Knorr nyeremény akció
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 6 / 143 oldal |
köszönönm a választ Sada!
Ha hibátlan, akkor valószínű.
sziasztok!szerintetek ha holnap feladok még egy pályázatot, kaphatok még sütőtálat? köszi a segítséget.
Fél 12kor hívott anyósom, hogy hozta nekik a futár a sütőtálat. Nem tudom, hogy én mikor fogom megkapni a tálat, nem voltam otthon, de nem is hívtak emiatt.
nov. 14-én feladott receptbarátnős pályázat nyereményét tegnap hozta a futár. egyszerre hozta tálat és a barátnős ajándékot.
Első körben nekem is volt érvénytelen pályázatom, nem derűlt ki, hogy miért, holott átnéztem a játszó vonalkódokkal. Azt mondta a nő, hogy géppel ellenőrzik a vonalkódokat és az egyik tetszőleges nem volt jó. Nem értem igazából miért. Ugye bizonyítéka az embernek nincsen, hogy igenis jó volt...
Ma én is adtam fel egy pályázatot, remélem, hogy tényleg sok az érvénytelen, és a mai beküldés még nyer! :)
tegnap hívtam őket! három pályázatomból két név fenn van az ő listájukon, ami a neten még nincs, de azt mondta a nő,hogy ez csak az érvényes pályázatok listája,amit ő nézett, meg hogy még egy halom pályázat ott van egy zsákban, amit még át kell nézni...!a neten nem szerepel még a nevem,még azt frissítik is! hát ha érvényes, csak benne vok! :)
2-3000 érvénytelen pályázat?
Sztem az irreális, de bármi megtörténhet
Sztem az irreális, de bármi megtörténhet
stellaj!
Lehet, hogy meg lett volna, de állítólag nagyon sok érvénytelen pályázat volt.
Lehet, hogy meg lett volna, de állítólag nagyon sok érvénytelen pályázat volt.
Megvan a pontos szám, ami a neten fenn van, az 2411 fő összesen. Mondjuk még max 500 nincs fenn a listán.
Szóval sztem mindenki küldje még nyugodtan.
Egyébként nem is értem, hogy a három hónap alatt sem jött volna össze a 7500 beküldés?
Pedig össz-vissz max. 600 Ft ráfordítás volt a 3 Rafi...
Szóval sztem mindenki küldje még nyugodtan.
Egyébként nem is értem, hogy a három hónap alatt sem jött volna össze a 7500 beküldés?
Pedig össz-vissz max. 600 Ft ráfordítás volt a 3 Rafi...
köszi pont azért irtam nem tudok számolni :D
3 x 2500 az 7500 tál összesen. Már meglenne 6900?
Kérdés, hogy érdemes-e még beküldeni, nekünk pl két nov. 16-án feladott pályázatunk nincs rajta a listán, és még többen is írták, hogy nem teljesen naprakész.
Ennek ellenére ma is feladtam egyet.
Szerintem te is add fel, nem vsz, hogy pont Rafi kódok kellenének a közeljövőben...
Kérdés, hogy érdemes-e még beküldeni, nekünk pl két nov. 16-án feladott pályázatunk nincs rajta a listán, és még többen is írták, hogy nem teljesen naprakész.
Ennek ellenére ma is feladtam egyet.
Szerintem te is add fel, nem vsz, hogy pont Rafi kódok kellenének a közeljövőben...
számolni kéne tudni :((
Én ma adtam fel 2 pályázatot. Remélem még beleférünk.
még 600 hely van :S érdemes küldeni? tippek?
Ott van egy kis zöld mezőben egy csillaggal a nyertesek listája a Receptbarátnők menüpont alatt.
Sziasztok! Tudna segíteni valaki,nem találom a nyertes listát! Köszönöm!
Nekem is fenn van a második fordulós nevem : Alida helyett Alika :)
Ne is idegeskedjetek, mert a 2. forduló nyertesei is csak most lettek frissítve!A rokonunk már kb. egy - két hete a tálat is megkapta és csak most láttam a nyerteslistán!!!