Mert ez a Legjobblap.hu /Hetifix/ oldal fóruma.
Ősszel újraindul az oldal?
Legjobblap.hu - Hetifix játék
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 6 / 7 oldal |
És miért ITT kérdezed?
miért kérdezed, akkor is idegeskedni akarsz ?!?
Igen vannak még néháényan itt, legalábbis Én itt vagyok!!!
Tudja valaki, hogy a Legjobblap.hu /Hetifix/ oldala ősszel újraindul-e???????
Tudja valaki, hogy a Legjobblap.hu /Hetifix/ oldala ősszel újraindul-e???????
Jesszus van aki még kínlódik az oldalukkal ??
ok
Olvassa még valaki a fórumot???????
Annyit tennék hozzá, hogy egy másik ehez hasonló oldalra regisztráltam magamat. (Lehet, hogy ott is a Hetifix dolgozik, úgy tűnik, nem biztos!)
Szóval ott se válaszolnak a fórumba, webboltot működtetnek ott így póbálnak meggazdagodni. A játékot elrontották.
Valószínű HA újraindul a játék jobban járok, ha ezt az oldalt választom.
Üdvözlettel: egy kilépett játékos, (lehet, hogy visszalépett játékos lesz a nevem!)
Annyit tennék hozzá, hogy egy másik ehez hasonló oldalra regisztráltam magamat. (Lehet, hogy ott is a Hetifix dolgozik, úgy tűnik, nem biztos!)
Szóval ott se válaszolnak a fórumba, webboltot működtetnek ott így póbálnak meggazdagodni. A játékot elrontották.
Valószínű HA újraindul a játék jobban járok, ha ezt az oldalt választom.
Üdvözlettel: egy kilépett játékos, (lehet, hogy visszalépett játékos lesz a nevem!)
Ha a Legjobblapot nem érdekli semmi minek tartják fent a honlapjukat?
A Legjobblap.hu jól lejáratta magát valamennyi játékosnál és az újonnan regisztrált játékosoknál is!
A Legjobblap.hu ennyi erővel meg is szűnhetne, remélem MEGSZŰNIK!
A sok csalás miatt már meg kellett volna szűnnie a Legjobblapnak kár, hogy nem jelentette senki a Szerencsájáték Felügyeletnek a csalásokat, szbáléytalanságokat!!!!
A Legjobblap.hu-nak Kellemes nyári, őszi, téli szünetet kívánok!
Továbbra sincs szükség erre a csaló, hazug weboldalra!!!!
Legjobblap.hu= Az internetes oldalak legszégyentelenebb weboldala.
A Legjobblap.hu jól lejáratta magát valamennyi játékosnál és az újonnan regisztrált játékosoknál is!
A Legjobblap.hu ennyi erővel meg is szűnhetne, remélem MEGSZŰNIK!
A sok csalás miatt már meg kellett volna szűnnie a Legjobblapnak kár, hogy nem jelentette senki a Szerencsájáték Felügyeletnek a csalásokat, szbáléytalanságokat!!!!
A Legjobblap.hu-nak Kellemes nyári, őszi, téli szünetet kívánok!
Továbbra sincs szükség erre a csaló, hazug weboldalra!!!!
Legjobblap.hu= Az internetes oldalak legszégyentelenebb weboldala.
T. Fórumosok!
Játékosok nem írok, nem bizti, hogy vannak még:)
Szóval LJL-nek SOHA nem volt fóruma a játékhoz. Régebben működött egy fórum, amit Phoere csinált, és végül LJL felvette a címét linkben, de az sose volt LJL fóruma. Azonban a sok nemtörődömség vége az lett, hogy a "megújuló" játékba belépők is látták a régi, eléggé negatív hozzászólásokat, és emiatt megpróbáltak onnan lelépni.
Akkor találták ki, hogy itt indítanak egy topicot, hátha ide betévedők elhiszik, hogy ők mindenkinek és azonnal stb. segítenek.
De ez a fórum se az övék, csak megtűrt jelenség.
Azaz nekik soha nem volt fórumuk, és már az elején közölték, hogy nem is érdekli őket a fórum - és ezt bizony hathatósan és gyakran be is bizonyították.
Játékosok nem írok, nem bizti, hogy vannak még:)
Szóval LJL-nek SOHA nem volt fóruma a játékhoz. Régebben működött egy fórum, amit Phoere csinált, és végül LJL felvette a címét linkben, de az sose volt LJL fóruma. Azonban a sok nemtörődömség vége az lett, hogy a "megújuló" játékba belépők is látták a régi, eléggé negatív hozzászólásokat, és emiatt megpróbáltak onnan lelépni.
Akkor találták ki, hogy itt indítanak egy topicot, hátha ide betévedők elhiszik, hogy ők mindenkinek és azonnal stb. segítenek.
De ez a fórum se az övék, csak megtűrt jelenség.
Azaz nekik soha nem volt fórumuk, és már az elején közölték, hogy nem is érdekli őket a fórum - és ezt bizony hathatósan és gyakran be is bizonyították.
Kedves játékosok!
Leegyszerűsítem a dolgokat. Magyarul a Legjobblap.hu-nak nincs egy tiszteséges fóruma, ők nyári szünetet tartanak.
Ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy a Lejobblap.hu/Hetifix/ MEGSZŰNT!
Kinek van még kedve amúgy, ha újra indul a játék újra játszania, egy ilyen csaló, hazug játékkal???????????
A Lejobblap.hu pedig mindig mellébeszél, a kérdéseket nem hiszem, hogy javítani fogják!
Leegyszerűsítem a dolgokat. Magyarul a Legjobblap.hu-nak nincs egy tiszteséges fóruma, ők nyári szünetet tartanak.
Ennyi erővel azt is lehetne mondani, hogy a Lejobblap.hu/Hetifix/ MEGSZŰNT!
Kinek van még kedve amúgy, ha újra indul a játék újra játszania, egy ilyen csaló, hazug játékkal???????????
A Lejobblap.hu pedig mindig mellébeszél, a kérdéseket nem hiszem, hogy javítani fogják!
Kedves Játékosok!
A Hal.hu díszállat-kereskedés a Rózsakert bevásárlóközpontból a Pólus Centerbe költözik és június közepén nyit.
A korábban nyert és még be nem váltott utalványok itt beválthatóak.
A Hal.hu díszállat-kereskedés a Rózsakert bevásárlóközpontból a Pólus Centerbe költözik és június közepén nyit.
A korábban nyert és még be nem váltott utalványok itt beválthatóak.
sada!
Szerintem az is minősítés, hogy nem tetszik neked a Hetifix Fórumának ittléte.
De hát, nincs értelme ezt ragozni. Iderakták!
Mégegyszer mondom, hogy itt nem a játékosokkal van a baj, éppolyan játékosok, mint máshol, /ez nem egy veszekedős társaság - mint ahogy mások megjegyezték /-csakhogy más játéknál nincs ennyi csalás- És sajnálatos módon ez az, ami felháborít sokakat.
Szerintem az is minősítés, hogy nem tetszik neked a Hetifix Fórumának ittléte.
De hát, nincs értelme ezt ragozni. Iderakták!
Mégegyszer mondom, hogy itt nem a játékosokkal van a baj, éppolyan játékosok, mint máshol, /ez nem egy veszekedős társaság - mint ahogy mások megjegyezték /-csakhogy más játéknál nincs ennyi csalás- És sajnálatos módon ez az, ami felháborít sokakat.
Vagyis a Legjobblap.hu olyan ócska weboldal aminek nincs egy normális fóruma.
-
Te is "anyáztad"
Csak egy mondatot: Mikor? Hol?
Én a LJL minősítésével nem foglalkoztam,
valószínű igazatok van ezzel kapcsolatban.
Én csak azokra reflektáltam, akik számonkérték a törlést. Próbáltam megvilágítani, hogy ez 2 külön lap, és hogy a gondokért nem EZ a lap felelős.
Te is "anyáztad"
Csak egy mondatot: Mikor? Hol?
Én a LJL minősítésével nem foglalkoztam,
valószínű igazatok van ezzel kapcsolatban.
Én csak azokra reflektáltam, akik számonkérték a törlést. Próbáltam megvilágítani, hogy ez 2 külön lap, és hogy a gondokért nem EZ a lap felelős.
Új topicot bárki létre tud hozni itt, akár te is.
A linket pedig a LJL tette be, arra nincs (?) ráhatása a webnyeremény szerkesztőjének.
Ő max. csak ITT tud törölgetni.
A linket pedig a LJL tette be, arra nincs (?) ráhatása a webnyeremény szerkesztőjének.
Ő max. csak ITT tud törölgetni.
Ha a Legjobblap.hu nem foglalkozik ezzel a fórummal, minek hozta létre a webnyeremény szerkesztője?????
Erről a játékosok nem, csak a LJL tehet, közben nem vetted észre, hogy Te is "anyáztad" a LJL-ot sada. A hozzászólásodból ítélve valószínűleg nem játszottál még a Hetifixen. Itt csak az "anyázik", akit anyagi kár ért a LJL jóvoltából. Általában a hetifix játékosai szokták olvasni ezt a topicot.
Akit ez zavar, ne olvassa! Bocsi, de ez a véleményem.
Akit ez zavar, ne olvassa! Bocsi, de ez a véleményem.
Én csak utaltam arra, milyen elegáns megoldás, hogy van egy weblap (LJL), mely nem akar foglalkozni a saját "anyázóival", ezért egy linkkel elküldi őket egy másik weblap fórumába dühöngeni.
A Webnyeremény szerkesztőjét is meg lehet érteni, ha töröl egy olyan topicot , amelynek nincs köze ehhez az oldalhoz sem tartalmában, sem stílusában.
Én sem szoktam a nemkívánatos vendégeimet a szomszédhoz hívni piknikre.
A Webnyeremény szerkesztőjét is meg lehet érteni, ha töröl egy olyan topicot , amelynek nincs köze ehhez az oldalhoz sem tartalmában, sem stílusában.
Én sem szoktam a nemkívánatos vendégeimet a szomszédhoz hívni piknikre.
Uomo hozzászólása előtt volt a Legjobblap felhívása, hogy véleményt nyílvánitsunk ez év januári dátummal, de azt közben leszedték.
Itt és most mindenki a LJL-al foglalkozik. Ezen az oldalon szoktak olykor válaszolni a Hetfixesek sada.