Ki mivel foglalkozik játékszenvedélye mellett?
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 6 / 13 oldal |
Én például inkább lennék varrónő, mint könyvelő!!!
thomas2005
Ugyanmár: Kincs a háznál egy jó varrónő!
szamocám
Fodrász szintúgy.
Nem az a fontos, mit csinálsz, hanem hogy azt jól csináld és örömöd leljed benne!
Ugyanmár: Kincs a háznál egy jó varrónő!
szamocám
Fodrász szintúgy.
Nem az a fontos, mit csinálsz, hanem hogy azt jól csináld és örömöd leljed benne!
Én termelési adminisztrátorként dolgozok egy közepes méretű cégnél... 

Ne parázz, én meg egy varrónő, eddig be se mertem irni ide.
Jézusom kik vagytok ti? Én csak egy mezei fodrászmester vagyok 1db 16 és 1db 3 éves nagylánnyal. Gyöngyöt fűzök , rejtvényt fejtek
én az egyetemisták táborát erősítem, építőmérnök hallgató vagyok még pár évig 

Én is könyvelő vagyok, bár legutóbb már nem a szakmámban dolgoztam. Most szülési szabimat töltöm a kislányommal 

Gyógyszertárban dolgozom már 15 éve,persze közben 2 gyermekem született addig otthon voltam!
egy cég informatikai csapatát vezetgetem. 

Számítógép kezelő vagyok, jelenleg gyesen vagyok a második kislányommal.
Jogkörgyakorló! 

tanuló vagyok.. még egy darabig 

Szakképzett gyermekápolónőként dolgozom a győri kórházban, immár 21 éve (gyeseket beszámítva).Babagondozással illetve betegségekkel , ápolással kapcsolatban szívesen segítek.
Az igen!!! Akkor én itt elbújhatok.
Én szintén tisztviselő.

Én szintén tisztviselő.
Sziasztok!
Középiskolai tanár vagyok, jelenleg gyeden egy csodálatos kislánnyal!
Középiskolai tanár vagyok, jelenleg gyeden egy csodálatos kislánnyal!

húúú mennyi könyvelő

Még annyi, hogy a párom is értékeli a játékszenvedélyem, sőt, ő is gyűjtöget szorgosan nekem. 

Én anyaggazdálkodási ügyintézőként dolgozom egy pécsi szolgáltató cégnél. Egyébként településmérnök és mérnöktanár diplomával rendelkezem, ill. egy "F" kategóriás logisztikai menedzser végzettséggel, amivel jelenleg dolgozom.
Munkamellett aktívan tanulok, végzős vagyok minőségügyi szakmérnök szakon és elsőéves projektmenedzser szakon, ezért sokan hülyének néznek - de én szeretek tanulni.
Mostanában házfelújítás és költözködés vette el a szabadidőm nagy részét - az elmúlt félévben ezért is maradt el a fórumozás - de hamarosan újra aktív részese leszek a fórumnak, mivel március 30-ra vagyok kiírva a babámmal, így jövő év elejétől valószínűleg elég sokáig otthon leszek a kicsivel.
Munkamellett aktívan tanulok, végzős vagyok minőségügyi szakmérnök szakon és elsőéves projektmenedzser szakon, ezért sokan hülyének néznek - de én szeretek tanulni.

Mostanában házfelújítás és költözködés vette el a szabadidőm nagy részét - az elmúlt félévben ezért is maradt el a fórumozás - de hamarosan újra aktív részese leszek a fórumnak, mivel március 30-ra vagyok kiírva a babámmal, így jövő év elejétől valószínűleg elég sokáig otthon leszek a kicsivel.

Könyvelő vagyok én is, saját irodámat vezetem. Játékszenvedélyem nálam is értékelik a családtagok (konkrétan senki nem mer semmilyen csokipapírt, csomagolást kidobni az engedélyem nélkül.) Eddig sok kisebb ajándékot nyertem, főleg belépőjegyeket. Most nyertem egy nagyobbat Zsuti kollégával egyező wellness hétvégét.
Én szülésznő vagyok a budapesti Jahn Ferenc- (Dél-pesti) kórházban. Előtte koraszülöttes nővér voltam ugyanitt
Akinek bármi kérdése van, nyugodtan fordulhat hozzám

Akinek bármi kérdése van, nyugodtan fordulhat hozzám