Csíki csipsz - Gyulai kolbászos
Hát én ennél sz@rabb ízű chipset még nem.ettem...
Köze nincs a kolbász ízéhez, nem is tudom mihez hssonlítani ezt az "ízt". Olyan semmilyen, hamuíze van. Rettenetesen rossz.
Köszi! Van gmail-em is, de van aki csak ezt ismeri régebbről.
Tudom hogy nem megbízható sajnos.
Akkor a freemail.hu nem élt próbáld meg később..megbízhatatlan a freemail.hu
Nem először járok úgy mostanában, hogy a nekem szánt üzenet gmail-ből küldve nem érkezik meg, ezt írja ki a küldőnek:
Üzenet letiltva
A ...@freemail.hu e-mail-címre küldött üzenetét letiltották. További információért tekintse meg az alábbi technikai részleteket.
A távoli szerver válasza:
550 5.7.1 Message denied by policy
Tudja valaki ez miért lehet?
https://www.facebook.com/share/v/DjZ9NSPATFfzDvmZ/
Ez esélytelen, minden alkaRommal kikapok 3-0-ra...
https://jatek.spar.hu/kihagyhatatlan-helyzet
Az Ecofamily Domestos wc rúd beváltási határideje: június 30! Meghosszabították!
Tegnap még sikerült a miskolci
Ecofamyliben átvennem a wc duot és a mosószert is.
Most jöttem el az ecofamilybe. Minden simán ment. Az email alapján megkaptam a mosószert (nem volt polcon, speciális kiszerelés) és a domestos duót is.
hiába van a játékszabályzatban, szerintem alap lett volna, hogy amikor elfogadják a pályázatot nyertesként, beleírnak egy mondatot amiben tájékoztatnak hogy milyen módon kapom meg
Elnézést, eléggé beszippantott a szabi utáni munka és nem kaptam kielégítő választ a játékszervezőktől júniusi elején, így végül elvetettem, hogy megkérdezzem itt a fórumon ki hogy értelmezte a májusi játékot. Ki ment el érte, ki várja még... ha nem kezdem el olvasgatni a mostani coccolino játékszabályzatát akkor le sem esett volna, hogy bizony ez nem postán jön. Ráadásul azóta is várom a szervezők válaszát, hogy intézik, hogy át tudjam venni Érden a nyereményem. Nekem nem írtak újra, hogy június 20-ig átvehetném.
Annyiban viszont megoldódott, hogy elmentem a Budakeszi ecofamilybe a május 29-én visszaigazolt e-mailt felmutatva megkaptam a domestos duo blokkot. Bár az üzletvezető mondta, hogy május 31-ig vehettem volna át, de rendes volt
Nem tartom fernek, hogy semmi direkt tájékoztatás, csak olvasd ki a játékszabályzatból. Ha meg nem teszed, akkor bukta
Jsz.:
"Az azonnali nyeremények átvételére, a nyereményről szóló e-mailes értesítő felmutatásával kerülhet sor, a Játékban résztvevő üzletekben."
Érdekes ez az Ecofamily. 2 nap van átvenni és egy szóval sem írták,hogy be kell menni értük
Szeman: a nagy nyereményt postázzák. A mosószert és wc rudat kell az üzletben átvenni.
Most olvasom csak, hogy az ecofamylyvel nyert tárgyakat nem postázzák hanem az üzletbe kell átvenni? Én nagyobb ajándékot is várok tőlük meg domestos rudat és coccolino mosószert. Ez nem olvastam sehol az értesítések közt hogy a boltba kell bemenni értük. Én meg várom.postán
Bemásolom, hogy mit írt az Ecofamily .
Borsos Blanka borsos.blanka@ecofamily.hu
11:50 (3 órával ezelőtt)
címzett: én
Tisztelt ............. !
Köszönjük, hogy részt vett nyereményjátékunkban. A nyereményét a Domestos wc blokkot az Önhöz legközelebb eső üzletünkben tudja átvenni 2024.06.20.-ig.
További szép napot kívánunk!
Üdvözlettel;
Az Ecofamily csapata
Borsos Blanka
Marketing asszisztens
+36 20 365 5221
borsos.blanka@ecofamily.hu
ecofamily.hu
Sziasztok a Domestos wc illatosító rudat nem lehet már átvenni sajnos, csak a játék végéig lehetett. Most, aki nyeri az ecofamily - coccolino mosószert vegye át június 30-ig, mert azt követően azt sem fogják már odaadni!
Én is mástól hallottam. De örülök, hogy segíthettem. Tegnap engem elküldtek a boltból. Azt mondták már nem lehet beváltani. Kíváncsi vagyok, hogy végül sikerül-e?
Amúgy a szabályzatban mindkettő benne van, de legutóbb az ilyen játéknál küldtek egy kupont:
"Azonnali nyeremény: a Játék időtartama alatt összesen 1 000 db (egyezer darab) Domestos Unikornis duo WC blokk.
Az azonnali nyeremények átvételére, a nyereményről szóló e-mailes értesítő felmutatásával kerülhet sor, a Játékban résztvevő üzletekben. Egy azonnali nyereményre jogosító email csak egyszer használható fel a Játék időtartama alatt.
A fenti nyeremény készpénzre, bármilyen egyéb kedvezményre, vagy más nyereményre nem válthatók át.
22
A fenti nyeremény futárszolgálat útján kerül kézbesítésre a Nyertes felé."
Mindenesetre nagyon köszi, hogy beírtad, mert simán lecsúsztam volna!
És aki Coccolino mosószert nyert az is az üzletben vehető át.
askm, Kati57: igen, arról van szó. Ezek szerint nem csak én értettem félre. Én is vártam valami kupont amivel átvehető az üzletben. Vagy postázzák. De érte kell menni. És a jóváhagyó e-mailt kell bemutatni telón. A játékszabályzatban ott van leírva amúgy. Csak én se olvastam el.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások