Dani!
Olyan sok topic van, ami már nem aktuális, nem kéne kitörölni???
Emlékesztek az Algida játékra? Ott 300 ajándékból a családom tagjai 8!!!
ilyen-olyan ajándékot hoztak el.
Pedig senkim se dolgozik sem a bonyolító, se a szervező cégnél. Csak szerencsénk volt...igaz beküldtem vagy 40 pályázatot./ Első forduló volt és
még ti (Qunee) segyítettetek kinyomozni a részleteket./
Tavaly viszont a BOunty pályázatára küldtem be vagy 40 pályázatot és 1 se jött be. A Guseppe esete is csípte a szemem, ahol még véletlenül se került be 1 városból 2 nyertes. Sőt az 1-én feladott borítékok se kerültek be az elő 500-ba.Szóval én is a pozítív tapasztalat ellenére is szoktam "gyanakodni"
Én 12 borítékot adtam fel a családtagoknevére és senki nem nyert,pedig egy nyereménynek is örültem volna.Nagyon sokáig vacakoltak ,hogy feltegyék a neveket, miért.?
Még vizsgaidőszakban, (hogy valami jó is legyen) kiszámoltam valségszámítással mekkora az esélye, hogy ha az ember beküld 10 borítékot és mondjuk 80000-ből éppen az övét húzzák ki. 0,607%. 2 boríték még ennél is kevesebb. Húzások száma 50.
Ha a húzások száma nő, akkor kicsit nő az esély de elhanyagolható.
Szkeptikus maradtam attól függetlenül, hogy a nesquiknél engem is kihúztak. ;)
Számomra nem annyira az a zavaró, hogy egy városból többen nyernek hanem hogy ugyanaz a név most a nesquiknél még 8x is előfordul. Egyszerűen nem értem. Közöttünk nincs olyan ember aki egy ilyen sorsoláson többször is nyert volna ugyanazzal a névvel pedig elég sokan vagyunk. Ugyanakkor az is furcsa lenne ha tényleg egy törölközőért csalnának. Engem az győzne meg ha valamelyik fórumtársat látnám nyertesként 8x. :)
Akkor jó, megnyugodtam! Kéretik ezután viháncolva kuncogni! :))
Évi
Dehogy! Jót mulattam a poénodon, de már nem tudtam fokozni, ezért csak csendben kuncogtam tovább. Ezentúl igérem, csak hangosan mulatok! :))
Sada
Ugye nem sértődtél meg? Humornak szántam, nem kárörvendésnek! :|
Egyébként szerintem ez meglehetősen ritka jelenség lehet, mert mi az, hogy alapból kizárják a nem fehéreket :-/ :(
Ajaj, Sada :(
Hátha az "alkoholos" cégek kicsit színesebben látják a világot :-/ Bár ha alkoholmentes.... :|
Ajaj, Sada :( :)) :))
Ciki
A Schlossgold mind szürkében ment el! :|
Ezt a rasszizmust :O
Már a borítékok sem lehettek színes(bőrű)ek :-/ :))
Én mindíg 2 naponta aom fela borítékokat, hogy összevissza legyen a zsákokban, mert így nagyobb az esély.
Egyszer voltunk egy bútor cég sorsolásán. A lányom 3 éves volt. Huzigálta a borítékokat, kínosan ügyelve, hogy fehér!!! legyen. Mert erre felhívták a figyelmét.
Hát képzeljétek 10 húzásból 2 ugyanazé a hölgyé volt. Pedig egy nagy ládából húzott a kiscsaj és ráadásul még olvasni se tudott. Plusz még a saját borítékaink is ott voltak, de egy se került a nyertesek kupacába.
Szóval én láttam, hogy a szerencse vak!
Sada
A chiós sorsolás tapasztalata alapján azt mondanám, hogy nem!
Ott ugyanis egy rakás diósdi nyert, úgy, hogy a pasi egy helyről turkálta ki a borítékokat. Szerintem vakszerencse, megspékelve azzal, hogy valaki többet adott fel, és azok egyszerre érkeztek be, és amikor kiborítják a postazsákot, együtt is maradnak, majd pedig véletlenül pont onnan huzigálják ki mindet. Ez esetben az érme másik oldala ugye az, amikor hiába küldi be valaki egyszerre az összeset, teljesen máshol hever a kupacban a küldeménye.
A névismétlődéseknek nem lehet az az oka, hogy a kihúzott borítékban több pályázat is volt? Bár egy csomó játékban elvileg kizárják ezt a lehetőséget. :-/
novake
Biztosan nem. Vagyunk itt páran, akik sok borítékkal egyszer sem nyertünk. Én is beküldtem 8-10 borítékot, pontosan nem is tudom így kapásból.
A Nestlénél gyakori a névismétlés (l. télen a koris játék: ott sem tudtak 10 különböző nevet kihúzni). Talán nem a legjobb a sorsoló programjuk. :-/
lebbék = lennék
Pedig meg sem vagyok fázva :(
Igen, ez igaz :( Ha cég lebbék :)) én sem szeretném, hogy csak egy pályázatnyit vegyen meg a termékemből a beküldő, hanem vegyen nyugodtan egy raklappal, annak reményében hog ynyerni fog...
De így, a másik oldalon állva mégsem tűnik igazságosnak...
Szerintem (és üzleti okokból) se jó, ha csak egyszer nyerhetsz, illetve csak egyszer küldhetsz be nyereményt. Ritka kivételek azok az akciók, ahol előirják, hogy csak egyszer küldhetsz be, de azon akciók célja az adatbázisépités, és nagyon macerás és drága az adatok megtisztitása (talán pl. ezért is kaptatok több értesitő levelet ugyanarra a névre / cimre 1-1 akcióról - talán a Törley, vagy a Pick korábbi akció emlithetőek ilyen rossz példaként)
Az lehet. Talán ki kellett volna kötni, hogy egy ember csak egyszer nyerhet egy sorsolásban vagy vmi ilyesmi. Vagy lehet, hogy ennyire kevés szavazat érkezett? :-/ (Mint anno a Darlingra.)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások