Megcsináltam az adóbevallásomat.
Nekem is volt Sole Mizo-s 5.000,- Ft-os nyereményem, amiről tavaly küldték az igazolást.
De benne foglaltatik a bevallás-tervezetben, így nem kell variálni vele.
https://www.youtube.com/watch?is=FHmrpA9DpQjc8jP3&v=W
v7HfLJjimk&feature=youtu.be
USA - én így szeretlek! Furcsaságokkal teli hétköznapok.
S lőn...
Működik a CBA-s játék is.
A Magyar Termék oldalon a másik (Ecofamily) játékba beenged minden további nélkül, csak a CBA-s vacakol. Tehát másik e-mail címmel regisztrálni nem fogok.
Vélhetően eccercsak megoldják.
kedves játékos kartárs
felhvnám figyelmed a régk rregisztrációkkal valóban nem lehet belépni a magyatermékes játék oldalra...ezért újra másik email címmel regisztráltam s vala működik
további hasznos tanácsokért kövess be
vagy ilyesmi
Még mindig magyar a nyerő.
A "régi" főoldal telefonon simán bejön, be tudok lépni, mert ott figyel fölül jobb oldalon a Belépés/Regisztráció gomb. (Laptopon továbbra is vakon kell kattintgatni, hogy megtaláld a belépés gombot.)
De amikor be akarok lépni a játék oldalára (most a CBA-ra), nem enged be. Laptopon sem, telefonon sem.
Alapjáraton ez jelenik meg:
Ez egy teszt felület (Sandbox)!
Az itt elvégzett módosítások rendszeres időközönként törlésre kerülnek!
Majd amikor belépnék a jelszavammal, nem fogadja el:
Érvénytelen hitelesítési információk.
A Tesco online oldalon néztem, ott nem ezek az árak vannak, úgyhogy szerintem ezek csak cserék lehetnek, mert egyébként más márkát nem látok a kínálatukban.
Legközelebb nézd meg, hogy milyen termékek vannak ezen az áron?
Ma olyan kosarat húztam ki a Tesco-ban, amiben volt egy blokk, megnéztem esetleg nem-e Milkás, de sajnos nem az volt. Viszont lehet ez Sodastream? Ez van ráírva márka nélkül:
szoda gáz kék/zöld 3990, szodagép patron 5300.
Nincs ilyen gépünk, ezért nem terveztem ezzel játszani, de ha jó lenne, beküldeném. Hátha.
Milka - húsvéti - Tesco
A blokkon nincs Milka megnevezés, csak ez: M CHOCOJELLY 250 G
Ez lehet a gond.
Engedi feltölteni utána, csak meg kell adni a vásárlás időpontját és a nyugta azonosítóját.
Lidl-ös is simán megy.
Csak a Tesco-s nem, pedig éles a blokk fényképe, minden rendben van vele.
Milka húsvét
Spar-os blokkot simán fel lehet tölteni, a Tesco-sat nem engedi...
Magyar a Nyerő
Eddig volt a főoldalon belépési lehetőség, most nincs.
A játékot kell kiválasztani (most csak egy van) és ott lehet belépni.
De ha kiléptél, nem tudsz más profillal belépni, csak azzal, amivel legutóbb bent voltál. És nem is látszik, hogy jelenleg ki van bejelentkezve, nincs profiloldal.
ÁÁÁ, újratervezés, van nyitó oldal, csak nem látszik jobb oldalon fölül a Regisztráció / Bejelentkezés fül. De ha kábé odakattintgatsz, előjön... Olyan, mint anno a torpedó játék Dévényi Tibi bácsival...
Milkáék nem kispályáznak.
Egy nyugtával nyertünk a femiliben, arra vonatkozóan az értesítést egyszer küldték meg, ellenben a nem nyertes pályázatokról már a 168. üzenet jön...
https://nemzetifaultetesnapja.hu/ketszer-annyi-fat-ul
tettunk-mint-tavaly
Heti Napló Svábyval...
Magyarország, szeretlek...
Nagyon nullák a nyeremények.
Herbaház Klubkártya ajánlókódom, ha valakit lázba hoz (nem tudom, hogy van-e jelentősége...) :
1B38EP59
Tegnap regisztráltam egy Milka (Lidl) blokkot.
Most láttam csak, hogy az oldalom van regisztráció is.
Utólag regisztráltam, és a profilban látszik a tegnap feltöltött nyugtám képe.
Meglepődnék, ha akár csak 1 hónap múlva is gond lenne egy dubai nyaralásból. és ez októberre szól.
Ezzel most mi lesz?
Cityfood:
1 db 2 fős 7 éjszakás álomutazás Dubaiba
Korábbi hozzászólások