visszaolvastam én is néhány oldalt itt, hogy felhoztad a topicot, hatalmas emlék volt a részt vevőknek.

Uram Isten!
Ennek is majd 9 éve.
Ilyentájt még csak lelkesen faltuk a jégkrémet az "osztálykirándulás" reményében.
Visszalapozva találtam néhány jó sztorit.

Mindenki szervezetten volt Porec-en?
Lenne egy két kérdésem.
Lehet szállást találni,ha csak úgy lemegyünk,vagy esetleg hol találhatok valamit?
Igen, emlékszem.
Remélem, hogy senki nem felejtette elküldeni az e-amailt!
Bacchus, te erre emlékszel?
Postojna
Az egészségügyi megállónál hosszú sor álldogállt a női szakasz előtt. A férfi előtt persze senki. Hirtelen támadt ötlettől vezérelve kérdem a férjem: szerinted a férfibe, vagy a nőibe menjek? Ezzel egy időben már dobom is neki a hátizsákom, hogy fogja meg, majd hallom a válaszát. Menj csak nyugodtan abba, amelyikben jobban érzed magad. Döbbenten állok a választ hallván, mitől lett ilyen bőbeszédű az uram-máskor egy nőibe, vagy férfiba válasszal elintézte volna, rá is nézek végre. A hátizsákom egy másik férfi szorongatja fülig érő szájjal...
Természetesen tud magyarul az úr! Remélem még nem későn szóltam!
Az más... Akkor meg kell tanulnom horvátul! :D Megyek is, és elkezdem...
És vajon tud magyarul az illető? :D Vagy angolul írjuk a levelet?
Hozzátok szólok volt porecsi utitársaim, függetlenül attól, hogy fórumosok vagytok, vagy éppen csak olvasgatjátok a fórumot. Már kinn a nyereményút során is beszélgettünk róla, hogy jó lenne írni egy köszönő levelet a játék kiötlőjének, szervezőjének. Egyrészt megköszönni, hogy ilyen jó ötlete támadt, továbbá megerősíteni benne a gondolatot, hogy amennyiben jövőre is lesz hasonló, akkor ránk biztosan számíthat. Persze csak azokat szeretném kérni, hogy írjanak pár sort így az évvégéhez (karácsonyhoz) közeledve, akik jól érezték magukat.
Sikerült megtalálni az "illetékest". Edouard Damas a neve, ő az ügyvezető igazgató a hazai Ledónál. Az e-mail cím: ledo@ledo.hu
Szóval nagy tisztelettel megkérnék minden "illetékest", hogy ha egyetért a gondolattal, akkor pár sorban jelezze ezt az úr felé.
Előre is köszi mindenkinek!
Sziasztok!
Mindenkinek aki szeretné felidézni a Porec-ben töltött kellemes napokat, ill. azoknak akik otthon maradtak: kis virtuális séta a városban és a környéken. (a szálloda sajna csak kivülről, de a városban 1-2 helyre be is lehet "menni": bazilika, étterem, ékszerüzlet, akvárium, lovarda stb. )
www.porec360.com
Kedves Gábor!
Örülök, hogy személyesen is megismerhettelek. Az "extráim" szupik voltak. Utólag is köszönöm.
Nagyon jó kis út volt. Rengeteg élménnyel tértünk haza. Szvsz. az élménybeszámolók azért késnek, mert mindenki arra vár, hogy talán lesz megint a honlapotokon útinaplós v. képfeltöltős nyeremény. (Sajna a 200 ember újból együtt nem nyerhet). (eddig én csak szavazgattam, a pálya ördögeire, bakikra stb, de, ha lesz pályázat, bizti próbálkozom a nyeréssel is) Rengeteg képet készítettünk, olyan szép volt a táj, hogy nehéz volt abbahagyni a fényképezést.
Sok ilyen sikeres út megszervezését kívánom nektek a jövőben is!
Dehogynem. :D
Én első este leon/csilla haribos táskáját akartam örökbefogadni.
sada
Biztos, hogy nem cseréltétek össze a cuccokat? :)) Nagyon mókásan nézhettetek ki, a többiek biztos nem tudták, hogy hogy is van ez?
Tengerpart: Palmolive és más nyereményes napozógyékények sora .
Elég volt csak ilyet kereni és már csak ennyit kérdeztél: Nick név?
:))
Tic-Tac-os táska :)
Amilyet sada most látott először:))
Ami nagyon tetszett:
Messziről lerítt rólink, hogy nyereményjátékos banda:
Fundango, Marlboro dzseki,
Haribo, Knorr, Milka, stb táska,
ismerős takarók,
"márkázott" pólók, napozók, sapik, stb..
Tovább is van, mondjam még? :D
sada
igaz, csak magamra gondoltam, aki itthon volt. :))
Korábbi hozzászólások