Mozi
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 6 / 39 oldal |
Sada: ez úgy szokott menni hogy ha sikerül neki felhívnia (nagy nehezen) és felveszik az adatait, akkor már mehet a vetítésre, nem sorsolnak semmit. (Egyszer úgy jártunk a Nők Lapjával) hogy 3 x annyi jegyet osztottak ki mint amennyi volt és nem fértünk be a filmre.
Egy ismerősöm kérdezi:
"Sziasztok!
Volt a Nők lapjában, h lehet mozira jelentkezni (Éjjel a parton). Pénteken felhívtam, elkérték az adataim... De akkor most ez azt jelenti, hogy automatikusan mehetek, vagy még sorsolnak?
Én hülye elfelejtettem megkérdezni....
Nem tudjátok véletlenül...?
"
Nos:
Tudja vki a választ? Köszi.
"Sziasztok!
Volt a Nők lapjában, h lehet mozira jelentkezni (Éjjel a parton). Pénteken felhívtam, elkérték az adataim... De akkor most ez azt jelenti, hogy automatikusan mehetek, vagy még sorsolnak?
Én hülye elfelejtettem megkérdezni....

Nem tudjátok véletlenül...?

Nos:
Tudja vki a választ? Köszi.
Elkeltek a mozijegyek.
Szunetblog.hu-n nyert Palace mozi ajándékjegyeket (2db, december 05-ig váltható be)
elcserélném 40 db Kinder iránytűre. Ha nincs annyid, néhány lehet közte Plus pont ráma vonalkód is. Ajándék pontot nem kérek.
Alexandra könyvutalvány is érdekelne, írj cserearányt, vagy mit ajánlasz érte, számomra túl messze vannak ezek a mozik.
elcserélném 40 db Kinder iránytűre. Ha nincs annyid, néhány lehet közte Plus pont ráma vonalkód is. Ajándék pontot nem kérek.
Alexandra könyvutalvány is érdekelne, írj cserearányt, vagy mit ajánlasz érte, számomra túl messze vannak ezek a mozik.
Az új James Bond film bemutatójára - november 11-re - jegyek eladók vagy elcserélhetők.
A Nők Lapja moziba visz:
100 szerencsés olvasónk partnerével nézheti meg az Elégia c. filmet 2008 okt. 28-án este 8-kor a Cinema City Aréna 7-es termében.
Jelentkezés 2008. okt. 27-én 11 és 13 óra között a
061-371-3212-es telefonszámon.
100 szerencsés olvasónk partnerével nézheti meg az Elégia c. filmet 2008 okt. 28-án este 8-kor a Cinema City Aréna 7-es termében.
Jelentkezés 2008. okt. 27-én 11 és 13 óra között a
061-371-3212-es telefonszámon.
Sziasztok!
Ha van valakinek felesleges jegye a ma esti Ananász expressz c. filmre, akkor én szívesen elfogadnám!
Előre is köszi!
Erika
Ha van valakinek felesleges jegye a ma esti Ananász expressz c. filmre, akkor én szívesen elfogadnám!
Előre is köszi!
Erika
Van egy két személyre szóló meghívóm a Mázli c. magyar vígjáték budapesti, premier előtti vetítésére, kedd este 8-ra a westendbe.
Nagyon szívesen elcserélném az Ananász expresszre szóló jegyekre, ami szintén holnap lesz a Mammutban!
Nagyon szívesen elcserélném az Ananász expresszre szóló jegyekre, ami szintén holnap lesz a Mammutban!
2 db, MR73 c. filmre szóló mozijegyemet elcserélném! A film a Mamut I-ben, okt. 14-én 16 órakor lesz.
Szept. 25.-28.: Moziünnep!
Több mint 200 film, ebből 17 premier előtt - max. 490 Ft-os belépőért.
Résztvevő mozik, filmek: www.moziunnep.hu
Több mint 200 film, ebből 17 premier előtt - max. 490 Ft-os belépőért.
Résztvevő mozik, filmek: www.moziunnep.hu
Ide is beírom:
Minden vasárnap ingyenes filmvetítés a Palace WestEnd moziban: Az ingyenes jegyek a szökőkútnál található Millennium Információs és Kártya Pontban vehetők át, az előadás kezdete előtt 1-1 órával. Beengedés 14 év alatti gyermekek és kísérőjük részére, érkezési sorrendben, a terem befogadóképességének figyelembevételével
szeptember 21-én 10.45-kor Kung Fu Panda, 16.00-kor Wall-E
A további előadások pontos időpontját és a vetítendő filmek címe az adott hét közepétől nézhető meg a www.westend.hu oldalon.
Minden vasárnap ingyenes filmvetítés a Palace WestEnd moziban: Az ingyenes jegyek a szökőkútnál található Millennium Információs és Kártya Pontban vehetők át, az előadás kezdete előtt 1-1 órával. Beengedés 14 év alatti gyermekek és kísérőjük részére, érkezési sorrendben, a terem befogadóképességének figyelembevételével
szeptember 21-én 10.45-kor Kung Fu Panda, 16.00-kor Wall-E
A további előadások pontos időpontját és a vetítendő filmek címe az adott hét közepétől nézhető meg a www.westend.hu oldalon.
Ha van vkinek fölös jegye a ma esti Spanom csajára, az légyszi gondoljon rám!
Köszi!

Cinema City mozikba "WALL-E" c. animációs filmre 2 személyes belépő gazdát cserélne.
Felhasználható vidéken bárhol, Budapesten pedig a digitális vetítésre is.
Cinema City mozikba "Narnia krónikái - Caspian herceg" c. filmre 2 személyes belépő féláron átadó vagy elcserélhető.
Napsugár! Írtam mailt Neked! :-)
Bogi! Én szívesen elmennék, de nem tudok írni Neked! Email címem: sipike@externet.hu
Sziasztok!
Nyertem 2 jegyet este 19:00 órára a Bőrfejek c. filmre (Duna Plázába). Nem tudok elmenni, így szívesen átadom valakinek! :-)
Nyertem 2 jegyet este 19:00 órára a Bőrfejek c. filmre (Duna Plázába). Nem tudok elmenni, így szívesen átadom valakinek! :-)
Csak a testeden át c. mozira eladó dupla jegy Cinema City-be. Fehérváron, Sopronban és BP-en még megy a film :
http://www.cinemacity.hu/film.php?id=285
Ára 600 ft (postával).
http://www.cinemacity.hu/film.php?id=285
Ára 600 ft (postával).
Sziasztok! A két jegy "elkelt".. A leggyorsabbnak adtam.. bocsi.. De lesz még legközelebb..
(Remélem..)

Ha még megvannak a jegyek, én kéremszéééépen