Én nem szeretem, hogy ennyi szétaprózott játék van:
- egy márka 1-2 terméke
- egy márka mindenütt más-más feltételekkel
stb..
Még a megszállottak sem tudják fejben tartani, az átlag vásárlót meg el sem érik az ilyen játékokkal....
Élményeid a játékkal kapcsolatban?
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 6 / 160 oldal |
Én is be néztem egy játékot nem rég! Spar-Knorr! Megőrültem,hogy csak 199.- a grizgaluska leves! Vettem egyből hármat, majd itthon esett lé,hogy az maggi...
Nem vagy egyedül,ha ez megnyugtat.Bár lehetőségem nincs minden játékkal játszani,ami a főoldalon van,de így is sok,amivel tudok(szerencsére most van választék)és rendszeresen be is kavarodok.Legutóbb a Haribo-ra töltöttem fel olyan blokkot,amin nem Haribo,hanem Knorr volt.Hát nem nyertem vele?Úgyhogy ahol a nevem mellett az ellenőrzés alatt szöveg áll,ott pótnyertes lesz(lett).Jó,van itthon már 2 kartonnal,de azért bosszantó! 

Most mondjam v. mutassam?
Vásároltam a KINDER játékra 632 Ft-ért PÖTTYÖS tejsütit és fel is töltöttem.......
Az előző blokkon meg 500-ért vásároltam 600 helyett...
De mind finom volt!

Vásároltam a KINDER játékra 632 Ft-ért PÖTTYÖS tejsütit és fel is töltöttem.......

Az előző blokkon meg 500-ért vásároltam 600 helyett...

De mind finom volt!

Szintén ...... 

Annyi most a játék, hogy a több a hibalehetőség is... Mostanában három pályázatot rontottam el. Haribóból nem gumimacit vettem, Fa-DM-en csak egy szappant. Végezetül összekevertem a külön blokkolandó Auchan-Unilever termékeket, így az egyik pályázat lement a szükséges összeghatár alá...
Most látom a parkcenteres játékot. Mindne blokkot elrakok, hátha még jó lesz valamire. Erre a parkcenteres és a Tesco üzletsoros kupacot nem találom. Gyanús, hogy kidobtam. Így sorsolás előtt. Profi vagyok. :
(
(
Puttót adtam fel
nem Tipmixeztem...

Ma délelőtt hatalmas kutyagumiba léptem, ebéd után feladtam egy Tippmixet, közben jött a kéményseprő
Mi ez, ha nem egy égi jel!!
Ezer forintból 4800 lett

Ezer forintból 4800 lett

Nemzetközi filmkvíz játék nagyon beteg!!!

Találtam nemrég egy mobilt, benne kártyával, de ki volt kapcsolva. Meghirdettem a helyi rádióban, facen, stb. Nem kereste senki. Iskolarendőrre rá akartam sózni, mondta vigyem be a polgármesteribe, felveszik az adatokat, ott leadhatom. Mondtam, na akkor kidobom...erre forgatta a szemeit 

Amikor Sopronba jártam fősulira találtam egy pénztárcát, benne jogsi, személyi és kevés apró pénz. Gondoltam útba esik a rendőrség, leadom. Felvették az adatokat, tiszta ciki volt, majd még cikibb, amikor idéztek a bíróságra....

Na, arra a reakcióra én is kíváncsi lennék!
Ilyenek az életidegen trv-ek.
Egy nagyobb összegnek valószínű nekiállnánk megkeresni a gazdáját, de néhány forintot a gazdája se keresne.
Én is csak megköpködném és betenném a többi közé.
No, ha legközelebb így járnék, akkor nem sajnálnám az időt, és a pénzt, megkeresném a pm. hivatalt, és leadnám!
A talált pénzt le kell adni.
A törvény nem tesz különbséget a talált pénz értéke között.
Aki 50 ezer forintnál kevesebb, közterületen talált pénzt tesz el jogtalanul, az szabálysértést követ el.
(Az utalvány is fizető eszköz.)
Nem emlékeznek a közelmúltban olyan esetre a szegedi polgármesteri hivatalban, hogy valaki közterületen talált pénzt adott volna le a jegyzőnek.
www.delmagyar.hu/szeged_hirek/le_kell_adni_a_tala
lt_penzt/2444967/
A törvény nem tesz különbséget a talált pénz értéke között.
Aki 50 ezer forintnál kevesebb, közterületen talált pénzt tesz el jogtalanul, az szabálysértést követ el.
(Az utalvány is fizető eszköz.)
Nem emlékeznek a közelmúltban olyan esetre a szegedi polgármesteri hivatalban, hogy valaki közterületen talált pénzt adott volna le a jegyzőnek.
www.delmagyar.hu/szeged_hirek/le_kell_adni_a_tala
lt_penzt/2444967/
Nekem meg 600Ft-os gyermekvédelmi utalványt sikerült találnom a fűben egy forgalmas főút mellett
Vettem is rajta zoknit magamnak

Vettem is rajta zoknit magamnak

Találtam egy olyan blokkot h. rákízű halrúd... 

Megyek kenyérért és mit látok? A sarki boltban a héten lejáró Pölöskei narancsot (ezt szeretem legjobban), 230 Ft-ért adják.
Ennyit még a hülyének is megér, hát még egy játékosnak.
Gyorsan elfogy ebben a nagy melegben, ezzel sem lesz gond.
Igaz, a nyeremények nem nagyon izgatnak, max. a fődíj, de hát a kísértés.

Ennyit még a hülyének is megér, hát még egy játékosnak.
Gyorsan elfogy ebben a nagy melegben, ezzel sem lesz gond.
Igaz, a nyeremények nem nagyon izgatnak, max. a fődíj, de hát a kísértés.

Most akartam Tchibot feltölteni, tegnap éjfélkor vége lett a játéknak! Mi ebből a tanulság? Nem szabad halogatni a dolgokat!