Sziasztok,
Ha lenne valakinek felnőtt bugyi(gumis derekú) pelenka ,akár bontott...
Légyszi írjon. Szerintem L es.
Megegyezünk.
Köszi
Zsuzsa Nr.1. !
Én most a Viasat Nature-t nézem
Örülök,ha újat tudhattál meg

fitoska
Most nézem a Duna TvDelta műsorát a Machu Piccuról.
Nagyon érdekes! És Juhász Árpádot hallgatn is élvezetes, már 91. éves.
A 60-as évektől kezdve népszerűsítette a geológia tudományát, a sajtóban éppúgy, mint a rádióban és a televízióban.
Szívesen, érdeklődéssel vártuk anno a tv-ben műsorait.

fitoska
Kösziii! Ezt sem tudtam, szuper!

És még ez is 😁
https://sassy.hu/inspiralo/lego-david-attenboroug
h-100-szuletesnap-korhatar/
*meg
(És most is javítanom kellett, mert ismét átírta "még" -re)
Screvo
Kb 3 hét után érkezett még beváltott pontokért a Dreher-csatos deréköv
fitoska
Jó volt olvasni a 100 éves Sir David Frederick Attenboroughról szóló
posztodat. Valóban nagy népszerűség és szeretet övezi a mai napig is.
Azt nem is tudtam, hogy a BBC programigazgatója is volt 10 évig.

Újabb 19 termék kerül kisebb kiszerelésben a boltokba:
4 tojásos Szélesmetélt (Izsáki Házitészta Kft) 500 gramm - 300 gramm, -40,0%
COOP MÉZES PUSZEDLI VANÍLIÁS (CO-OP HUNGARY ZRT.) 200 gramm - 180 gramm, -10,0%
Corona Extra világos sör (Borsodi Sörgyár Kft.) 355 ml - 330 ml, -7,0%
Csokoládés mazsola (ALDI Magyarország) 400 gramm - 200 gramm, -50,0%
Floralys Toalettpapír 4 rétegű (Lidl Magyarország Bt.) 180 darab - 160 darab, -11,1%
Kutyajutalomfalat (ALDI Magyarország) 300 gram - 200 gramm, -33,3%
Monte Ice Cone (Zott Hungaria Kft.) 480gramm - 360gramm, -25,0%
Monte Ice Stick (Zott Hungaria Kft.) 110 ml - 100 ml, -9,1%
Monte Ice Stick Cookie (Zott Hungaria Kft.) 100 ml - 90 ml, -10,0%
Negro Classic töltött keménycukorka (Asix Distribution Kft.) 159 gramm - 140 gramm, -11,9%
Negro cseresznye ízű töltött keménycukorka (Asix Distribution Kft.) 45 gramm - 33,5 gramm, -25,6%
Negro Extra erős töltött keménycukorka (Asix Distribution Kft.)159 gramm - 140 gramm, -11,9%
Negro Mézes töltött keménycukorka (Asix Distribution Kft.) 159 gramm - 140 gramm, -11,9%
Negro töltött keménycukorka Classic (Asix Distribution Kft.) 79 gramm - 63 gramm, -20,3%
Negro töltött keménycukorka Extra erős (Asix Distribution Kft.) 79 gramm - 63 gramm, -20,3%
Negro töltött keménycukorka Feketeribizli (Asix Distribution Kft.) 79 gramm - 63 gramm, -20,3%
Starbucks by Nespresso Espresso Roast Őrölt pörkölt kávé (Nestlé Hungária Kft.) 101 gramm - 99 gramm, -2,0%
Starbucks by Nespresso House Blend Őrölt pörkölt kávé (Nestlé Hungária Kft.) 57 gramm - 52 gramm, -8,8%
THYMOS Pikáns csirke fűszersó (THYMOS Hungária Kft.) 33 gramm - 30 gramm, -9,1%
DAVID ATTENBOROUGH MA 100 ÉVES!💚
🌿Nincs ma olyan ember a Földön, akinek David Attenborough neve hallatára ne a tengerbe siető kisteknősök, szökellő delfinek vagy az esőerdők szivárvány színeiben pompázó madarai elevenednének meg emlékezetében. Aki ne gondolna szeretettel csodásan fényképezett, lebilincselő és informatív filmjeire és ne tisztelegne a mai napig munkássága előtt.
💚Attenborough a magyar nézők szívébe híres-hírhedt trilógiájával lopta be magát annak idején, amelynek darabjai az Élet a Földön, Az élő bolygó és Az élet megpróbáltatásai voltak. A hátizsákos világjáró hihetetlen kalandjainak és közvetlen, sztorizós modorának köszönhetően, egy csapásra Cousteau kapitány és Gerald Durrell egyenrangú társává emelkedett. 🌎
🌱Később jött a szintén nagy sikerű Az első édenkert, majd az Antarktiszt bemutató Élet a fagyban című sorozat, de természetfilmjei mellett, más szálak is kötötték a tévéhez: a hetvenes években a BBC programigazgatójaként a csatorna az ő elnöklése alatt kezdett el például színes filmeket sugározni.
Munkájának jelentőségét maga a királynő is elismerte azzal, hogy 1985-ben lovaggá ütötte. 2005. június 10-én megkapta az Order of Merit kitüntetést is, amelyet szintén II. Erzsébet brit királynő adományoz azoknak, akik kiemelkedő tetteket hajtottak végre a művészetek vagy a tudományok területén.
💚Attenborough a magyar nézők szívébe híres-hírhedt trilógiájával lopta be magát annak idején, amelynek darabjai az Élet a Földön, Az élő bolygó és Az élet megpróbáltatásai voltak. A hátizsákos világjáró hihetetlen kalandjainak és közvetlen, sztorizós modorának köszönhetően, egy csapásra Cousteau kapitány és Gerald Durrell egyenrangú társává emelkedett. 🌎
Isten éltesse!🌎💚
Brigis26 Én a màrciusi nyereményt se kaptam meg, sem a bevàltott ajàndékot. Írtam nekik többször is, de nem vàlaszolnak. 😡
Screvo. Több mint 1 hónapja beváltottam a pontjaimat egy ajándékra. Mennyi idő múlva küldik? Illetve ha 1 hete írtam (érdeklődtem ez ügyben) a hello@screvo.hu-ra de nem válaszolnak. Másnál hogy működött a beváltás? Van más levelezési címük? Köszönöm, ha valaki tud segíteni.
Ha van régi nyomógombos mobiltelefonod, okostelefonod, GPS-ed, tableted, töltőd vagy fülhallgatód otthon, add le őket az Auchan áruházak gyűjtőpontjain május 22-ig!
https://auchan.hu/passzold-vissza-teso
pityesz76
egész héten lehetett látni a lábasnál hány darab kerül aktiálásra, viszont azt nem lehet tudni előre mikor lesz aktiv, de most már normális mennyiségeket is feltehetnének, hogy mindenki aki gyűjtött beválthassa amit szeretne :-)
....és honnan tudták hogy lesz???
00:00 már 27. 00:02.kor már elfogyott .országosan vajon hány ember áéét készenlétben a beváltásra?

10 lábas?

jojó
igen, de most éjfélkor lehetett beváltani, csak nem tudtam pontosan mikor mert mikor néztem 22.30-kor még nem volt beváltható 00.20-kor meg már nem :-(
Napokkal ezelőtt kb csütörtök vagy péntek.
agi80
Szerintem pontosan éjfélkor. Nekem legutóbb úgy sikerült beváltanom, éjfél után 1 perccel már elérhető volt, aztán reggelre már elfogyott.
Korábbi hozzászólások