Sziasztok! " Kétszer nyertem az UNILEVERREL"
Azért írom le a történetet mert vannak akik jóidulattal vannak az irányomba és ha csak egy kicsit is segít már megérte.
Tegnap előtt megérkezett az Spár Signál egs milliós főnyereményem egy egységcsomagban OTP Prepaid ban kkártyával amit be kell akriváltatni egy OTP fiókban . Ez rendben megtörtént és letisztázódott az is ,hogy akár a teljes összeget is lelehet venni ATM en költségmentesen . Úgy adódott,hogy szükség is lett erre az összegre. Tegnap lementem a szomszédunkban lévő OTP ATM hez ahol egy hölgynek éppen " benyelte az ATM a kártyáját pedig nem hibás PINt írt be 3x hanem elfogyott a pénz. Innen is gratulálok az üzemeltetőknek! Mondja az egyik uriember,hogy " na ezért használom Én csak érintős módban az ATM et! Én idáig nem használtam az érintős módott na de mindíg tanul az ember_Nyugtávak dícsérd a napot!!!
Lementem az UN: " nagy otp hez és érintéssel aktiváltam az egyik ATM et viszont nem lehetett beírni csak százezret.
sorszám
sorbaállás
- a kártya jó. próbáljam már meg még egyszer mert belehet írni az egy milliót, addig nem hívnak másik ügyfelet ahhoz az ügyintézőhöz Szerintemazt gondolhatták biztosan Én üthettem egy nullával kevesebbet.
Megpróbáltam mégegyszer de csak százezret fogadott el,tehát már ennél az ATM nél is volt valamilyen rendszer hiba. Gondoltam megpróbálom a másiknál amiről nem tudtam h EURÓS
Érintés pinkód kijelző betölt és látom h eurós így ott hagyom nem jelölök ki még összeget sem.
Na az " OTThagyás" volt a nagy hiba mert Én nem tudtam,hogy ilyen esetben egy percig aktív még a terminál és így bár ki levehet a számládról pénzt. Van kamera meg belső OTPs biztonsági csoport meg jó eszű rendőrnyomozók is de van az a réteg is akiken soha nem hajtod be a károdat- ugyanis az alatt a szűk egy perc alatt valaki le vett 1000 eurót mert hiába forint alapú PREPAID KÁRTYA ezt a funkciót is tudja, tehát azzal fogadott az ügyintéző,hogy most meg már eltünt a számlámról 410 000 forint. Nem mondom h nem zsibbadt le az agyam!
Jegyzőkönyv- elindítják a besső vizsgálatot de ha lehet még ma _pénteken.- tegyek feljelentést a rendőrségen is.
Délre volt időpont a rendőrségen és éppen oda tartottunk a lányommal amikor hívott az OTPs vezető,hogy jó híre van aki felvette a pénzt 2 észlelte a tévedését és visszavitte így mehetek érte bár " csak" euróban tudják ieadni. Ez a telefonon közölt örömhír legalább annyira jó volt, mint amikor azzal kapcsolatban hívtak,hogy nyertem.
Legyetek óvatosabbak mint Én és nyerjetek sokat na meg " kezdjetek el élni ,hogy az unokáknak legyen mit mesélni!