Sziasztok!
Elnézést kérek, akik küldtek nekem levelet és még nem válszoltam. 1 napig nem voltam gép közelben. :| De már elkezdtem mindenkinek válaszolni, csak a következő 10-ig várni kell 1 órát. :)
Startlap - Citromail képeslap
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 6 / 9 oldal |
nálam sem megy
Nálatok megy a Citromail ????
telko@citromail.hu-ra én is szívesen fogadok képeslapot!
Hajrá mi!!!:D
Hajrá mi!!!:D
Sziasztok!
Sajnos néhány hete nemigen tudok aktívan résztvenni a fórum-életben, de képeslapokat nekem is küldhettek...viszonzom:)
Minden jókat!!:)
Sajnos néhány hete nemigen tudok aktívan résztvenni a fórum-életben, de képeslapokat nekem is küldhettek...viszonzom:)
Minden jókat!!:)
Köszönöm mindenkinek a képeslapot, mindet megnéztem, de axelero vonalkábel szakadás miatt nem mindenkinek küldtem. Mivel úgy tűnik, helyreállt a rend, gladiator3@citromail.hu -ra küldhettek képeslapot, most már mindenkinek tudok válaszolni.
A kiss01 KuKaC citromail pont hu címre is küldhettek képeslapokat! Küldök választ! És mindjárt írok az eddigieknek!
Csáó, Pé
Csáó, Pé
krysztasz
nem véletlenűl írtam, mivel az elküldött 50 képeslapból csak 12-re jött vissza, hogy átvették, bekerültünk a játékba.
Remélem sokan elolvassák ezt!!!!!!
nem véletlenűl írtam, mivel az elküldött 50 képeslapból csak 12-re jött vissza, hogy átvették, bekerültünk a játékba.
Remélem sokan elolvassák ezt!!!!!!
Már kaptam, és küldtem is képeslapokat, de aki még szeretne kapni tőlem az az alábbi címemet használja: drszeva@citromail.hu. Nekem is küldhettek még!
köszönöm a képeslapokat. :)
Én biztosan megnyitom és választ is küldök. :)
Ha gondoljátok, jöhet nekem is :)
queene kukac citromail pont hu
Ha gondoljátok, jöhet nekem is :)
queene kukac citromail pont hu
...és sokan mégsem teszik ezt meg... :((
mel6
Igen, csak akkor. Tehát, rá kell kattintani a kék sorra, mint amikor megerősítünk egy regisztrációt.
Igen, csak akkor. Tehát, rá kell kattintani a kék sorra, mint amikor megerősítünk egy regisztrációt.
CSAK AKKOR LEHET NYERNI, HA MEG IS NÉZZÜK AMITKÜLDENEK, MERT AKKOR MEGY CSAK A VISSZAJELZÉS, HOGY BEKERÜLTÜNK A JÁTÉKBA, NEM?
hoppá!!!!!! rossz cimekec irtam... kocsit szeretnék nyerni:D igy ezek a jó cimeim: cinij@citromail.hu
rakgyuri@citromail.hu
rakgyuri@citromail.hu
sziasztok:) én is várok és küldök startlapos üdvözletet, csak a szövegbe irjátok be az emilcimeteket is. Aki előttem irta, hogy vár leveleket, annak már irok is:D most:D Az egyik cim az enyém, a másik a férjemé.
cinij@freemail.hu
rakgyuri@freemail.hu
cinij@freemail.hu
rakgyuri@freemail.hu
Sziasztok mindenkinek köszi a képeslapot :)
Várom a többiekét is és viszonzom is
Várom a többiekét is és viszonzom is
Sziasztok!
Küldtem én is egy párat.
A delphyn@citromail.hu -ra küldhetitek, válaszolok.
Küldtem én is egy párat.
A delphyn@citromail.hu -ra küldhetitek, válaszolok.
Az nlori@citromail.hu címre is küldhettek.
Nekem is küldhetek én is küldök vissza. bkitt@citromail.hu