Ti vettetek már/ készültök venni valamilyen terméket a TESCO-s bélyegakcióban?
mit? :)
(tanácstalan vagyok) :)
Tesco
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 6 / 6 oldal |
Én most jöttem haza a Tesco-ból, sikerült otthagynom 20 ezret, viszonylag sok mindent sikerült vennem. Nekem eddig szerencsém volt velük, normálisak gyorsak, és "kedvesek" voltak. A közelünkben csak Tesco van, mindig csak azt veszem meg ami szerintem megéri, így nincs miért szidnom!!:))
Nálunk a Campona Tesco van a legközelebb. Amikor elmegyünk mindig sikerül valami jót kifognunk. A tisztasággal sincs különösebb gond, de az ügyfélszolgálatuk /így kisbetűkkel!/ minősíthetetlen, vagy csak nekem sikerül kifognom.Ha kérdésem van, mindig modortalan, kelletlen ügyintézőbe sikerült " ütköznöm". Szerintem is, ha valami olyan pocsék, nem kell oda menni vásárolni. Nagyon sok embernek megeflelnek az itt forgalmazott termékek.
A tesco színvonala egyértelműen szörnyű.
Meg sem közelíti egy Interspar vagy egy Metro, Cora színvonalát.
Azonkívül rossz minőségű termékeivel elárasztja a piacot.
Nem is a legolcsóbb hipermarket, ugyanis a legfrissebb piackutatási adatok szerint tovvábbra is már több mint 1 éve az Auchan a legolcsóbb után nagyon sokszor a Cora jön a tesco pedig a 3. helyre esik.
A tesco árai pedig nem is egyeznek meg mindenűtt, a kecskeméti akciók nem érvényesek a kaposvári tesco-ba. A ceglédi tesco akciói nem érvényesek a nyíregyháziai tesco-ban.
UTÁLOM a tescot!
Nem is m,egyek oda soha!
Meg sem közelíti egy Interspar vagy egy Metro, Cora színvonalát.
Azonkívül rossz minőségű termékeivel elárasztja a piacot.
Nem is a legolcsóbb hipermarket, ugyanis a legfrissebb piackutatási adatok szerint tovvábbra is már több mint 1 éve az Auchan a legolcsóbb után nagyon sokszor a Cora jön a tesco pedig a 3. helyre esik.
A tesco árai pedig nem is egyeznek meg mindenűtt, a kecskeméti akciók nem érvényesek a kaposvári tesco-ba. A ceglédi tesco akciói nem érvényesek a nyíregyháziai tesco-ban.
UTÁLOM a tescot!
Nem is m,egyek oda soha!
Én sem vagyok azért tökéletesen megelégedve a Tescoval, de szerintem azért nem annyira szörnyű mint ahogy sokan írják.
Választékra nem lehet azt mondani, hogy nincs. Az lehet, hogy nem annyira tiszta mint a Cora vagy az Auchan, de nekünk itt van a közelben, és ki szoktam használni pl. hogy akár vasárnap is nyitva van. Van olyan terméke amit biztos nem vennék meg, pl a Tesco saját emblémás termékeinél jól megnézem, hogy mit veszek. A célnak viszont sokszor megfelel.
Választékra nem lehet azt mondani, hogy nincs. Az lehet, hogy nem annyira tiszta mint a Cora vagy az Auchan, de nekünk itt van a közelben, és ki szoktam használni pl. hogy akár vasárnap is nyitva van. Van olyan terméke amit biztos nem vennék meg, pl a Tesco saját emblémás termékeinél jól megnézem, hogy mit veszek. A célnak viszont sokszor megfelel.
A TESCO védelmében: a debreceni szép, tiszta, olcsó,
A Tesco úgymint a többi hasonló, csak szükségmegoldás mint a Kínai, utóbbit lehet hogy nem kellett volna nagybetűvel írnom, mert a minősége enyhén szólva is megkérdőjelezhető. :(( Viszont sokszor jól jön, amikor nincs pénzed másra.
Utálom ha utálkoznak az emberek.
Nem tetszik? Ne menj oda
Nekem be jön mert olcsó.
Ingyen adnak bakancsot és szandált, mit érdekel milyen a ruha inkább nem veszek...
27 évesen meg tanultam 1edül megoldani a problémáimat, nem kell hozzá eladó.Vagy van vagy nincs ami kell és megyek tovább...
De nem alacsonyodom odaáig hogy fikázzam csak azért mert ott van...
Nem tetszik? Ne menj oda
Nekem be jön mert olcsó.
Ingyen adnak bakancsot és szandált, mit érdekel milyen a ruha inkább nem veszek...
27 évesen meg tanultam 1edül megoldani a problémáimat, nem kell hozzá eladó.Vagy van vagy nincs ami kell és megyek tovább...
De nem alacsonyodom odaáig hogy fikázzam csak azért mert ott van...
TESCO ha lehet kilométerről elkerülöm. Csupa kosz, flegma emberek, választék 0 és ami a pláne előttem rakodtak ki az üdítős részlegen és a nagy gorombásából nem a fóliát vágta el hanem belevágott az üvegbe és a szénsav kellőképpen beterített mindent közte engem is. De még egy bocsánat szót se sikerült kinyögnie. Váci úti
UTÁLOM a tescot!
A tesco-t nem szeretem. Nem minőségi termékeket forgalmaznak, a ruházati osztályukat jó messziről el kell kerülni mert a ruházati termékeik nagyon ócskák.
Nem tetszik a kinézetük, ízléstelenül néz ki kívülről, belülről az áruház.
Mindegyik tesco ugyanúgy néz ki. Néha nem ártana felújítani néhány áruházukat, mert egyszerűen belül a polcok összeroskadnak, az egész üzlet tiszta por a csempe az 1960-as évekből való.
Szerkezetileg is ócskák az áruházak. Díszletezési ötleteik pedig nincsenek.
Halválasztékuk nagyon gyenge!
A Metro is jobb, pedig raktáráruház.
A Cora és az Interspar legalább szép és a díszletezésük is jó!
Nem is megyek a tescoba!
Nem tetszik a kinézetük, ízléstelenül néz ki kívülről, belülről az áruház.
Mindegyik tesco ugyanúgy néz ki. Néha nem ártana felújítani néhány áruházukat, mert egyszerűen belül a polcok összeroskadnak, az egész üzlet tiszta por a csempe az 1960-as évekből való.
Szerkezetileg is ócskák az áruházak. Díszletezési ötleteik pedig nincsenek.
Halválasztékuk nagyon gyenge!
A Metro is jobb, pedig raktáráruház.
A Cora és az Interspar legalább szép és a díszletezésük is jó!
Nem is megyek a tescoba!
Tőlem időnként már félnek a Tescoban:) mindig kifogom azt az űrucikket, aminek az ára rosszul van bent a pénztárgépben, és persze reklamálok utána, mert nagyjából nézem az árakat:) és ha több ár is létezik, akkor a kiírt legolcsóbb áron adhatják csak el. Másrészt, általában követelem az ellenőrző mérleget, az előre csomagol árunál, mert nem szoktam hinni nekik. A mi áruházunkban már beállították a mérlegeket, és ezek -6 gramról indulnak, mert ugye a göngyöleget nem szabad beszámolni az árba:)
Ja, és a supermarketben le akarták velem tetetni a táskámat, hogy az nem vihető be. Elvitáztunk egy darabig, odajött a biztonsági cég vezetője is, hivatkoztak a kiírásra, én meg a törvényre:) végül tisztes távolból két őr figyelt végig, mit csinálok. Vagy 20-szor bejártam az egész áruházat, ne legyen kilométer-hiányuk:)
"Imádom" a Tescot! Olyan jókat tudok velük veszekedni:):)
Ja, és a supermarketben le akarták velem tetetni a táskámat, hogy az nem vihető be. Elvitáztunk egy darabig, odajött a biztonsági cég vezetője is, hivatkoztak a kiírásra, én meg a törvényre:) végül tisztes távolból két őr figyelt végig, mit csinálok. Vagy 20-szor bejártam az egész áruházat, ne legyen kilométer-hiányuk:)
"Imádom" a Tescot! Olyan jókat tudok velük veszekedni:):)
Engem a Tesco állandóan átvágnak. Mindig ponotosan ellenőriznem kell a blokkot, mert van úgy, hogy egy dolgot kétszer is számolnak. Legutóbb mondjuk én jártam jól. Egy karton ital helyett 1 db- ot számolt. Viszont a tescos colát ugyanolyan áron adta el, mint a kéxőlőt. De még így is szerintem én jártam jobban.
A kecskeméti Tesco-ban sajnos még mindig tart a felújítás a tejtermék részen. Elég nagy zajjal jár, nem lehet nyugodtan vásárolni, igaz az egész áruházra ráférne egy alapos felújítás!
itt a váci úti tescoban mindig adnak bélyeget csak sokan nem kérik el
Máshol sem adnak matricát. Mindig kérni kell, de én ezt már megtanultam az előző játékok alkalmából. Ha a pénztárnál nem adnak akkor az ügyfélszolgálatnál kell kérni. De látszik rajtuk, hogy nem szívesen adják oda a matricákat, mintha legalább tőlük venné el az ember !! :-(
Nagy átverés ez a Tesco játék, mármint a pontgyűjtős. Ha nem szólsz a pénztárnál matricát sem fogsz kapni. Legalábbis Győrben.
Szerintem felesleges még egy topic. Az nlc fórumának a keresőjébe írd be, hogy Tesco, és kapsz jó pár címet, amit már valakik előtted megírtad. De itt egy közelebbi link:
http://www.nlc.hu/modules/forum/forumkereso.php
http://www.nlc.hu/modules/forum/forumkereso.php
Minden ami a TESCO-val kapcsolatos.
Jó, roszz véleménye egyszóval: minden
Jó, roszz véleménye egyszóval: minden