Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 428 / 9339 oldal |
Coop-Milka nyereményt kapott már valaki?
ZsuVi: szerintem még senki nem kapott.
Nádudvari: ha december 31-ig tart a játék, de most sem pontgyűjtési, sem pontbeváltási időszak nincs, akkor ez most csak vásárlási időszak 🙂. Kapott már valaki ajándékot a látványosan átadott főnyereményen kívül?
Pedig úgy látom nem a Lila Trade csinálta most. Új cég, új hiba.
Egyre jobb... Mi akkor még jól jártunk elöző játéknál kiküldték a kártyát 0an, azt pár nap múlva töltötték rá az 50000t. 😯
Nagyon jó
" alt="
">
" alt="
">
Mennyi megbizhatóak,játékoknál is nem jó állítanak be vmit aztán ,küldözgethetünk ,várhatjuk hogy nyerünk is ?
" alt="
">
" alt="
">
" alt="
">
Mennyi megbizhatóak,játékoknál is nem jó állítanak be vmit aztán ,küldözgethetünk ,várhatjuk hogy nyerünk is ?
" alt="
">Sajnos nekem is jött ilyen második levél. 🙄
Henkel nyeremény
Kedves Játékosunk,
Elnézésédet kérjük, az előző nyertes értesítő levelet a rendszer tévesen küldte ki a pótnyertesek részére is!
Elnézést kérünk a kellemetlenségért!
a Henkel nyereményjáték csapata
KOMOLYTALANOK !!!
Kedves Játékosunk,
Elnézésédet kérjük, az előző nyertes értesítő levelet a rendszer tévesen küldte ki a pótnyertesek részére is!
Elnézést kérünk a kellemetlenségért!
a Henkel nyereményjáték csapata
KOMOLYTALANOK !!!
Vágási Feri 2022-11-28 :: 19:08
Az szép...
Az szép...
sfh001 2022-11-28 :: 18:59
@Feri nekem is jött az email pont akkor , majd rá egy másik email , hogy tévesen küldték ki.
@Feri nekem is jött az email pont akkor , majd rá egy másik email , hogy tévesen küldték ki.
Tisztelt Fórumozók !
Szeretném megkérdezni.hogy tudtok feltölteni blokkot a Penny-Ráma nyereményjátékra ? Nekem nem sikerül.
Szeretném megkérdezni.hogy tudtok feltölteni blokkot a Penny-Ráma nyereményjátékra ? Nekem nem sikerül.
Bakker, hihetetlen
" alt="
"> Pár perccel az email elküldése után fent volt a bolt a listában. És még meg is köszönték, hogy jeleztem. Le a kalappal a Bonafarm előtt. Ez a pozitívba is mehetne.
" alt="
"> Pár perccel az email elküldése után fent volt a bolt a listában. És még meg is köszönték, hogy jeleztem. Le a kalappal a Bonafarm előtt. Ez a pozitívba is mehetne.Aldi-Valdor nyereményjáték: hogy lehet úgy regisztrálni egy blokkot, ha a bolt nincs az üzletlistában? Írtam a Bonafarmnak, de azt hiszem hétvégén nem fog semmi sem történni ez ügyben.
Sziki36
tedd láthatóvá a mailod
rákattintasz a nick nevekre ,pld jojó és látod a mailt
tedd láthatóvá a mailod
rákattintasz a nick nevekre ,pld jojó és látod a mailt
Sziasztok, lehet hülye kérdés, de privátban hogy lehet itt ráírni valakire ha érdekel egy terméke?
ugy veszem észre az Aldi - valdor is megspórolja a napi nyerteseket, ha nem lehet feltölteni napok óta
hofi
köszi
" alt="
">
köszi
" alt="
">jojó
Zoknicsomag
Zoknicsomag
Tante Fanny játék:
Szeretnék érdeklődni hogy valaki kapott-e Tante Fanny-éktól nyeremény értesitőt?
Ott figyel a nevem a nyertes listán, viszont ha nem nézem, nem is tudok róla, részükről semmi kommunikáció...
köszi
Szeretnék érdeklődni hogy valaki kapott-e Tante Fanny-éktól nyeremény értesitőt?
Ott figyel a nevem a nyertes listán, viszont ha nem nézem, nem is tudok róla, részükről semmi kommunikáció...
köszi
Sziasztok! Varta játékon nem tudok blokkot feltölteni, mert amikor a küldés gombra kattintok, kinyitja a játékszabályzatot, ha bezárom nem történik semmi (telefonon, laptopon is). Járt valaki így?