Marlboro
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 6 / 135 oldal |
figyel nem emléxem rá hogyátjött e, egyszer megtelt a boxom...akiét megkaptam annak irtam
Persze, de egy válasz-emailt írhattál volna...
heti 1 laptop + 5 pda a fődij
húúú nem tom sokan irtak hogy szerezzek kódot, de azóta nem voltam sehol most meg gondolom hogy érthető ha nem indulok el...
C-boy, kb. egy hete írtam Neked e-mailt, de nem válaszoltál. Megkaptad?
Az nem kevés, mit nem adnék érte, ha azt mondanák, hogy nyerek egy laptopot, már szaladnék is bulizni:):)
kb 300 nyeremény / nap szerintem van esély
27
C-boy, egy indiszkrét kérdés, megkérdezhetem hány éves vagy?
20??? Hát azt hiszem akkor innentől kezdve már értelme sincs elindulni regizni:(:(
c-boy
Sztem tudniuk kellene. :)Van meeting minden új promo előtt(amikor Horecaban dolgoztam több évig, ez mindig így volt)
Az összes hostessnek mennie kell, ott kapják meg a ruhákat, elmondják,h mit kell csinálni, hol kell dolgozni. Vagy már megváltozott minden?
Sztem tudniuk kellene. :)Van meeting minden új promo előtt(amikor Horecaban dolgoztam több évig, ez mindig így volt)
Az összes hostessnek mennie kell, ott kapják meg a ruhákat, elmondják,h mit kell csinálni, hol kell dolgozni. Vagy már megváltozott minden?
20 dbd van nálam mert sielnek az ismerősök
más kódjával sajna nem nyerhetsz mert mindn kódhoz szigorú regisztráló van
más kódjával sajna nem nyerhetsz mert mindn kódhoz szigorú regisztráló van
miért hány kódod van? Küldhetnél egyet nekem is:(
nem tudják ahostesek ezt
c-boy
megkérdeznétek legközelebb,h Debrecenben lesz-e promo vmikor? vagy diszkriminálnak és csak Bp? :) vagyis inkább :(
megkérdeznétek legközelebb,h Debrecenben lesz-e promo vmikor? vagy diszkriminálnak és csak Bp? :) vagyis inkább :(
köszi de még csak most indul az éjszak...még vannak kódok...
garatula:)
20:09 hátizsák
Na, és nyertél?:)
elindult a ma esti játék...