Hírlevél feliratkozás

Fórum

Jogi nyilatkozat

Jogi nyilatkozat
ÁSZF

 

1.        Általános tájékoztatás:

1.1.         A weboldalt a Cg.: 07-09-015428 cégjegyzékszámú 24/7 Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (8000 Székesfehérvár, Bártfai utca 1/13.) (a továbbiakban: Szolgáltató) üzemelteti.

A Szolgáltató adatai:

Székhely: 8000 Székesfehérvár Bártfai u. 1/13.

Képviselő: Galambos Dániel

Nyilvántartási szám: Cg.: 07-09-015428

Adószám: 14526167-2-07

E-mail: galambos@webnyeremeny.hu

1.2.    A weboldal használatának megkezdésével valamennyi felhasználó ráutaló magatartással elfogadja az alábbiakban meghatározott felhasználási és adatvédelmi feltételeket és szabályokat.

1.3.            A weboldalon közvetlenül semmilyen szolgáltatás nem rendelhető meg, a Szolgáltató közvetlenül semmilyen elektronikus kereskedelmi szolgáltatást nem nyújt.

1.4.            A www.webnyeremeny.hu weboldalon megjelenő információk és adatok kizárólag tájékoztatásul szolgálnak, azok használata a felhasználó saját kockázatára és felelősségére történik. Szolgáltató nem vállal felelősséget semmilyen kárért és különösen a Szolgáltató nem tehető felelőssé semmilyen közvetlen vagy közvetett, járulékos vagy másodlagos károkért, elmaradt nyereségből, jövedelem elmaradásából vagy használat kieséséből származó olyan károkért, amelyek a weboldalon található információkból fakadnak, illetve azokkal kapcsolatosak.

 

2.        Szerzői jogvédelem:

2.1.            A weboldal és az azon megjelenő műszaki, grafikai, szoftveres és egyéb megoldások, szövegek, képek, adatok, információk és egyéb anyagok, illetve azok elrendezése szerzői jogi oltalom alatt állnak, azok felhasználására és minden egyes felhasználás engedélyezésére kizárólag a Szolgáltató jogosult, azonban a nem a Szolgáltató szellemi tulajdonát képező logó (ábra), továbbá a grafikai megoldások szerzői jogi, illetve védjegyjogosultja kizárólag a jogtulajdonosok, a felhasználásra engedélyt ebben az esetben a tulajdonostól kell kérni.

2.2.            A weboldal információi kizárólag a forrás megjelölésével alkalmazhatóak.
A weboldal eredeti tartalma, illetve bármilyen alkotóelemének másodközlése esetén – a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulásakor is – meg kell felelnie többek között a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény, a Büntető Törvénykönyvről szóló 2012. évi C. törvény, a Szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. Törvény, és a Médiaszolgáltatásokról és a tömegkommunikációról szóló 2010. évi CLXXXV. törvény vonatkozó rendelkezéseinek. A Szolgáltató engedélye nélkül az oldal bármely alkotóeleme online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

2.3.            A weboldalon keresztül elérhető linkek tekintetében az adott oldal szerkesztője minősül a szerzői jog jogosultjának.

 

3.        A honlap használatának feltételei:

3.1.            A weboldalt megtekintő felhasználó a weboldal tartalmának kizárólag magáncélú felhasználására - azaz online hozzáférésre, a weboldal egyes részeinek a felhasználó által használt számítógépe merevlemezén történő rögzítésére vagy kinyomtatására - jogosult. A magáncélú felhasználás ellenértékhez nem kötött.

3.2.            A felhasználó kifejezetten nem jogosult az adott tartalom többszörözésére, újrafelhasználására, terjesztésére, bármilyen eszközzel és formában történő másolására, átvételére, adatbázisában történő tárolására, letölthetővé tételére, valamint a tartalom saját tartalomkénti feltüntetésére, kereskedelmi forgalomba hozatalára sem ellenérték fejében, sem anélkül.

3.3.            A weboldalon a többletszolgáltatások regisztrációval érhetőek el. A regisztráció során a bejelentkező személy „Felhasználó”-vá válik. A regisztrációval egyidejűleg az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény 20. §-ában rögzített kötelezettségének eleget téve, a Szolgáltató tájékoztatást ad, a weboldalra felhasználóként (továbbiakban: Felhasználó) bejelentkezett természetes személy részére a személyes adatainak kezeléséről, valamint a személyes adatok kezelésének lehetőségéről és ahhoz történő önkéntes hozzájárulásról.

3.3.5 Megkérjük tisztelt fórum látogatóinkat, hogy a fórumba kizárólag olyan dolgokat írjanak, ami nem sért jogot.

3.4.            A regisztrációban 18 éven aluli személy nem vehet részt.

3.5.            A regisztrációval a Felhasználó elismeri, hogy 18. életévét betöltötte, és a személyes adatai kezelésével, továbbításával kapcsolatos tájékoztatást elolvasta és megértette, erre tekintettel ennek ismeretében hozzájárul a személyes adatai kezeléséhez.

 

4.        Felelősség a szolgáltatásért:

4.1.            A Szolgáltató törekszik a weboldalon található információk folyamatos frissítésére, azonban azok teljességéért, helytállóságáért, esetleges módosulásáért, hitelességéért nem vállal felelősséget.

4.2.            A weboldalon található linkek segítségével elérhető más weboldalakon található információkat a Szolgáltató nem ellenőrzi, ezek elérhetőségéért, tartalmi helyességéért felelősséget nem vállal.

4.3.            A Szolgáltató nem garantálja a weboldalon található funkciók zavartalan és hibamentes működését. A Szolgáltató nem felel azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldallal kapcsolatban, annak használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírus által, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.

 

5.        Adatvédelem:

5.1.            A Szolgáltató a szolgáltatás igénybevételével kapcsolatos adatokat az igénybevevő hozzájárulásának hiányában csak akkor kezelhet, ha azok az igénybevevővel közvetlenül nem hozhatók összefüggésbe.

5.2.            A Szolgáltató személyes adatok kezelése során az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásait maradéktalanul betartja.

5.3.            A Szolgáltató személyes adatok kezelése során kezelt személyes adatokat bizalmasan kezeli, az adatokat, az adatkezeléshez hozzájáruló személy által engedélyezett körön kívül, harmadik személynek nem adja ki.

 

6. Jogkövetkezmények:

6.1. A jelen jogi nyilatkozatban foglaltak megsértése esetén a Szolgáltató haladéktalanul megteszi a szükséges - azaz a polgári jogi és büntetőjogszabályokban, valamint az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvényben foglalt - jogi lépéseket.
6.2. A jelen nyilatkozatban nem szabályozott kérdésekben az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény rendelkezéseit kell alkalmazni.

Az adatvédelmi tájékoztató ide kattintva érhető el.

 

Legfrissebb fórum hozzászólások

 
 • Munka!?

  pityesz76

  Állásinterjús próbavásárlás - kiválasztási folyamat tesztelése élelmiszerboltnál
  A feladat során egy valós eladó-pénztáros VAGY raktáros pozícióra kell jelentkezned személyesen vagy az általunk elkészített önéletrajzzal. Ezután 21 napot kell várnod, hogy keressenek. (Átlagosan 3-4 nap alatt vissza szoktak jelezni.) Amennyiben keresnek, mielőbb időpontot kell egyeztetned személyes interjúra, amin részt kell venned. Ha nem keresnek, vagy idő közben a pozíciót más betölti, akkor a folyamatot befejezettnek tekintjük.

  Fizetés

  Ha személyesen jelentkezel (besétálsz a megadott üzletbe és leadod az önéletrajzot), de nem kerül sor interjúra: 3000 Ft (online utalványban vagy számlázva)
  Ha személyesen jelentkezel (besétálsz a megadott üzletbe és leadod az önéletrajzot) és interjún is részt veszel: 7000 Ft (online utalványban vagy számlázva)
  Időzítés

  A nyitott pozícióra jelentkezés határideje: február 6., hétfő

  Helyszínek
  (útiköltség-térítésre van lehetőség előzetes egyeztetés alapján)

  Tapolca
  Csorna
  Pápa
  Celldömölk
  Zalaszentgrót

 • Lottó, Keno, Luxor játék akciók

  Zsuzsa Nr.1.

  EuroJackpot 5. játékhét
  1, 7, 17, 44, 50
  2, 10

 • // Csere-bere fórum 3.

  ZORRO

  5 db bravos blokkot keresek,tudok adni Aldi milkat!

 • Nyertesek

  sada

  KulcsPatikák keresztrejtvény:
  Nagy Tibor
  Funk Gabriella
  K. Szanda Anita

 • Nem csere-bere, hanem vásárlás

  fitoska

  5000 Ft-os Media Markt kupon eladó!

 • Nem csere-bere, hanem vásárlás

  Terpiii

  Sziasztok!
  Eladó egy Razer Basilisk v3 gamer egér bontatlan állapotban.
  Ára:20 ezer

 • Nem csere-bere, hanem vásárlás

  Coin

  Sziasztok,

  Egy facebookos nyereményjátékba én nyertem a fődíjat egy Landmann Dorado faszenes grillkocsit! Eredeti ára 103.900 ft! Bontatlan!
  Ára: 65 Ezer forint, de minimálisan alku képes! https://landmann.com/hu/termek/dorado-faszenes-grillk

  ocsi/

  Írj ha érdekel!

 • Nyereményjáték infók

  Vágási Feri

  https://www.shell.hu/autosok/ajanlatok-es-promociok/nyeremenyfutam.html

 • Nem csere-bere, hanem vásárlás

  fitoska

  Netflix kód elkelt!

 • Sorsolások

  sada

  6. hét
  HÉTFŐ (02,06)
  BudapestGO (40 x 5.000)
  Kifli 3/3 (3x100.000, 10x50.000)
  Actimel 14/14 (1 x 250.000)
  Autópálya matrica 13/10 (1 Fujifilm Instax mini 11 kamera)
  Ceres – Hamé – K&K Family – Hungaro-food – Tesco 8/5 (1 x 20.000)
  Reál Kis Hősök 4/3 (76*75.000)
  KEDD (02,07)
  Kometa 6/3 (1 x 100.000)
  SZERDA (02,08)
  SuperShop nyerő kód (1 millió SuperShop pont)
  Nők Lapja (1 x 1 millió)
  CSÜTÖRTÖK (02,09)
  Chio, Pom-Bär -Reál, ReálPontm (1 e-kerékpár)
  Perfect, Dreamies – Auchan 4/1 (1 x 50.000)
  PÉNTEK (02,10)
  ---

 • Lottó, Keno, Luxor játék akciók

  Napibetevő

  veszkó
  Sok banknál az internetes vásárlásra (lehet hogy ez is annak minősül technikailag) külön limitet kell beállítani a kártyához.

 • Lottó, Keno, Luxor játék akciók

  jelica

  MKB-nál szintén,csak régebben nem lehetett automatikusan használni, hanem a fiókban állítottak be valamit, hogy engedje a szerencsejátékot fizetni... De ez vagy 4-5 3 éve volt, így biztosra nem állítom, hogy ott a hiba...
  Elsőre próbálj velük egyeztetni, aztán meg a Szerencsejáték zrt.-vel...

2022. március
H
K
Sz
Cs
P
Szo
V
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31