Paloznaki Jazzpiknikre 08.02 szombatra 2 db napi jegy eladó 10.000Ft/db áron.
(A jegyek ára 32.400-Ft/db jelenleg.)
Sajnos családi okok miatt nem tudunk elmenni.
Tel.:+36203541442
Köszönöm szépen, már kaptam kódokat és
remélem ismét szerencsét hozunk
egymásnak kedves Segítőmmel
PÖTTYÖS kódokat (3db) szeretnék kérni. Nem olvastam el (szégyenszemre!

) a szabályzatot, mert vmilyen negatív kritikát olvastam még az elején.... Ki akartam ezért hagyni.
Tegnap vettem azért 2 db-t és a beküldésnél láttam 5 vagy 10 kóddal érdemes játszani. Nekem az 5 is szupi lenne, de ma már nem megyünk vásárolni.... Szóval 3 kód és a mocit felezzük, ha nyerek

Köszi előre is

weber: Leszállsz az Agrárnál. Átmész a szemben lévő buszmegállóba. 22-es busz elvisz a Klinikák megállóig. 5 perc séta.
Írtam, hogy az Agrárnál javasolta a chatgpt a leszállást, tehát távolsági busszal mennénk, az az első debreceni megálló, utána már csak a pályaudvar van, de ugye mindkettő kint van a város szélén, csak azt nem tudom, lenne-e már innen is egy busz esetleg. Mert a villamos az oké, de az a belvárosban közlekedik, elég sokat kellene a gyerekekkel sétálnom hozzá.
OK. Az Aquaticumba mész.
De honnan?
De ott a környéken én nem is láttam villamost. Mármint a távolsági busz megállóhelyei közelében.
weber: 1 -es villamos. Aquaticum megálló. Előtte áll meg.
Busz :10-es. De ott gyalogolni kell 5 percet.
Coca colával nyert sziget napijegy eladó, nevet kér, aki részt venne. 2 napon belül kell válaszolni. Kódot küldtek. Ha elindítom a beváltást, választhatok napot? Hogy megy ez a folyamat? Köszi a választ.
Debreceniek segítenétek? Chatgpt azt ajánlotta, ha az Aquaticumba megyek, szálljak le az Agráregyetemnél és szálljak át a 15-ös buszra. Ez így oké? Meddig kell vele menni és utána mennyi még gyalog?
Sziasztok
Kecskeméti fórumost keresk aki átvenne egy ajándékcsomagot Kecskeméten a Malom bevásárló központban. Természetesen nem ingyen.
Szókereső 14.száma megjelent már?
Füles közös pályázatához kellene, de több helyen nem kapták
meg az újságosok.
Szeretném kérni, ha megvan -
kifotózva átküldené valaki a
7. oldalon található rejtvényt?
Előre is köszönöm😊
anyoka
Nem tudok írni neked.
Ha még aktuális, írj
Körmendi fórumosokat keresek.
Írjon privátban ha van itt olyan aki oda valósi!
Köszönöm szépen!
...hát most vagy ciki vagy nem nem tudom, hogy kell a tiktokon egy video alá zenét tenni, de még az asszisztensem se tudja...
Segítsen rajtunk vki, mert így nem lesz meg a 86. Coca Cola táskánk.
Segítséget előre is köszönjük, -itt a nyár végre- jeligére a kiadóba.
Eladó 3 db jegy a ma esti (19;30) előadásra az Erkel színházba, 21000.-/db /10.sor Vámpírok bálja😁
Keyojudit írtam emailt...
Korábbi hozzászólások