OK, hogy emailben értesítenek, gyors, olcsó, de aki nem jelentkezik időre, azzal felvehetnék a kapcsolatot más módon is és az email címeket is kilistázhatnák (persze csonkolva).
Sokan nyaralnak, vannak béna levelezők, stb...
Hajni, ennyi nyereménynél nagyon macerás a telefonálgatás! Nem beszélve arról, hogy nem mindenki tudja a telefont napközben, munkaidőben felvenni.
Szerintem teljesen korrekt az e-mailes értesítés.
Azt mondjuk nem értem, hogy mire jó, hogy egyetlen e-mailt küldenek a nyereményről, amit mondjuk egy tapasztalatlan játékos esetleg nem keres a spamek között.
Lehetne vmi vígaszdíj... mondjuk az egér alá egy egérpad... vmi jó ötletes....
Jobb lenne, ha azonnal feltennének egy nyerteslistát, vhogy így:
paprikajancsi@
mikulasbacsi@
szelkakas@
Akkor nem reménykednénk hiába és az is hírt kapna, aki eddig elbukta a nyereményét, mert a @ nem ért célba.........
Én írtam be a 3 napot, de olvastam reggel a fb-on, hogy már állítólag fent vannak a nyertesek. Én nem tudom az a valaki hol olvasta, én csak adategyeztetéseket látok. Most már elbizonytalanodtam. Meg a nescafé is azt írta a kérdésekre, hogy már mindenkinek írt.
Nem akarok hamis reményeket kelteni,de még ne adjátok fel, mert most nagyon későn értesítették a nyerteseket és még lehet, hogy nem is ment ki az összes levél.
Korábban valaki beírta azt is, hogy 3 nap múlva kapta meg az értesítést.
Az is előfordulhat, hogy valaki nem veszi át az adózás miatt.
Vannak még a korábbi sorsolásoknál is egyeztetés alatt lévő nyeremények.
Bocs mailt
még korán van
Én sem kaptam maitl. Pedig egy pendrive-nak nagyon örültem volna, vettem rá 8 sorsjegyet. Összesen 34 sorsjegyem volt két farmon. Tudom ez nem sok, el tudom képzelni milyen mennyiségű sorsjegyekkel játszhattak, akik tényleg folyamatosan termeltek + küldték a vonalkódokat.
Én is el vagyok keseredve! Hiába aludtam 1-et,még sincs semmi @ értesítés!! Egyik sorsolás sem sikerült a játék alatt!
Hüpp, én meg csak egy törölközőt szerettem volna 500000 babszemért, de
jött össze
Hüpp, ma sem nyertem
Pedig csak egy babzsák fotelt szerettem volna. De gratulálok mindenkinek, akinek sikerült
Anyumé a porszívó!!!
(a rúdporszippancs)
oké!
tényleg!
Ez a 30 közül egy robotporszívó!
Összekevertem a kettőt!
Igazad van!
Nyugi. Lesz, ahova csak holnap ér a levél.
Aki használja az átirányítást, az nézze meg az eredeti fiókot is.
Nekem néha van olyan levél, ami elakad az eredetiben.,
sada
ok, akkor nem nyertem, spamben sincs.
palmalive
Nem A robotporszívó, mert abból 30 van, hanem egy robotporszívó.
V. A rúdporszívó.
A nestlé már jó ideje e-meilben értesíti a nyerteseket és kéri be a szükséges adatokat. Aki nem válaszol időben, az elbukja.
Feladó: nkavefarm @ aquiladesign. hu
Robotporszívóról kaptatatok e-mailt?
Jól értelmezem, hogy mailen értesítették a nyerteseket?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások