Mikor-hogy. Van aki véletlenül jön rá, van aki szándékosan nézi, az ok is különböző lehet.
Magam részéről, ha egy játék nagyon érdekel, akkor ellenőrzöm, nincs-e kiskapu, mert nem akarok belefeccölni egy játékba a kelleténél több pénzt. Ezért nem játszottam a Lays-szel sem, csak egészen minimálisan, mert ott a másodpercekkel játszott akinek erre volt sok ideje, mert sajnos végig nem javították meg az oldalt. Ott 1 blokkot 59-szer fel lehetett tölteni, itt meg végtelenszer. Játsszon az ilyennel a halál.
Weber ez hogy derül ki? Beírták, vagy ráprobálnak?
Egyre több szerencsére, ahol NAV kódot v nyugtaszámot is kérnek.
jojó!
Lehet néha, ez igaz, de nagyobb energiát fektettem volna bele én is ebbe a játékba, ha nem lehet 1 blokkot végtelenszer beküldeni. Az ilyen játékokban nem bízom.
Vergokan!
Szerencsés vagy, gratulálok a szép nyereményhez!
Én is nyertem fődíjakat már 3-4 alkalommal 1 feltöltéssel az elmúlt években, nagyon motiváló tud lenni.
Vergokán
Gratulálok !!!
Na ugye,hogy ugye

lehet nyerni 1 blokkal is !!

évike69 gratulálok 🙂
Többi nyertesnek is .
évike69 gratulálok!

Laci72 Grarulálok, szép nyeremény!!!
Gratulálok!
A többi nyertesnek is!
Köszönöm mindenkinek!
Johnny-X, 3-4, max 5-6 feltöltésem lehetett a Fődíjhoz, nem volt sok, az biztos, ALDI-ba is kevésszer mentem mostanában.
Többször is volt, hogy 1 db termék vásárlásával nyertem fődíjat és többször volt, hogy sok vásárlással, játékkal semmit.
Egy biztos, hogy az nem nyerhet, aki nem is játszik, és meg sem próbálja.
Laci72 Gratulálok az ALDI utazáshoz!

Laci72
Gratula az ALDI "Nyerj a kedvenceiddel" fődíjhoz (és persze a többi, apróbb nyereményhez is).
Csak kíváncsiságból: az ALDI-s fődíjat is 1 db pályázatból sikerült, mint a LIDL-s Milka esernyőt, vagy itt azért "kicsit" többet vásároltál? (Amúgy bárhogy is, nagyon szép eredmény!)
herta gratulálok + mindenkinek aki nyert kicsit, nagyot :-)
Ancsusz17 2025-04-13 :: 12:45
Juthka gratulálok!!
Azta mindenit téged szeretnek ott fenn!

Moncsi214
Szívből gratulálok, és köszönjük a hasznos információt! Így kell ezt csinálni!
Gratulálok minden nyertesnek!
pieceofluck 2025-04-10 :: 21:09
Kedves Juthka, irigykedve olvastam a beírásod 😅, nagyon szerencsés vagy. 🍀 Gratulálok! 😊
Gratulálok a nyerteseknek!!
Jól látom? Többen is dupláztak?
Csak így tovább!
Igen igen
Juthka nagyszerű teljesítményt nyújt!
askm 2025-04-10 :: 15:17
Juthka, ez igen! Gratulálok!
Korábbi hozzászólások