SzerencsésFlótás
Az info topic nem fecsegésre való.
jojó 2022-11-14 :: 13:22
Cserkó
Én az üzletben kértem.
Cserko 2022-11-14 :: 13:19
Sziasztok!
A Coop törzsvásárlói kártyát az üzletben lehet kérni?
Vagy hogy működik ez? Tetszik a nyereménykosár....

" alt="

">
Köszi! Ne keressétek tovább 2019 ben nyertem a Gyermelyivel egy Fiat 500 volt a főnyeremény még magamat is megtaláltam a nyertes listán
Figyelsz Coca Cola?!!
Beszéltem a Gyermely marketingesével. Az Ő modora és hozzáállása kellene,hogy legyen az etalon a többi marketingesnek is Egy úri ember. Ha bármilyen oknál fogva nem lehet pótolni a papiros akkor veszek privát egy új aprítót és elengedem atémát-rá való tekintettel de most még folyamatban van a korrekció
Sziasztok !
Ismét szóba kerültek a NAV kódok vagy Nyugtaszámok alkalmazásának hiánya a szervezők részéről ami több mint böszmeség a részükről ,kiegészíteném viszont a garancia jegyek hiányával. Ezt mondani kell egy laikus nyertesnek a marketingnek?! Most időszerűvé vált mert van már v két éve,hogy valamilyen játékon nyertem egy TEFAL aprítót ezzel aprítjuk a hagymát. Maga a termék és a kiválasztása nyereményként, kiváló. Emlékszik valaki esetleg h milyen játékon sorsolhatták? Mert hiába van eredetileg 5 azaz öt év garancia rá annak idején nem küldték vele a garancia jegyet. Nem könnyű eset de esetleg visszalehetne kutatni mert most eltört a keverő lapátja ami 3500 ft + postaköltség Elöre is köszi ha tud valaki valamilyen infót.
sze! En nyertem, mozijegyeket, sokadik széf nyitogatásra. Ahol volt a mozijegy, ott már másnap üres volt. 7darabba raknak naponta, ezeket kell megtalálni. Ezek szerint, a széfek ott vannak, csak visszakéne nézni, üres e még. Komoly logisztika🤣
sze! Szerintem minden nap kerül ki széf, amit ki lehet nyitni, de gondolom bármikor kirakhatják az újakat és annak lesz ott az ajándék, aki kirakás után elsőre nyitja ki, a többieknek üres lesz. De ezt csak ém gondolom, lehet tévedek. Nagyon sokat kinyitottam, de eddig semmi...
OTP szef, nekem nem igazan egyertelmu:
"Résztvevők a weboldalon történő keresés során korlátlan számú széfet kinyithatnak, azonban 24
órán belül maximum 7 db Azonnali nyereményt tartalmazó széf kerül előzetesen elhelyezésre a
weboldalon található ingatlanok galériájában."
Ez eddig oke, de amiket en mar kinyitottam azokat nem tudom ujra nyitni, ezaltal a kerdesem az lenne, hogy lehetseges-e szerintetek az, hogy olyan szefben van az adott napi +7 dab, amit en mar kinyitottam, ergo eselyem sincs megnyerni a "napi" azonnali nyeremenyt?
CBA-ban is 249Ft a Tibi csoki
Nem voltunk es nem vagyunk haragban Koszo a Pennyis infot Most Ipari mennyisebu repat ceklat almat pucolok mer allitolag az ebbol keszitett ivole az orokelet titka Ha tehetem leugrok a Pennybe
Köszönöm, hogy beírtad! Cserébe' javasolom, hogy ma tölts fel tibi pályázatot, mert ma komoly nyeremény van. Sőt, azt is leírom, hogy a Pennyben csak 249,- Ft a táblás tibi.
Kibékültünk?
Ugyanakkor nem "követeltem" volna ki (nem csak a magam, hanem a többi Fórumos érdekében is), ha ezt magadtól megteszed... Csak annyit írtál, hogy neked sikerült, de a lényeget nem, azt, hogy mi a helyes EAN kód. Pedig ez lett volna a lényeg.
Én leírtam többször, hogy az Allee IS-ban van, nyilván még most is van tömegével, de akkor nem kattintottam le a vonalkódot, mert siettem és ezer dolgom volt még Budán. Hidd el, ha lekattintom, azt is beírom, hogy az elméletileg promós terméknek mi az EAN kódja.
Ennyi.
Hozzáteszem, nem lehetetlen, hogy más is sikerrel pályázott már a Vartával, de nem írta be...
Vágási !
Érdekes ember lehetsz. "Kiköveteled" Magadnak,hogy írjam be a termékvonalkódott. Te is leolvashatod ha megveszed a terméket de Én beírtam Neked . Egy halvány lila köszönömöt sem tudtál kipréselni Magadból,nem mint ha nem lennék meg nélküle. Amikor viszont a Jim Bean kérdést beírtam jól tudtam, hogy Neked volt egy beírásod ,miszerint a Bourbon az a White de jó lett volna egy megerősítés Tőled ugyanakkor mélyen hallgattál . sada volt aki azonnal jószándékkal segített pedig beszólogatok Neki -igaz soha sem sértő szándékkal. Nincs harag csak gondoltam ,szólok!
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Tegnap 2 Aldiban (Győr) is jártam, hogy vegyek Magyar tejet, egyikben sem volt egy doboz sem, csak a többi játszós termékből volt horror áron. Gondoltam akkor ezt a játékot elengedem, de ha már itt vagyok veszek Bonduelle terméket. Nem találtam, ezért megkérdeztem az eladót, hogy merre az arra. A hölgy közölte, hogy a Bonduelle nem az állandó termékkínálat része, ezért ritkán van csak üzletben, akkor is csak néhány dobozzal kapnak...
A Lidlben Purt én csak egyszer láttam, pár éve volt hatalmas kiszerelésben. Bő fél évig kitartott...
Silanból max 3 fajta van és csak 1 hétig van akcióban, akkor sem túl olcsó.
Lidl/Henkel, nálunk kizárólag Bref cuccok vannak. Se pur, se semmi egyéb
Aldi/Bonduelle: sehol sincs a boltban. Magyar tej sincs, bár sajnos sima tejet nem ihatok

" alt="

">
Szegeden is ez a helyzet: Magyar Tej még véletlenül sincs.
Én ipari mennyiségben tolom a kefirt, az szerencsére lehet kapni. A gond az, hogy az Alföldi Tej kefirje majdnem olyan rossz, mint a Nádudvarié. Egy íztelen tejkása.
Tejföl/vaj érdekelne még, de horror áron van.
Fàreó ezt velem is eljàtszàk kb negyed èvente.Màr hàny szàmukat letiltottam 🙄
Termèkbemutató az egèsz, amit kapnàl "nyeremènyt' azèrt mèg neked kell megdolgoznod, vagy valami ilyesmit mesèltek róla.Èn elengednèm a helyedben.
Sziasztok!
Emlékszik valaki,hogy milyen netes kérdőív kitöltős játék volt,valamilyen 25 éves cég évfordulója alkalmából,mert nem találom.
Ma hívtak,hogy nyertem háztartási szer nyereménycsomagot+egy választható 100ezres üdülési utalványt. Nem értettem a telóban,hogy milyen céget mondott. De,gyanús..... a várost és az irányítószámot tudta,csak címet kért.
Ingyen kihozzák lakásra,de kérte,hogy 2 személy tartózkodjon otthon, nem valami kamu vagy átverés,vagy rossz arcok akarnak valamit?
Mobilszámot leellenőriztem amiről telefonált, 30-as, Telekomos, 1 vidéki nő nevét és címét dobta ki,de férfi telefonált, mi a teendő?
pityesz76
Ugyanezt tapasztaltam!
(98.sz. ALDI üzlet)
Néhány napja még tudtam venni a pályázathoz előírt magyar tejet ott, aztán hiába látogattam az üzletet: csak kefir, tejföl, vaj, sajt van, utóbbi kettő horror áron.
A gyári ean kódja ez csak sok lánc a dolgozók s a veveök
C...ért sajátot adnak neki
Engem a lid/aldis henkel meg magyar tej.. stb játékaitól kerülök ideGÁllapotba ..mikor konkrétan csak a játék ideje alatt nem lehet
venni náluk..
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások