de akkor én voltam.)
Szerencsés! Kamu sztori. Sajnos sokan bedőlnek neki, s megadnak minden adatot ezeknek
Sziasztok!
Hívtak már bárkit a 30 964 9455-ős számról? Azzal a szöveggel, hogy az OTP től hív és átutalás történt a számládról pl 560 ezer forint és tudsz -e róla meg a családtagok hozzáférhetnek e a banki adataidhoz? Szerintem az Én adataimhoz akart volna hozzá férni de annyira gyenge volt- nincs számlám az OTP nél meg most sajnos nincs is rajta ennyi- h ráraktam a telefont de érdekelne ,hogyvalakinél volt e már hasonló próbálkozás
Hívtak már bárkit a 30 964 9455-ős számról? Azzal a szöveggel, hogy az OTP től hív és átutalás történt a számládról pl 560 ezer forint és tudsz -e róla meg a családtagok hozzáférhetnek e a banki adataidhoz? Szerintem az Én adataimhoz akart volna hozzá férni de annyira gyenge volt- nincs számlám az OTP nél meg most sajnos nincs is rajta ennyi- h ráraktam a telefont de érdekelne ,hogyvalakinél volt e már hasonló próbálkozás
Penny- Finish játékon nyereményt kapott már valaki?
2022-09-05 - 2022-10-02
"Spórolj vizet a Finish-el és nyerj!"
2022-09-05 - 2022-10-02
"Spórolj vizet a Finish-el és nyerj!"
Köszönöm Gia!
bomec! köszönöm, ugy már elfogadta
Vajon miért natúr rudiként elenik meg a listában a tejcsokis Mizo Túró Rudi. Pl. A 2x15 g-os, ami a Spar blokkon egyébként Super rudiként figyel....
PPP - https://nyerjapapaival.hu/nyitolap
A Pennys Papa de Vegás játék hová tűnt? Tud valaki linket?
Mol játék: A GYIK 4. pontjában szerepel a hitelkártya is!
Nemzetközi IBAN bankszámlaszámot kell megadni!
Everyday - oldalon a vásárlás után visszaigényelhető összeg ürlap kitöltésnél a bankszámlaszámot nem fogadja el. Valaki igényelt már vissza ?
Szerintem igen.
A credit is, debit is bankkártya.
A credit is, debit is bankkártya.
Sziasztok!
Minden MasterCard játszik?
A HITELkártya is?
Avagy: a BANKkártya az betéti számla tartozéka, és csak az utóbbival lehet pályázni?
Minden MasterCard játszik?
A HITELkártya is?
Avagy: a BANKkártya az betéti számla tartozéka, és csak az utóbbival lehet pályázni?