Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 430 / 9339 oldal |
én sem kaptam még
Köszönöm ,hogy válaszoltatok
" alt="
"> Akkor nem csak hozzánk nem ért ide.
" alt="
"> Akkor nem csak hozzánk nem ért ide.Én se kaptam még meg. Írtam is nekik, eddig még nem kaptam választ, bár nem tudom, jó helyre küldtem-e az üzit. 😅
törpi:
Mi sem kaptuk még meg, pedig szeptember 23-án jött a nyertes értesítő. Már nagyon várom!
Mi sem kaptuk még meg, pedig szeptember 23-án jött a nyertes értesítő. Már nagyon várom!
Volt egy Tesco P&G játék még valamikor. szeptember végén küldték a nyertes értesítőt. Kapott valaki azóta ajándékot? Sokallom már a kiküldést,máskor volt olyan nem is tudtam,hogy nyertem csak az ajéándék érkezett
Kapott esetleg ma valaki Tesco-Hell értesítést?
Köszi előre is!
" alt="
">
Köszi előre is!
" alt="
">csomag automatából
-házhoz
-postán maradó
automatába
v postán
-automatába..
-házhoz
-postán maradó
automatába
v postán
-automatába..
Rita21
köszi! Megzavart, hogy azt tudom csak kiválasztani, hogy "csomagot adtam fel MPL automatánál"...
azt hittem, időközben lehet feladni is, csak én nem tudok róla..
de akkor miért így fogalmaznak..??
" alt="
">
köszi! Megzavart, hogy azt tudom csak kiválasztani, hogy "csomagot adtam fel MPL automatánál"...
azt hittem, időközben lehet feladni is, csak én nem tudok róla..
de akkor miért így fogalmaznak..??
" alt="
">Nórika! Persze máshogy nem is tudnád feladni a csomit 😊😉
Sziasztok!
Az MPL játékban akkor is részt vehetek, ha postán adtam fel csomagot, ami MPL automatába ment?
Az MPL játékban akkor is részt vehetek, ha postán adtam fel csomagot, ami MPL automatába ment?
Tibi játék extra kódot melyik üzletben lehet kapni? Valaki találkozott már ilyennel?
Sziasztok! Mol Move - Couzon kés nyerő értesítést kapott ma valaki?
A játék még elsem indult
" alt="
">
Kezdete: 2022. november 21.
" alt="
">
Kezdete: 2022. november 21.
Sziasztok
" alt="
"> A tesco chio játékba hogyan lehet regizni? Kapásbol kér felhasználónevet,és jelszót,de hogyan ha még nincs olyan felület ahol regizhettem volna? Csak én vok béna? Telefonrol kínlódom lassan feladom,de csak emiatt vettem.köszi ha vki segít..
" alt="
"> A tesco chio játékba hogyan lehet regizni? Kapásbol kér felhasználónevet,és jelszót,de hogyan ha még nincs olyan felület ahol regizhettem volna? Csak én vok béna? Telefonrol kínlódom lassan feladom,de csak emiatt vettem.köszi ha vki segít..Próbáld ki! Mit veszíthetsz?
Sziasztok! Az everyday me Pénzt adunk vissza a minőség mellé akcióban, aminek ma lesz vége, ha online vásároltam, a számlát is elfogadják?
gabianyu 2022-11-15 :: 11:49
törpi, köszönöm! ...és tényleg, az évszámot nem figyeltem!
Töröljétek! Bocsi!
" alt="
">
törpi, köszönöm! ...és tényleg, az évszámot nem figyeltem!
Töröljétek! Bocsi!
" alt="
">
törpi 2022-11-15 :: 11:08
gabianyu:azért,mert az tavalyi játék volt
gabianyu:azért,mert az tavalyi játék volt
gabianyu 2022-11-15 :: 11:01
tibimiki.hu
Vásárolj bármilyen Tibi terméket 1999 ft értékben.
infó: https://www.bonbonetti.hu/
Most próbáltam, de nálam még nem működik a játék oldala.
tibimiki.hu
Vásárolj bármilyen Tibi terméket 1999 ft értékben.
infó: https://www.bonbonetti.hu/
Most próbáltam, de nálam még nem működik a játék oldala.
Garancia jegyet csak blokk mellé adnak minden egyéb esetben /nyeremény ..pontokért váltod be/ az átvételi igazolás megőrzése szükséges... a garanciális feltételek ugyanazok , csak gar jegy nélkül..csak a felajánló/ atadó intézi.