Nem.
Csak a dombornyomott MasterCard.
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 427 / 9339 oldal |
Sziasztok! A Maestro az nem jó a mostani Mastercard játékhoz ? Szerintem se de azért kérdezem mert nem vok benne 100%
TéglagyáriM
Régebben sok ilyen kártyahasználatot ösztönző játék volt.
Többször is nyertem vele BB-nál, amíg volt. Elég időrabló, mert aprózni kellett a vásárlásokat. Igaz, én nem Visa-val játszottam.
Többen is játszottunk/nyertünk a fórumról.
Régebben sok ilyen kártyahasználatot ösztönző játék volt.
Többször is nyertem vele BB-nál, amíg volt. Elég időrabló, mert aprózni kellett a vásárlásokat. Igaz, én nem Visa-val játszottam.
Többen is játszottunk/nyertünk a fórumról.
Valaki át tudná küldeni a Tesco-Axe nyereményjáték szabályzatot? Én nem tudom megnyitni. Vagyis üres oldal van nálam.
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata, jó ötlete a Nivea Club pontok beváltásával kapcsolatban? Mikor érdemes nézni az oldalt? Mindig lemaradok, ezt a havi nyereményt viszont szeretném....
Igen,nekem is megfelel a 149 -es ár , az utalványokat le kell vásárolni .,de nem mindegy milyen áron , ha nyeremény is .
" alt="
">
" alt="
">jojó!
Lehet, hogy mifelénk valamivel olcsóbb. Coop és Coop között is lehet különbség. Az 1 kg-os kenyér nem volt 900 Ft, meg jobban édességeket vettem, üdítőt, öblítőt.
Én régen is megnéztem az árakat, most még jobban.
A banántól – bár imádom – de olyan telítettségérzetem lesz, így le tudok róla mondani. És én mintha 800-ért láttam volna utoljára a Coopban, de lehet, azóta már emelték.
Balaton szeletet általában csak akkor veszek, ha nyerős. 😁
Lisztből meg jó a sajátmárkás, mondjuk a tescós, ami csak 149 Ft. Már ha van persze. 😀
Amúgy igen, bírom, mikor leáraznak közeli szavidős dolgokat, és sokszor még úgy is drágább, mint máshol. Hát köszi 😅
Lehet, hogy mifelénk valamivel olcsóbb. Coop és Coop között is lehet különbség. Az 1 kg-os kenyér nem volt 900 Ft, meg jobban édességeket vettem, üdítőt, öblítőt.
Én régen is megnéztem az árakat, most még jobban.
A banántól – bár imádom – de olyan telítettségérzetem lesz, így le tudok róla mondani. És én mintha 800-ért láttam volna utoljára a Coopban, de lehet, azóta már emelték.
Balaton szeletet általában csak akkor veszek, ha nyerős. 😁
Lisztből meg jó a sajátmárkás, mondjuk a tescós, ami csak 149 Ft. Már ha van persze. 😀
Amúgy igen, bírom, mikor leáraznak közeli szavidős dolgokat, és sokszor még úgy is drágább, mint máshol. Hát köszi 😅
Coopban 1049 Ft 1 kg banán
" alt="
"> igazán jó ár
" alt="
"> Balaton szelet 69 Ft /mikor már lejár a szvideje
" alt="
">
Gyermelyi liszt viszont 199 Ft /kg igaz csak kiírva
" alt="
">
" alt="
"> igazán jó ár
" alt="
"> Balaton szelet 69 Ft /mikor már lejár a szvideje
" alt="
">
Gyermelyi liszt viszont 199 Ft /kg igaz csak kiírva
" alt="
">Én pár hete írtam nekik, de semmi válasz... Bár nem tudom, jó helyre küldtem-e az üzit. 😅
A Coop-Milkán nem nyertem, de ma vásároltam a Coop-ban, alig vettem valamit, és egy ötezres volt, úgy, hogy minden termék, amit vettem, a legjobb áron volt. (Igen, van, ami a Coopban is jó áras.)
Lassan már nevetséges, hogy a mostani (és még mindig szinte napról napra emelkedő árak mellett) 5-10.000 forintos utalványokat (is) lehet nyerni ... Tudom, nem kell mindennel játszani, de akkor is...
A Coop-Milkán nem nyertem, de ma vásároltam a Coop-ban, alig vettem valamit, és egy ötezres volt, úgy, hogy minden termék, amit vettem, a legjobb áron volt. (Igen, van, ami a Coopban is jó áras.)
Lassan már nevetséges, hogy a mostani (és még mindig szinte napról napra emelkedő árak mellett) 5-10.000 forintos utalványokat (is) lehet nyerni ... Tudom, nem kell mindennel játszani, de akkor is...
Coop-Milka utalványokat elkezdték kiküldeni
sziasztok
Dm Gillette linket kuldene vki? Koszi
Dm Gillette linket kuldene vki? Koszi
Több,mint 2 hónapja,hogy kaptunk ilyen levelet. Tegnap apukám is kapott. 2 hónap után. Lehet pótnyertes,de nem sietik el,az biztos. Na de a Coop-Milka sem,pedig ott a szabályzatban az volt,hogy az utalványt év végéig le kell vásárolni. Mondjuk ilyen magas árak mellett gyorsan el lehet költeni,de jó lenne,ha idő is lenne rá.
Szerintem már két hónapja is van annak az értesítésnek, de azóta semmi.
" alt="
">
" alt="
">Sziasztok, everyday oldal értesített egy hónapja, hogy ajándékcsomagot nyertünk. Azóta semmi. Az egy generált levél volt, hogy csak nézzem meg, hogy az adataim rendben vannak-e? Valakinek tapasztalat velük kapcsolatban?
jojó: még nem.
Na, a nagyfiJam se' nyert...
jojó 2022-11-29 :: 13:47
nagy-i
megmagyarázzák,hogy nem ti vagytok ?
" alt="
">
nagy-i
megmagyarázzák,hogy nem ti vagytok ?
" alt="
">nagy-i 2022-11-29 :: 08:39
Na, ez érdekes!
Férjem neve az első helyen, miközben mi is kaptunk egy második levelet, amiben visszavonják az elsőt. 🤔
Na, ez érdekes!
Férjem neve az első helyen, miközben mi is kaptunk egy második levelet, amiben visszavonják az elsőt. 🤔
A többiek is pótnyertességet említettek, bár lehet elvesztettem a fonalat.
Kóp - Milka 10.000
Még én is várom...
Lidl 50.000
Lehet, hogy azért kapott "Bocs, mégse' nyertél" üzenetet az, aki fent van a nyerteslistán, mert egy másik nyertes pótnyertese...
Én délután tudom megsasolni, hogy a nagyfiJam kapott-e visszavonó üzenetet.
Bárhogy is, elmondhassssssuk, hogy a nemzetközi helyzet egyre fokozódik...
Még én is várom...
Lidl 50.000
Lehet, hogy azért kapott "Bocs, mégse' nyertél" üzenetet az, aki fent van a nyerteslistán, mert egy másik nyertes pótnyertese...
Én délután tudom megsasolni, hogy a nagyfiJam kapott-e visszavonó üzenetet.
Bárhogy is, elmondhassssssuk, hogy a nemzetközi helyzet egyre fokozódik...