krysztasz 2012-03-10 :: 20:14
Én is inkább Zsuzsa Nr. 1. és Nórika javaslatát díjazom, mert én lusta vagyok vezetni a játékokban való részvételemet, így a nyertesek topicból szoktam olvasni, hogy mikor melyik játék nyertesei vannak fent az adott oldalon. Ha tényleg teleírjuk rudikkal a topicot, akkor egy ideig nem jövök, mert sajnos arra is lusta vagyok, hogy a rudik között keresgéljek.

Nem vagyok én ennyire lusta

, de valamiben igen.
heny76 2012-03-10 :: 19:45
Zsuzsa Nr.1. és Nórika!
Nektek ez túl sok, akkor tegyetek javaslatot, hogy aki ennek a kicsinek is tud örülni, az hová írhatja. Építőbb jellegű lenne, mint ez a kérdőre vonósdi, például nyissanak új "rudi nyertes" topickot, és csak a darabszámot írják be.
De, hogy hasonló legyek a Ti megnyilvánulásaitokhoz, engem meg a "Gratulálok" rovat őrjít meg. Annak ugyan mi értelme, hogy egy helyre 60-an beírják, ráadásul sok válogatási lehetőség nincs, hogy mennyire örülnek a másik örömének. Ennek olyan látszata van, mintha azt akarná valaki magáról látszani, hogy, bizony, én írtam neki.
De nem teszem ezt, és inkább nem olvasom azt a topicot.
Tegyetek Ti is hasonlóan, és nem kell még itt a fórumon is a feszkó. Persze ez meg az én véleményem, azt csináltok, amit akartok.
Zsuzsa Nr.1. 2012-03-10 :: 19:37
Nórika Hozzászólás - 2012. március 10. :: 16:23
Én is pont ezt gondoltam, ezért nem is írtam be