MÉRGES
A blokkgyűjtős?... más nevében írogatós, "poénkodós"?... nyerő időpontot körüllövős, kamu adatokkal operáló?... vagy melyik csoporthoz szóltál?
Mert ha jól gondolom, valamilyen mértékben itt a fórumon kb. mindenki érintett lehet... (és tényleg tisztelet a kivételnek, de ahogy olvasgatom a beírásokat, mindenki ügyeskedik, igyekszik a saját előnyét erősíteni, és más esélyét csökkenteni)
Kekszes játékos csalók figyelem!
Hamarosan akkorát buktok,hogy a HOLDRÓL is lehet látni majd!!👌👌👌
"Amennyiben nem Te töltötted fel a kódot, kérlek jelezd ezt nekünk."
De ..... óta keresztnév nincsen!
Ugyanis a keresztnéven szólítanak meg az emailben....
Nem tudom mit irkált be, de nem is nagyon érdekel. Már szóltam, töltögessen rá nyugodtan az idi- ...óta....
Miért zárnák ki? 1 nevet és 1 e-mail címet kérnek. Szerintem egyikőnk se annyira egyedi nevű, hogy ne lehetne másik játékos ugyanazzal a névvel.
Mi értelme? Hogy lehet lejáratni?
Ha ugyanaz a játékos több e-mail címmel is regisztrál, kizárhatják a játékból. Nem nagy kunszt más adatait felhasználva pályázatokat beküldeni. S ráadásul a döntéssel szemben nincs apelláta.
(Itt nem arról van szó, mikor vki játszik a férje, fia, apja adataival.)
1.
kérni kellene a regi megerősítését
(ilyen esetben még azt is bizonyítani kellene, hogy a cím ugyan az enyém, de nem én használtam)
2.
A nyerteslistákra nem kéne kiírni a teljes nevet (már a szerencsejatek.hu-n sem teszik).
Elég ennyi:
N. Bözsi
K. Palkó
stb..
A nők ilyenek néha csak locsognak, fecsegnek.

Jaja.. elég melós, figyelni is kell rendesen
Addig beszélgessetek a semmiről

Blokkot tölt.

Mindenesetre FlyGuy nagyon csöndben van most.
Igen ez volt a 2015ös sztori, és akkor nem csak a V.Erzsi járt így.
SI: ha vkinek arra van ideje, és energiája a saját blokkjai mellett, ezt csinálja akkor az igencsak nagy a probléma.
Speckó mi örülünk amikor sok a játék és a saját blokkjainkat feltöltjük, és mi nem szoktunk több 100, meg 1000 blokkal játszani. Nemhogy még másnak is töltögetni.
S.I.faktor
Szerintem jól gondolod egyébként.
Csak emlékztetni szeretnék mindenkit, hogy volt már hasonló eset V. Erzsi-vel, akinek a nevén küldtek be regisztrációt egy játékra és mikor nyertes értesítőt kapott derült ki, hogy azzal a játékkal nem is játszott....
Szerintem ez a gerinctelenség netovábbja, visszaélni mások adataival..
Miért ne fordulhatna elő? Sorsolásosnál is beregisztrálhat a jóember akárkit.
Ditke gondolom írt a szervezőknek, mert ő érintett a dologban, Jelica meg eldönti. De alapvetően jól van ez a játék úgy ahogy van. Ha jól emlékszem most más a szervező, mint a múltkor, ha ezt is megfúrjátok a Mondeleznél, majd jön a Maxxon és jaj nekünk!

Valóban nem fordulhat elő, de az sem ami érintett most Jelicát, meg Ditkét.
De amúgy engem nem érdekel sorsolnak vagy nem. Olcsó játékkal nem nagyon játszok. Döntsétek el, hogy jó. De várhatjuk ezek után mikor lesz ilyen kekszes játék.
Szerintem sokan úgy játszanak, hogy rászánnak 1-1 órára x db blokkot és bizonyos időközönként feltöltik. Ha a 3. blokkod nyer, tök jó, a többi megmarad. sorsolásosnál ez nem fordulhat elő.
De hát ízlések és pofonok.
Pontosítva: (Amennyi blokk van, és a lebontva órákra...)
Úgy döntöm el mennyi blokk amennyi van. Amennyit rászánok a játékra.
Miért mondjuk a többi sorsolós játéknál, hogy döntöd el mennyivel játszol???
...és akkor még ott vannak a Manyaszek nevek is. Vagy már azon is ment kamu?
Meddig tart ez a játék???
Jaj anyám borogass... félelmetes, ez már tényleg. Erre pazarolni az energiát.
Vagy így tuti a nyerés? Hát ez érdekes módszer.
(Kisdobos becs szó nem én vagyok. Én ehhez lusta lennék. Így nyerni meg nekem nem lenne sikerélmény.)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások