Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 1 / 275 oldal |
a mai naptól érvényes tesco újságban a 22. oldalon a már lejárt nyereményjátékkal reklámozzák az akciós mizsét, azért elnevettem magam
Univer fődíj: 1 millió Ft
Szurkolj együtt a Jameson-nal, és nyerhetsz!
Nyerj páros jegyeket a Chivas Regal online játékában!
Digitális átállás előtt áll a magyar kiskereskedelem, a készpénzmentes és papírmentes megoldások a következő években alapjaiban változtatják meg a vásárlási szokásainkat – derült ki a Laurel Kft. szakmai konferenciáján, amiről a G7 számolt be.
Az elhangzottak alapján a díjmentes qvik-fizetési rendszer hamarosan a nagyobb hazai kiskereskedelmi láncokban is megjelenhet. Érkezik az e-nyugta is: bár a kötelező átállás végső jogszabályi határideje 2028 júliusa, az első éles tesztek a szükséges technológiai átfutás miatt már idén megkezdődnek bizonyos üzletekben (például az Ecofamily hálózatában).
Így működik: A vásárlónak egy telefonos applikációt kell megnyitnia a pénztárnál, a kassza pedig leolvassa az abban található QR-kódot. A digitális bizonylat ezután automatikusan a NAV által üzemeltetett Nyugtatárba kerül, ahonnan a vevő bármikor letöltheti. Papíralapú nyugtát a jövőben már csak külön kérésre nyomtatnak a gépek.
Az átállás hatalmas logisztikai és anyagi feladat a szektornak, hiszen a kereskedőknek le kell cserélniük a teljes online pénztárgép-flottát, ami alsó hangon is egyéves folyamat.
Az elhangzottak alapján a díjmentes qvik-fizetési rendszer hamarosan a nagyobb hazai kiskereskedelmi láncokban is megjelenhet. Érkezik az e-nyugta is: bár a kötelező átállás végső jogszabályi határideje 2028 júliusa, az első éles tesztek a szükséges technológiai átfutás miatt már idén megkezdődnek bizonyos üzletekben (például az Ecofamily hálózatában).
Így működik: A vásárlónak egy telefonos applikációt kell megnyitnia a pénztárnál, a kassza pedig leolvassa az abban található QR-kódot. A digitális bizonylat ezután automatikusan a NAV által üzemeltetett Nyugtatárba kerül, ahonnan a vevő bármikor letöltheti. Papíralapú nyugtát a jövőben már csak külön kérésre nyomtatnak a gépek.
Az átállás hatalmas logisztikai és anyagi feladat a szektornak, hiszen a kereskedőknek le kell cserélniük a teljes online pénztárgép-flottát, ami alsó hangon is egyéves folyamat.
"Amikor mérlegre állsz, akkor jössz rá, a Milka csokin a tehén nem reklám, hanem figyelmeztetés!"
20 % kedvezmény kitűnő bizonyítvánnyal:
https://www.lira.hu/bizonyitvany
De csak "régi" könyvekre:
"A 2024. október 1-je után megjelent könyvekre a törvény értelmében 365 napon belül legfeljebb 10 % kedvezmény adható."
https://www.lira.hu/bizonyitvany
De csak "régi" könyvekre:
"A 2024. október 1-je után megjelent könyvekre a törvény értelmében 365 napon belül legfeljebb 10 % kedvezmény adható."
Szombaton 24 órán át teljesen ingyenes és korlátlan mobilnetet ad mindenkinek a Yettel.
https://24.hu/tech/2026/06/12/facebook-messenger-leal
las-hiba/
las-hiba/
https://hvg.hu/sport/20260527_foci-vb-2026-ujdonsagok
-rendezok-szabalyok-felidei-show
-rendezok-szabalyok-felidei-show
Nem tudom, hogy ki hogyan tolja, de a Tippmix játékon én azt szoktam csinálni, hogy kiválasztok az adott napra a lehető legkisebb odds-szal rendelkező fogadást és azt adom fel. A lényeg, hogy ne bukjam a tétet, de benne legyek a sorsolásban. Így gyakorlatilag ingyen "sorsjegyről" van szó.
Alapjáraton nem szoktam tippmixelni, csak ilyenkor.
Ma pl. a rendkívül izgalmasnak ígérkező Zalgiris Kaunas - Juventus Utena kosármeccsre raktam fel egy ezrest (23903 H), a nyereményem kemény 20,- Ft lesz + 10 esély az extra nyereményre, mert játékoskártyával adtam fel.
Persze a legtutibb tipp is elúszhat, de eddig nekem mindig bejöttek az ilyen (max 1,05-ös) oddsok...
Alapjáraton nem szoktam tippmixelni, csak ilyenkor.
Ma pl. a rendkívül izgalmasnak ígérkező Zalgiris Kaunas - Juventus Utena kosármeccsre raktam fel egy ezrest (23903 H), a nyereményem kemény 20,- Ft lesz + 10 esély az extra nyereményre, mert játékoskártyával adtam fel.
Persze a legtutibb tipp is elúszhat, de eddig nekem mindig bejöttek az ilyen (max 1,05-ös) oddsok...
na akkor még a végén én nyerem azt az autót
az előző real-mantaro játék is jól sikerült , gyöngyösi real jatszik elmentem oda , azt mondtak életükben nem árultak még mantaro kávét - és ugyan ezt mondták nagytarcsán, biatorbágyon , meg a vecsésiben is, aztán feladtam. (egyébként a gödöllőiben volt mantaro de nem volt benne a játszós üzletek listájában
az előző real-mantaro játék is jól sikerült , gyöngyösi real jatszik elmentem oda , azt mondtak életükben nem árultak még mantaro kávét - és ugyan ezt mondták nagytarcsán, biatorbágyon , meg a vecsésiben is, aztán feladtam. (egyébként a gödöllőiben volt mantaro de nem volt benne a játszós üzletek listájában
Legalább lesz egy pici esélyünk. 

Szegeden egy Reál Pont bolt van, az is kisbolt a világ végén, gyűjtős blokkal...
Hogy lesz ebből kocsi? Sehogy...
Hogy lesz ebből kocsi? Sehogy...
Budapesten keresek hosszútávú szállást albérleti jelleggel, júliustól, augusztustól. Panzióban, apartmanban, hasonló volt a koronavírus idején. Tudom, hogy van jófogás, stb, de rögtön 1 évet nem tudunk aláírni, még a cím, munkahely változhat. Néhány panziónak írtam, de zárva, 4-5-600 000 a havi. Egyenlőre a kerület mindegy, munkáshoteltől jobbat keresek. Köszi, ha tudtok ilyet.
Más: Nálatok is mondja a körzeti orvos jöjjön vissza holnap, mert most sokan vannak? 😯🙄
Talán mert mi 5-10-20 ezerért is nagy erőkkel játszunk. Meg kulacsért, bögréért.
A Milka játékban megnéztem a többi ország nyereményeit is. Hát azért a 4500 Ft-os kupon eléggé eltörpül más országok nyereményeihez képest. De megszoktuk.
https://kultura.hu/orakon-at-szolnak-brody-janos-dala
i-a-sziget-minusz-egyedik-napjan/
i-a-sziget-minusz-egyedik-napjan/

https://nki.gov.hu/it-biztonsag/tanacsok/keruljuk-el-
a-csalasokat-az-adobevallasi-idoszakban-is/
MVM számláknál már a csalók felhívják a figyelmet az adathalászatra is! Be ne dőljetek!
MVM címe MVM Next online ügyfélszolgálat noreply@mvmnext.hu
ÁTVERÉSNÉL!
Feladó: MVM Next online ügyfélszolgálat ugyfelszolgalat@mvm.hu
a-csalasokat-az-adobevallasi-idoszakban-is/
MVM számláknál már a csalók felhívják a figyelmet az adathalászatra is! Be ne dőljetek!
MVM címe MVM Next online ügyfélszolgálat noreply@mvmnext.hu
ÁTVERÉSNÉL!
Feladó: MVM Next online ügyfélszolgálat ugyfelszolgalat@mvm.hu
Sziasztok,
Ha lenne valakinek felnőtt bugyi(gumis derekú) pelenka ,akár bontott...
Légyszi írjon. Szerintem L es.
Megegyezünk.
Köszi
Ha lenne valakinek felnőtt bugyi(gumis derekú) pelenka ,akár bontott...
Légyszi írjon. Szerintem L es.
Megegyezünk.
Köszi
Zsuzsa Nr.1. !
Én most a Viasat Nature-t nézem
Örülök,ha újat tudhattál meg
Én most a Viasat Nature-t nézem
Örülök,ha újat tudhattál meg

fitoska
Most nézem a Duna TvDelta műsorát a Machu Piccuról.
Nagyon érdekes! És Juhász Árpádot hallgatn is élvezetes, már 91. éves.
A 60-as évektől kezdve népszerűsítette a geológia tudományát, a sajtóban éppúgy, mint a rádióban és a televízióban.
Szívesen, érdeklődéssel vártuk anno a tv-ben műsorait.
Most nézem a Duna TvDelta műsorát a Machu Piccuról.
Nagyon érdekes! És Juhász Árpádot hallgatn is élvezetes, már 91. éves.
A 60-as évektől kezdve népszerűsítette a geológia tudományát, a sajtóban éppúgy, mint a rádióban és a televízióban.
Szívesen, érdeklődéssel vártuk anno a tv-ben műsorait.