A Honfoglaló internetes játék egyik játékosa
bednarik, ténleg miért okézod le mindig?
Az utóbbi napokban megfigyelhető, hogy a honfoglalón elszabadult a pokol!
Egyre több buta topik nyílik a vitáknál pl.: "Aki utál engem ide írjon!!!" vagy a "mocskos szemét MODERÁTOROK" ilyen topikok.
A moderárátorok nem OFF.olják és halálfejezik a hozzászólásokat, amiket kellene, amit pedig én OFF-olok vagy haláljejezek azt visszaállítják.
Kíváncsi vagyok vajon meddig lesz még meg az oldal, előbb-utóbb szerintem meg fog szűnni.
Egyre több játékos többnickes, a játék szervezői nem lépnek fel a többnickese ellen.
Az üzemeltetők szokás szerint eltűntek a fórumból, és az oldalról.
Őket ugyanúgy nem érdekli a kritika mint a Legjobblap.hu Hetifix gárdáját.
Szintén furcsa, hogy az az egy játékszervező is 12 óra után lép be az oldalra, természetesen a fejlesztési ötletekre, üzemeltetőknek üzenem című topikba sem válaszol.
Az játék nagyon megváltozott, leacsalonyodott a színvonala is.
Napról napra alacsonyabb a játék színvonala.
Hamarosan egy újjabb internetes játék fog megszűnni ez most a Honfoglaló lesz.
bednarik:
milrt okézod le mindig? :o
Én nagyon sajnálom,hogy ennyire elkorcsosodott a játék,szerintem ez az új verseny (szellem) teljesen tönkretette.Harcolnak a pontokért,már semmi szórakozást nem találok benne.
Ma beszolt egy "új" nickes (8 játékos én meg 840) "szétbasz.... a várad te
piross szemét " - ? érdekes ................Kiléptem.
Kb két hete ez megy !
Jóóó tudom ,nem kell odafigyelni az ilyenekre,de meló után leül az ember egy kis kikapcsolódásra és akkor.....
Asssssszem lehúzom a rolót.
Szia Szabolcs!
Jó ötlet, de mostmár egyre több hozzászólás összegyűlt és a Honfoglalón is így ismerik a címét, "A Honfoglaló internetes játék".
Amikor az új verziót megláttam az oldalon rgyből ott hagytam a játékot, nagyon -)csúnya a verzió.
Problémám volt, hogy az üzemeltetők ötleteimmel, hibás kérdésekkel és a sértő loginevekkel soha nem törődtek. A moderátorokra pedig soha nem számíthattam.
Az az érzésm volt, hogy a Honfoglaló játék nem használókért volt létrehozva. Az üzemeltetőknek többet kellett volna törődniük a fórummal, nem igazán érdekelte őket semmi, regisztrációm után 6 héttel láttam, tapasztaltam.
Nőtt a többnickesek száma, olyannal kerültem össze versenyszobában akinek az vlt az 1. játéka és furcsa módon nyert, minden kérdést tudott.
Egyre jobban ment el a játéktól a kedvem. Állandóan 9összefogtak, trágárkodtak velem játék közben, nem tiltotta le a rendszer magától, hoába mondják a moderátorok.
A chatnél is trágárkodtak, nagy betűvel írtak...
A játék gyorsan változott egyik hétről másikra.
Még néha, ha arra járok beleolvasok a fórumjukba, de játszani az biztos, hogy nem fogok ezekután-)
A játkot az új verzióval egy életre tönkretették, ha le ne cserélik.
A z üzemltetők egy pocsék, elkapkodott verziót adta ki a kezükből.
Láttam, hogy nyitottak egy topikot a régi verzióért, még reménykedem, hogy lesz valami és visszateszik, de csak nem lett, így nem is nagyon jártam mostanában arra.
sziasztok!
egyetértek ronda, pocsék az új dizájn!!!!!
az üzmeltetők pedig nem törődnek semmivel.
a játékosok nagy része meg nem normális.
a moderátorok amúgy minden topikomat törlik, ezért nagyon utálom őket!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
mocskos, szemét moderátorok!
Az igazat megvalva nagyon imádtam a honfit. rengeteget játszottam söt lehetett azt már függöségnek is nevezni.Képes voltam érettségi elött pár órával otthon jétszani és nem érdekelt hogy pár óra mulva mi lesz. egyszerüen nem birtam abbahagyni. Aztán kis szünetet kellett tartanom mert felvételire kszültem,és mikor 1 hét szünet után visszajöttem, egy borzalmas vmi fogadott. annyira nem tetszik az új külsö hogy azt meg se tudom fogalmazni.
most már ugy vagyok vele hogy akkor sem fogok játszani ha visszaállitanák,mert megutáltam az egész bandát,ezt a modikra és az üzemeltetökre értem.rettentö utálatosak.
Szia "A Honfoglaló internetes játék egyik játékosa", lehetne egy picit rövidebb neved, mert széthúzod vele a sort. :)
Pl.: AHIJEJ :)
Az üzemeltetők olyan lusták, hgy egyensen szobrot lehetne állítani a lustaságukról!
Sziasztok!
Teljsen egyeétek veletek, az új diájn ronda.
Az üzemeltetőket pedig csak a pénz érdekli, nem a játékosoki véleménye.
Kiadtak a ketükből egy ócska, elkapkodott verziót.
Az üzemeltetők értelmi képesége egy 10 éves gyereké, de a 10 éves gyerek is többet tud náluk.
Már nem nagyon járk oda, az üzemeltetők az óxcska verziójukkal mennyenek a fenébe!
Nekem sem tetszik az új dizájn, borzalmas!
Ja , és az új dizájn nem nagyon tetszik. :-))
Én nagyon szeretem a kvíz jellegű játékokat. A honfoglalóban azt szeretem , hogy megmozgatja az agyamat, memóriámat. Azt viszont nagyon nem szeretem, hogy sok játékos vérig sértődik, ha az Ő területét támadja az ember, holott szerintem erről szól a játék. Nekem negatív élmény maradt, hogy már háromszor is (három különböző játékossal) jártam úgy, hogy mikor elfoglaltam a várát, nagyon sportszerűen csak "leszemétládázott vagy lerohadékozott". Ez kicsit elveszi a kedvem a játéktól. Persze vannak rendes, normális játékosok is, de a rossz élmény mindíg jobban megmarad :-))
Minden ami a www.honfoglalo.hu internetes oldallal kapcsolatos.
Mi jó a játékban?
Milyenek szerinted az üzemeltetők?
Milyenek a játékosok?
Tetszik az új dizájn?
Kíváncsi vagyok mi véleményetek eről az oldalról!
Újabb hozzászólások