Oviban dolgozó van közöttünk?
Ha igen, légyszi írjon nekem @-t!

Jszabályt olvasok eleget.
Csak nem áték, hanem og...
Tessêk olvasni jszabályt. Néha nem árt.
Igen, ez is gáz, hogy ha egy kóddal lehet jáczani a játék végéig, az nem igazán generál újabb vásárlásokat, több bevételt.
Kivéve akkor, ha valaki (mint én) nem olvassa el a jsz-t és miután nem nyert az elsővel, vesz még és még és még...
De valóban vicc kategória még a hűtő is. Annyira kicsi...
Eggyel lejjebb: játszok aztán NEM NYEREK... javítva.
(2013ban activiánál volt 12:00 100db nyeremény?
Volt 3-4en ültünk a gépnél aztán se kép se hang, oldal lefagyott stb... aztán volt h. összejött. Az ilyen típusú játékoknak is megvan a varázsa, izgalma.)
Vagy játszok, aztán nyerek, az esélyesebb.
(...és ha ugyanazzal a kóddal játszhatok a müllermilch esetében, mi növeli a bevételüket? Ha addig játszok amíg nem nyerek... ? )
...és mit szeretnél nyerni? Mindkét nyeremény eléggé a vacak kategória...
Nincs új a nap alatt.
Volt már több olyan játék, ahol a nyeretlen pályázatok minden következő napon benne voltak a kalapban.
Tök igazságtalan.
"amit az alarmúsok csinálnak"
Ilyen is volt már, de akkor nem délelőtt 10-kor, hanem 00:00-kor rágta mindenki a körmét a gép előtt.
Valóban ott van, nem olvastam, de nem feltételeztem, hogy egy kóddal akár az idők végezetéig lehet jáczani. Ez teljesen új, más játéknál ha nem nyert a kódod, akkor kuka (feltéve, ha nem nyerhet még fődíjat). Bárhogy is, kár volt hármat venni...
Nem stresszelem magam, csak ez a hüJeség netovábbja, amit az alarmúsok csinálnak.
Megér egy pár forintos bőgő mini tehén annyit, h napokig stresszeld magadat?
Mi ebben az újság?
Ott van a jsz. 3.6.2. sz. pontjában.
Vágási Feri 2023-09-20 :: 15:12
Adalék a Müller játékhoz:
"Üdv,
köszönöm az üzenetét.
A promóciós akció szabályainak megfelelően a nevezéseket 10.00 órától 20.00 óráig fogadjuk. A nyereményeket a Nevezők nevezéseinek beküldési sorrendjében osztjuk ki.
A Szervező a nyereményeket a Promóciós Akcióban a Nevezők nevezéseinek leadási sorrendjében ítéli oda (a nevezési folyamatot lebonyolító informatikai szerver által a nevezési űrlap regisztrálásának időpontja a mérvadó). A nyeremények odaítélése a Szabályzat 1. számú mellékletében meghatározott sorrendben történik.
Ha a nevezés nem nyert, mivel a részvételi időszak adott napján az összesnyereményt tartalmazó készlet kimerült, a résztvevő a részvételi időszak egy másik napján ugyanazzal a kóddal újra részt vehet a promóciós akcióban.
Üdvözlettel,
A Müllermilch Promóció Csapata"
A lényeg a végén van:
Ha nem nyertél aznap, másnap u.a. kóddal pályázhatsz.
Na, rányomtam 10:00-kor, persze bedobott egy képet, hogy válasszam ki a villamosokat vagy valami ilyesmi aztán leokéztam, megjelent egy villódzó valami több négyzetből álló f*s aztán lefagyott az oldal.
Gyanítom, hogy 10:00-kor behalt a szerverük a sok regisztrációtól.
Olyan ez, mint amikor a ráGGYóba' bemonnyák, hogy "Most telefonáljon", tárcsázol, de már foglalt a vonal, így aztán esélyed sincs a Demjén Rózsi koncertre...
Na, ezzel a játékkal sem kell játszani. A nyeremény sem az igazi, a minihűtőbe gyakorlatilag semmi nem fér bele.
27 perc múlt 10 óra.
Kezeket az egerekre...
Volt egy nem fogadott hívásom Sri-Lankáról (+94 71 682 7212) , még jó hogy nem hívtam vissza!
https://index.hu/tech/2015/04/21/megfejtettuk_a_rejte
lyes_afrikai_hivasok_titkat/
https://www.penzcentrum.hu/tech/20230919/ez-a-telefon
os-csalok-legujabb-aljas-trukkje-nehogy-bedolj-neki-
mar-sokan-csunyan-rafaztak-1141371
Tulajdonos váltás miatt az Edenred kártyák a rajtuk feltüntetett érvényességi idő helyett csak 2023. december 31-ig lesznek felhasználhatóak.
Aki addig nem költi el róla a pénzt, az bukta!
jojó!
Igen, van sok játék. Némelyik csábító nyeremény ígéretével ösztönöz a szükségesnél nagyobb mértékű vásárlásra.
Van ingyenes játék: "reklámfogás" ( SCREVO ). Ez is bejön nálam. Gondolom, sokaknál. Na és még az édességek, kekszek, falatkák, innivalók.
Ám a kis családoknak, idősebb pároknak, független egyedülállóknak nem oly hamar fogy el speiz-nyi mosószer, eü-papír, dezodor.
Igaz, 1 vásárlással is lehet nyerni, sok példa volt erre is.
A hazai termékek vásárlására buzdító, jelenleg is zajló akció.... na az már-már ott van! (Abban egyedül az időtartamot kifogásolom.)
Az általam felvetett vásárlási akció alig okozna többletkiadást kis költségvetésű családoknak, ehhez igazodhatna a nyeremény is: 5-10-25eFt élelmiszer-vásárlási utalvány.
Korábbi hozzászólások