Nem írtam még ide de most megteszem...
08.24-én feladtam BRENDA-nak, Szőllős Istvánné nevére 20 db sorsjegyet. Mondta nem kapta meg ezért (én hülye) ismét elküldtem. A második adagra hiába kérdeztem rá, már nem is válaszolt. Budapest XV. kerületébe postáztam. Az összeg érte a mai napig nem érkezett meg.
Remélem olvasod és eljut az üzenetem hozzád...Költsd gyógyszerre "drága" s fogj kezet Nyertes321-el (Hegedűs Tibornéval), aki elfelejtette közölni a KIKA utalványnál a korlátozást.
Szép napot minden kedves fórumostársamnak!
// Csere-bere feketelista
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 6 / 110 oldal |
Még nem írtam be, de nekem lesz egy abádszalóki jelöltem...
Milyen városokba kellett küldeni a cseréket ezeknek a feketelistás tagoknak?
Hmvhelyen kívül
Hmvhelyen kívül
Ahogy mondod.
Kamerával meg kamerázol...
pmarta: azt már nem is említettem, az is jó érv. Minden összekötve mindennel. Én az okostelók korában is, én továbbra is telefonnal telefonálok és fényképezőgéppel meg fényképezek.
Én pl. azért nem használom a g-mailt (csak nagyon szigorúan meghatározott célra), mert nem szeretem a nagy testvér mindent lát típusú alkalmazásokat (kapcsold össze a leveleződet, kép és videómegosztódat, fájlfeltöltéseidet, telefont, magánéletet....)
trendy: engem nem bosszant, hogy téged bosszant. Nem is akartalak meggyőzni, csak írtad, hogy nem érted, én meg felsoroltam, hogy nekem miért jó a free.
Egyébként is az élni és élni hagyni elvét vallom.
Nem érdekel a gmail, mindennapos használatra az agyamra menne. Óriásfájlokra tökéletes, meg a drive is jó - ha az embernek van ideje kitalálni hogy mit hova a francba rak.
És ahogy írtam én levelezőt használok. Ha nincs net és kell egy infó akkor is itt van a gépemen. (Ja mellesleg g-ről a levelek nem letölthetőek - legundorítóbb tulajdonság - arra hivatkozva, hogy hiszen azért van nagy tárhely, minek letölteni. - CSAK.)
Nyilván nem mindennapos, de minden szolgáltatónál van kimaradás. Ha kell egy cím, infó bármi nem jutsz hozzá, mert a g-re se tudsz belépni.
Gyorsaságinál sem fordult még elő hogy ne jött volna, az a citró.
Egyébként is az élni és élni hagyni elvét vallom.
Nem érdekel a gmail, mindennapos használatra az agyamra menne. Óriásfájlokra tökéletes, meg a drive is jó - ha az embernek van ideje kitalálni hogy mit hova a francba rak.
És ahogy írtam én levelezőt használok. Ha nincs net és kell egy infó akkor is itt van a gépemen. (Ja mellesleg g-ről a levelek nem letölthetőek - legundorítóbb tulajdonság - arra hivatkozva, hogy hiszen azért van nagy tárhely, minek letölteni. - CSAK.)
Nyilván nem mindennapos, de minden szolgáltatónál van kimaradás. Ha kell egy cím, infó bármi nem jutsz hozzá, mert a g-re se tudsz belépni.
Gyorsaságinál sem fordult még elő hogy ne jött volna, az a citró.
Na azért!
A g-mail mindent tud meg annak az ellenkezőjét is, csak személyre kell szabni.
Azért néha engem is kiakaszt egy-egy új ötletével.
Azért néha engem is kiakaszt egy-egy új ötletével.
sada - Te miket nem tudsz!
g-mail
1.
összefűzés kikapcsolása:
"fogaskerék" jobb felső sarok
Beállítások
Beszélgetési nézet kikapcsolása
2.
"... meg van bontva közösségi, meg egyéb részekre, de azt is pár kattintással át lehet állítani a régi megszokottra. ...":
Beérkező levelek beállítása
1.
összefűzés kikapcsolása:
Beállítások
Beszélgetési nézet kikapcsolása
2.
"... meg van bontva közösségi, meg egyéb részekre, de azt is pár kattintással át lehet állítani a régi megszokottra. ...":
Beérkező levelek beállítása
Mondjuk gmailben engem is bosszant néha az összeyitott levél.
Volt olyan, amikor nem is láttam az új levelet, mert olvasatlanként volt megjelölve.
Volt olyan, amikor nem is láttam az új levelet, mert olvasatlanként volt megjelölve.
Hát engem akkor sem tudsz meggyőzni arról,hogy az egy jó levelező.
Ha te "csak"pár órás késéssel kapsz meg mondjuk egy regisztrációs levelet,ahol gyorsasági nyeremény van,biztos nem gondolod úgy,hogy ennyi belefér.Ilyen egyszerűen nem szokott gmail-nél előfordulni.
A gmailt sem tudja mindenki használni,ez tény.Sokan még mindig arról panaszkodnak,hogy mióta változtattak a rendszeren,nem találják a leveleiket.Mert ugye külön van bontva közösségi,meg egyéb részekre,de azt is pár kattintással át lehet állítani a régi megszokottra.
Na mindegy,nem akarok én senkit meggyőzni,csak bosszant!
Ha te "csak"pár órás késéssel kapsz meg mondjuk egy regisztrációs levelet,ahol gyorsasági nyeremény van,biztos nem gondolod úgy,hogy ennyi belefér.Ilyen egyszerűen nem szokott gmail-nél előfordulni.
A gmailt sem tudja mindenki használni,ez tény.Sokan még mindig arról panaszkodnak,hogy mióta változtattak a rendszeren,nem találják a leveleiket.Mert ugye külön van bontva közösségi,meg egyéb részekre,de azt is pár kattintással át lehet állítani a régi megszokottra.
Na mindegy,nem akarok én senkit meggyőzni,csak bosszant!
Egyébként pl. a spemmelőkre azért is szoktam kiakadni, mert ez az email címem csakis kizárólag a webnyeremény fórumán él. Sehol máshol nincs használatban, így ha oda spam jön, az innen származik.
Attól mert te nem igazolod vissza csak egy dolog. Erre jó a kézbesítési igazolás, ami azt igazolja, hogy a postafiókba beérkezett.
Hivatalos ügyeknél vagy reklamáció esetén különösen fontos, meg még egy csomó esetben. Magánszemély esetén nem fontos, cseréknél sosem jut eszembe ilyent kérni, de nyilván itt is vannak olyan esetek amikor fontos lenne.
Nekem ezen a fórumon nem free-m van, hanem a szolgáltatómé, de a free-t használom a legtöbbet.
Hivatalos ügyeknél vagy reklamáció esetén különösen fontos, meg még egy csomó esetben. Magánszemély esetén nem fontos, cseréknél sosem jut eszembe ilyent kérni, de nyilván itt is vannak olyan esetek amikor fontos lenne.
Nekem ezen a fórumon nem free-m van, hanem a szolgáltatómé, de a free-t használom a legtöbbet.
Mire jó ez az olvasási visszaigazolás?Mert mindig ezzel jöttök freemail-esek,citromail-esek.Ha ilyen levelet kapok,hogy vissza kellene igazolnom,sosem igazolom vissza ,hogy megkaptam.
Ha akarok arra a levélre válaszolni,akkor válaszolok rögtön(így nem kell a felesleges visszaigazolás),ha nem akarok,akkor azt sem akarom,hogy tudjál róla,megkaptam a leveledet.
Ha gond van egy levelezővel,szinte kizárólag a freemail kerül szóba.Csakhogy ezzel nem kizárólag magatokat szívatjátok,hanem másokat is!
Ha akarok arra a levélre válaszolni,akkor válaszolok rögtön(így nem kell a felesleges visszaigazolás),ha nem akarok,akkor azt sem akarom,hogy tudjál róla,megkaptam a leveledet.
Ha gond van egy levelezővel,szinte kizárólag a freemail kerül szóba.Csakhogy ezzel nem kizárólag magatokat szívatjátok,hanem másokat is!
Köszönöm! Várom! :-)
trendy: megérkeznek csak később, időnként késik pár órát. Néha vannak ilyenek, aztán helyrejön.
Levelező programmal teljesen jól működik. (BAT, Thunderbird)
Mi lenne a jó váltás?
Gmail?
- olvasási visszaigazolás nincs
- kézbesítési igazolás nincs
- teljesen rendszertelül összefüzi a leveleket, majd ugyanazzal a tárggyal küldött levél már nincs odafűzve.
- nem szeretem az olyan progikat ami meg akarja nekem mondani hogy mit is akarok. Gmail is ilyen és az excel is. Odaírom neki, hogy 0709, szerinte az 709. Persze beállítható utána, de plusz idő.
- keresés nem túl jó benne, nagyon pontosan kell tudni a szöveget, hogy megtalálja.
- van gmailom, ritkán használom, a nagy tárhelyen kivül semmi de semmi vonzó nincs benne.
Levelező programmal teljesen jól működik. (BAT, Thunderbird)
Mi lenne a jó váltás?
Gmail?
- olvasási visszaigazolás nincs
- kézbesítési igazolás nincs
- teljesen rendszertelül összefüzi a leveleket, majd ugyanazzal a tárggyal küldött levél már nincs odafűzve.
- nem szeretem az olyan progikat ami meg akarja nekem mondani hogy mit is akarok. Gmail is ilyen és az excel is. Odaírom neki, hogy 0709, szerinte az 709. Persze beállítható utána, de plusz idő.
- keresés nem túl jó benne, nagyon pontosan kell tudni a szöveget, hogy megtalálja.
- van gmailom, ritkán használom, a nagy tárhelyen kivül semmi de semmi vonzó nincs benne.
Az itt megszólalók többsége freemail-es.Ez minimum gyanús,amikor a kommunikáció hiánya merül fel.