Danone kérdés-válasz
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 6 / 12 oldal |
Nektek működik az internetes kód küldés? Csak mert én még egyet nem tudtam elküldeni.... Valaki válaszoljon lécci!
Vicke, mert nem csak fűszernövényként hanem gyószernek is használják.
Olvasd végig a kérdést. Ezért rossz a válasz.
Olvasd végig a kérdést. Ezért rossz a válasz.
A négyzet alakú karaktert nekem mindig nagy O betűként fogadja el.
Sziasztok! Én csak annyit szeretnék hozzászolni, hogy már én is nyertem már legalább 3 hete egy garantált ajándékot és még nem jött meg de én még reménykedem mivel novemberbe volt egy játék amivel liptonos bögrét lehetett nyerni. Erre a játékra beküldtem a doboztetőket és MÁRCIUSBAN meg is jött a bögre jó sokáig tartott. Most meg volt az a játék amivel macit lehetett nyerni erre is beküldtem a vonalkodókat és a játék végén meg is jöttek a macik. Úgy hogy ebből kiindulva vagy egy hónap mulva kapom meg a garantált ajándékot vagy akkor amikor vége a játéknak.
Sziasztok!
Én is találtam olyat, amiből nem lehet kivenni, hogy milyen betű, illetve szám áll a kódban. Egy négyzet alakú karakter, beküldtem már D, O, 0 és Q betűként is. Szerintetek milyen betű lenne? És nem ez az első, amin ilyen van. Most már azt is néznem kell a boltban, hogy leolvasható-e a kód?????
Én is találtam olyat, amiből nem lehet kivenni, hogy milyen betű, illetve szám áll a kódban. Egy négyzet alakú karakter, beküldtem már D, O, 0 és Q betűként is. Szerintetek milyen betű lenne? És nem ez az első, amin ilyen van. Most már azt is néznem kell a boltban, hogy leolvasható-e a kód?????
NEm fogadta el azt a válaszomat, hogy a tárkony egy fűszernövény!!! Azt írta, hogy rossz a válasz...:-/
én a Danonnból 50 kódót elküldtem ha nem többet de semmi Gratula...
Ezt még nem láttam a listán:
77B Denevér
(Melyik állat képes tökéletesen tájékozódni a sötétben? A-ponty, C-teve. A férjem szerint - aki nagy ho-ho-horgász - a ponty a jó válasz, még sose hallott olyasmiről, hogy a hülye ponty éjjel eltéved és kijön a vízből.)
77B Denevér
(Melyik állat képes tökéletesen tájékozódni a sötétben? A-ponty, C-teve. A férjem szerint - aki nagy ho-ho-horgász - a ponty a jó válasz, még sose hallott olyasmiről, hogy a hülye ponty éjjel eltéved és kijön a vízből.)
Eri, köszönöm szépen a választ!! Akkor megnyugodtam, mert eddig kidobáltam és még csak most kezdtem el ezen gondolkodni....:o
Kerekecske1
a fődíjhoz, ill. a nagyobb díjakhoz kérik majd a fóliát.
a fődíjhoz, ill. a nagyobb díjakhoz kérik majd a fóliát.
Sziasztok!
A nem nyert fedőfóliákat is meg kell őrizini a garantált ajándékhoz vajon?
A nem nyert fedőfóliákat is meg kell őrizini a garantált ajándékhoz vajon?
Én is nyertem a múlt héten társast. Azonnal kiírta, hogy Gratulálok,...
Sajnos nekem még nem érkezett meg, nem is kerestek e miatt.
Sajnos nekem még nem érkezett meg, nem is kerestek e miatt.
Jaj, és már írták, hogy még senki nem kapott garantált ajándékot.
Nem kérték a fóliát. Mondjuk nem is baj, mert össze van keverve a többi nyeretlennel!
Gratulálok a nyerteseknek. :)
Érdekelne, hogy kérték-e a kódos fóliákat?!?
Garantált ajándékot kapott már valaki?
Tudom, hogy nem ide tartozik, és a joghurt sörrel nem az igazi, de sör ide is érkezik, futárral küldik majd júliusban. :))
Érdekelne, hogy kérték-e a kódos fóliákat?!?
Garantált ajándékot kapott már valaki?
Tudom, hogy nem ide tartozik, és a joghurt sörrel nem az igazi, de sör ide is érkezik, futárral küldik majd júliusban. :))
a múlt héten nyert multimilliomos társasjátékot most hozta a futár (GLS)-reggel hívtak időpontegyeztetés végett-
(még nem néztem meg, mert a mhelyemen vagyok, de megfelelő méretűnek tűnik..)
(még nem néztem meg, mert a mhelyemen vagyok, de megfelelő méretűnek tűnik..)
Ha nyer valaki a danonnál az interneten azonnal kirja, hogy nyert?
kapott már valaki garantált társasjátékot? Milyen?
kapott már valaki garantált társasjátékot? Milyen?
Köszi Fáreo, igazad volt!
sztem,ha jól emlékszem?! :)
Anett22
Olivia Newton John !
Olivia Newton John !