Kedves SzF.!
Azért van ám stílusod....
Egyrészt időt sem hagytál letti-nek mondjuk...
Ördöglakat meg azért nem köszönt meg semmit, mert neki kb. vasárnap éjfélig lett volna segítség a blokkod, hétfőn az már csak max. popó törlésre volt jó, nem az előtte heti feltöltésre...
Egyébként senki sem kérte a TE segítséged, ha meg adod, akkor önzetlenül tedd!!!
SzerencsésFlótás és Púder, köszönöm szépen a segítségeteket. Megpróbálom úgy, ahogy írtátok, remélem sikerülni fog.
Még egyszer köszi!
Nekem a telefonon van céges outlook, lefotózom, elküldöm magamnak, az outlook felteszi a kérdést, hogy akarom-e kicsinyíteni.
Letti
A blokkok persze nem volt 5 MB.
Esetleg képernyő fotó a blokkról?
Most készítettem egy 2,5 megásból 430 kb.
Még olvasható.
Letti
Egy hete töltöttem, fotóztam és a mentett
képek közt kiválasztottam és feltöltöttem.
Nem volt probléma.
Remélem tudtam segíteni.
Komolyan! Itt van vége! Semmilyen segítségkérésre nem reagálok a jövőben! Bakker az egyik blokkot kér mire feltúrok mindent előkeresem elküldöm és egy köszönömöt nem tud kinyögni a másiknak adom a bevált jótanácsot és dettó! Nincs sértődöttség mert annál azért th@k@seb vagyok - de na! Hát elmentek a 3.14 cs@ba!!
Letti
Iphonon van lehetőség " lebutított képek készítésére amit egyébbként az emberi szem nem is érzékel és az is jó Ennek ellenére én ilyen esetben átküldöm a Blokkfényképet a feleségemnek és Viberen visszaküldve magamnak azt töltöm fel ilyen esetekben mert a Viber tömörít és eddig ez a megoldás bevált
Púder, gratulálok, hogyan sikerült feltölteni?
Sziasztok!
Nem tudom feltölteni a Shelma blokkot, mert a blokk feltöltésnél mindig azt írja pirossal, hogy túl nagy a fájl mérete (max. 5 Mb) lehet.
A 32 cm-es blokkot, mely nem is hosszú, már 3 részletben fotóztam le, de így sem fogadja el.
Mit csinálok rosszul?
A kemény dió 5.szám borítóoldal. és füles olasz módra 6.sz boritoldal megfejtése megvan valakinek és feltenné? köszönöm
Péntek
Légyszíves írj nekem ha Morvai Orsolya Zoé a családtagod. Lenne egy ajánlatom neki/neked.
Jelentkezett egy társuló játékos,már csak nyerni kell!😊
Valaki társul velem H&M játékhoz?Sürgős,mert mindjárt lejár a játék!🙃
https://gyea.hu/
Gyermekétkeztetési Alapítvány - Éhezők gyermekek megsegítése
gyea.hu
Sziasztok! Sopronból valaki tudna nekem segíteni?
Csungfu
Igen. (10.000 Ft)
Sziasztok! Segítene valaki megnezni, hogy szerepel-e a nevem a SPAR Mastercardos játéknál? Nem tudom megnyitni. Előre is koszonom! Czuczor Mariann
19 felnőtt és 3 gyerek részére szállást keresek az Őrségben 3 éjre július 6-9-ig (8 szoba). Fontos, hogy legyen egy nagy közös konyha és közös helyiségek. Ismerős/lakik arrafelé valaki?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások