Webnyeremény beszélgetés
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 2 oldal |
frd ! Semmin gond ,lényeg,hogy nyertél gratu így tovább !!!
Elnézést! Tényleg egybefüggően írtam.
Ma írta be, most látta az e-mailt, stb...
frd ! Ma ? Balaton szelet 11.30-ig tartott ,sorsolás meg 12.10-én ?
Sziasztok! Régen fórumos voltam, talán van, aki emlékszik rám. Üdvözölni szeretnék mindenkit!
Kimaradt pár év játék és hiányzik is, ha nem is oly aktívan, de szeretnék "visszatérni"
Ma sikerült egy Spar Pöttyös törölköző és a Balatonnal 2 karton csoki.
Kimaradt pár év játék és hiányzik is, ha nem is oly aktívan, de szeretnék "visszatérni"
Ma sikerült egy Spar Pöttyös törölköző és a Balatonnal 2 karton csoki.
Amúgy azokat kellene kiszűrni aki 78 tchibo blokkot árul új nick néven megint, meg akit hazaküldtek Lipótmezőről mert bezárt a kórház.
Nagyon egyszerűen látható minden IP alapján, csak joga van hírdetni, eladni a nem létező blokkját, 10 gyanútlan embernek...
Nagyon egyszerűen látható minden IP alapján, csak joga van hírdetni, eladni a nem létező blokkját, 10 gyanútlan embernek...
Kik az oldal használói??? Akik akkor születtek amikor az oldal már lassan kijárják az általánost...
Mit kell ezen elmélkedni a negro és hasonló játéknál fennt maradni 00:00kor nyomni a gombot, ha vásárlós blokkos rohanni reggel a boltba... ha gyűjtögetős eer módja van honnan szerezd be a cuccot, ha csak simán beküldős, feltöltős akkor megtenni amit kell aztán várni a jószerencsét...
Gondolom aki meg minden héten nyer, meg 1 blokk többször benyomható, meg 1 kód, meg stb... meg emailcímes, na meg szavazós meg sok blokkot szerez, kitől, mitől, hogyan miért... és ha esetleg vaj van a füle mögött tuti nem megy el ezt megosztani...
Beszélgetni arról lehetne hogyan kellene jó játékot csinálni, és milyen nyereményekkel...
Az h. ne az legyen egy AP csak egyszer játszthat, meg AP és időpont többször... meg a tchiboval a 93. olyan játék ahol kv főzőt lehet nyerni... és sorolhatnám....
Ez a negro póló meg nagy szám lehet h. ennyire népszerű...
Mit kell ezen elmélkedni a negro és hasonló játéknál fennt maradni 00:00kor nyomni a gombot, ha vásárlós blokkos rohanni reggel a boltba... ha gyűjtögetős eer módja van honnan szerezd be a cuccot, ha csak simán beküldős, feltöltős akkor megtenni amit kell aztán várni a jószerencsét...
Gondolom aki meg minden héten nyer, meg 1 blokk többször benyomható, meg 1 kód, meg stb... meg emailcímes, na meg szavazós meg sok blokkot szerez, kitől, mitől, hogyan miért... és ha esetleg vaj van a füle mögött tuti nem megy el ezt megosztani...
Beszélgetni arról lehetne hogyan kellene jó játékot csinálni, és milyen nyereményekkel...
Az h. ne az legyen egy AP csak egyszer játszthat, meg AP és időpont többször... meg a tchiboval a 93. olyan játék ahol kv főzőt lehet nyerni... és sorolhatnám....
Ez a negro póló meg nagy szám lehet h. ennyire népszerű...
Én is felkeltem, fennmaradtam a Negro póló miatt, de én nem tartom nyereményvadásznak magam. Csak alkalmazkodtam a "piachoz". Én pl. biztos nem fogom elcserélni, eladni. A keresztlányaimnak is lesz (ajándék), és nekünk is. Párom rengeteg Negrot eszik, akkor miért dobjam el az "ingyen" póló lehetőségét, ha csak annyiba kerül, hogy hétfőn 00:00-kor a gép előtt ülök?
De én is adtam már el pár dolgot, mert az konkrétan nem kellett. Dec-ben nyertem egy kávégépet, a másik nyerhető ajándék fűkasza volt. A fűkaszának nagyon örültünk volna, az kellett volna, a kávégépet a hajamra kenhettem, mert nem vagyunk kávésok. Ahhoz meg nagy értékű, hogy csak úgy odaadjam, akár ajándékba valakinek a távolabbi családba, sajnos nem állunk olyan jól. Szóval eladtam a kávégépet. Akkor nyereményvadász vagyok? Nem hiszem.
És szerintem vagyunk egy jó páran így innen.
Mivel ez az egyik érdeklődési körünk, különböző motivációk miatt, ide járunk, olvasunk, informálódunk innen-onnan, és így tájékozottabbak vagyunk sok földi halandónál ilyen ügyekben, így tudjuk, hogy a gyorsasági az pár perc/mp alatt elfogy. És sok más infót is tudunk saját tapasztalatból, másokéból, és talán jobban tudunk következtetéseket is levonni: mi-hogy várható bizonyos dolgokban.
De én is adtam már el pár dolgot, mert az konkrétan nem kellett. Dec-ben nyertem egy kávégépet, a másik nyerhető ajándék fűkasza volt. A fűkaszának nagyon örültünk volna, az kellett volna, a kávégépet a hajamra kenhettem, mert nem vagyunk kávésok. Ahhoz meg nagy értékű, hogy csak úgy odaadjam, akár ajándékba valakinek a távolabbi családba, sajnos nem állunk olyan jól. Szóval eladtam a kávégépet. Akkor nyereményvadász vagyok? Nem hiszem.
És szerintem vagyunk egy jó páran így innen.
Mivel ez az egyik érdeklődési körünk, különböző motivációk miatt, ide járunk, olvasunk, informálódunk innen-onnan, és így tájékozottabbak vagyunk sok földi halandónál ilyen ügyekben, így tudjuk, hogy a gyorsasági az pár perc/mp alatt elfogy. És sok más infót is tudunk saját tapasztalatból, másokéból, és talán jobban tudunk következtetéseket is levonni: mi-hogy várható bizonyos dolgokban.
Dehogy!
Reacska! Elkepzeltem! Nem kell bekapnod! Ha vegig olvastad volna a hozzaszolasom akkor lathatnad az utolso mondatot! Ami nem kell nekem en is eladom! es nem mondtam,hogy ezzel gond van! Csak leirtam a meglatasom. Az mar csak nem baj
Trendy! Tudom! De nem azt irja,hogy a webnyeremennyel kapcsolatban szeretne infokat gyujteni, hanem a nyeremenyjatekokkal kapcsolatban! A Tchibo nagykovetes dolgot is O csinalja! Akkor miert ne lehetne, hogy uj dolga akadt?
Hehh, sose fogják tudni kiszűrni a nyereményvadászokat.
Volt már ilyen korábban. Elmentünk páran - Jerry volt, meg magamra emlékszem, de még voltak - dumáltunk egy jót a Danival azt jó. Csak akkor még barátságos volt a fórum, kevesebb rosszindulatúval.
bati: képzeld nem nyertem negró pólót. De ettől még nem dőltem a kardomba. Majd veszek valakitől. És ez csak annyit jelent, hogy nem vagyok elég ügyes, semmi mást. Nem eladni akarom, magamnak szeretnék, de semmi bajom azokkal akik eladják. Az ŐVÉK, joguk van eladni, kidobni, elajándékozni vagy akár felmosórongynak használni.
Volt már ilyen korábban. Elmentünk páran - Jerry volt, meg magamra emlékszem, de még voltak - dumáltunk egy jót a Danival azt jó. Csak akkor még barátságos volt a fórum, kevesebb rosszindulatúval.
bati: képzeld nem nyertem negró pólót. De ettől még nem dőltem a kardomba. Majd veszek valakitől. És ez csak annyit jelent, hogy nem vagyok elég ügyes, semmi mást. Nem eladni akarom, magamnak szeretnék, de semmi bajom azokkal akik eladják. Az ŐVÉK, joguk van eladni, kidobni, elajándékozni vagy akár felmosórongynak használni.
bati!
Dani "csak" a webnyeremeny.hu oldal üzemeltetője,semmi köze a nyereményjáték szervező cégekhez...
Dani "csak" a webnyeremeny.hu oldal üzemeltetője,semmi köze a nyereményjáték szervező cégekhez...
Hat ez igy kicsit tenyleg vadul hangzott timea bocsi! Az en meglatasom a kovetkezo! A jatekszervezo cegek ( wonderduck, jwt, a4c stb) meguntak, hogy szinte minden nyeremenyjatekuk soran x%-ban ugyanazok a nevek vannak a porondon! Ugyanazokkal a cimekkel! Aki egy kicsit is figyeli a jatekokat, annak ez feltunik! Foleg,ha nem is nyer! Esn bizony magyar ember imad reklamalni! Ezt szepen megjegyzi a szervezonel, akar minden alkalommal is! A ceg elkezdi figyelni ezt es meglatja az osszefuggest. Ismeri ezt az oldalt. Mire lehetnek kivancsiak? Honnan a sok blokk, a sok kod, hol adod el, kinek, mit csinal a karakoszszorcsogi csalad 5 xboxxal....stb! Szerintem jo paran nekifeszultek a nyeremenyjatekbol valo megelhetesnek,de a jatekszervezonek nem ez a celja. Azert szeretnenek mindenkinek kicsiot kedvezni, egyelo eselyeket, felteteleket adni, alkalmazni. Valljuik be, azert jo par jateknal tenyleg csak a szerencsen mulik, hogy marad e nyeremeny es kifogy e a csaladtagokbol valaki! Negro polo! Ebbol is latszik, hogy valaki csak egy db-ot szeretne es meg lehet majd nezni, hogy az elso szallitas utan hany polo lesz cserere a nyeremenytargy csere bere hsz-ek kozott! Egyebkent negro polo engem nem erdekel,de a fentiek amit leirtam ram/rank is igazak!
"szűrés"?
Ezt hívják üldözési mániának.
Gondolom az oldal üzemeltetője szeretné jobban megismerni az oldal használóit.
Ezt hívják üldözési mániának.
Gondolom az oldal üzemeltetője szeretné jobban megismerni az oldal használóit.
Á dehogy.
Nagyszerű.Akkor most konkrétan lenyereményvadászoztál itt mindenkit!
Szerintem mindannyian tudjuk, hogy milyen egy nyeremény vadász.
Pl éjszakázik egy kód feltöltése miatt, elvével ezzel az esélyt a nem nyeremény vadászok elől Pl negro 0:10 re nem nagyon marad a heti 150 db pólóból,na ezt ugyebár egy nem nyeremény vadász nem tudja. Én sem a játék öröme miatt játszom persze. Nyerni jó.
Pl éjszakázik egy kód feltöltése miatt, elvével ezzel az esélyt a nem nyeremény vadászok elől Pl negro 0:10 re nem nagyon marad a heti 150 db pólóból,na ezt ugyebár egy nem nyeremény vadász nem tudja. Én sem a játék öröme miatt játszom persze. Nyerni jó.
De mit értesz nyereményvadász alatt?
Miért lenne hülyeség?Én ezt gondolom rögtön támadni nem kéne.