Digitális képkidolgozás olcsón
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 6 / 12 oldal |
Hát ja, de a programban sehol nincs ott, hogy ez a Rossmannos program, nem a Digifotolab...
Tibii
valószínű te rossz helyen rendelted meg :(
Még senki nem kapott visszajelzést, hogy mehetne érte.
valószínű te rossz helyen rendelted meg :(
Még senki nem kapott visszajelzést, hogy mehetne érte.
Ez érdekes...
De én még mindig nem kaptam értesítést, pedig 22-én adtam fel a rendelésemet! :)
De én még mindig nem kaptam értesítést, pedig 22-én adtam fel a rendelésemet! :)
Jött a levél, hogy elkészült a megrendelésem, átvehetem a Rossmannban. De az akció ugye a Digifotolabnál volt...
Szerintem jól összekutyulták a tök ugyanolyan progival, amivel a rendelést is le lehetett adni.
Csak most nemtom, hogy mit csináljak.
Szerintem jól összekutyulták a tök ugyanolyan progival, amivel a rendelést is le lehetett adni.
Csak most nemtom, hogy mit csináljak.
Hát én se nagyon jegyzek meg 1 dátumot se :)
De azért direkt ügyeltünk, hogy időn belül megrendeljük.
Egyébként szerintem ott lesz vmi kavarás, hogy a www.digifotolab.hu és a www.rossmann.hu is ugyanerre a képkidolgozóra mutat, de külön kell hozzá regisztrálni, és az akciók is másak. Valahogy mégis összekutyulódott.
De azért direkt ügyeltünk, hogy időn belül megrendeljük.
Egyébként szerintem ott lesz vmi kavarás, hogy a www.digifotolab.hu és a www.rossmann.hu is ugyanerre a képkidolgozóra mutat, de külön kell hozzá regisztrálni, és az akciók is másak. Valahogy mégis összekutyulódott.
Ugyan már! Ilyet nem is gondoltam, nemhogy írtam volna.
Én pl. mindig hadilábon állok a dátumokkal, napokkal, hiába van az orropm elött a naptár.
Én pl. mindig hadilábon állok a dátumokkal, napokkal, hiába van az orropm elött a naptár.
sada! azért hülyék nem vagyunk... tegnap előtt este rendeltem be.
Azt hiszem tegnap reggel írtam nekik.
Azt hiszem tegnap reggel írtam nekik.
Tibiii
én is így jártam a visszaigazolásban nekem is 2700 ft -ot írnak, pedig jóval éjfél előtt jött a megrendelés visszaigazolása. Én is írtam nekik ,de válasz még nekem se jött.
én is így jártam a visszaigazolásban nekem is 2700 ft -ot írnak, pedig jóval éjfél előtt jött a megrendelés visszaigazolása. Én is írtam nekik ,de válasz még nekem se jött.
Mikor?
Éjfélkor lett vége az ingyenes akciónak!
Éjfélkor lett vége az ingyenes akciónak!
Én is kis méretű fotófüzetet raktam össze, és a végén kiírta az árát...
Mindegy, írtam nekik, hogy mi a helyzet, még nem válaszoltak.
Mindegy, írtam nekik, hogy mi a helyzet, még nem válaszoltak.
Nicika, köszönöm :)
Csak a 14*13cm-es, azaz a legkisebb!!!
Csak a legkisebb méretű fotókönyv van most ingyen, vagy minden méretre vonatkozik az ingyenes rendelés :-/
A legelső rendelésemnél végig írta az árat,de a végén a regisztráció,illetve a belépés után lenullázott.
Mindenütt 0 ft-ot ír ki.
Hali! valaki rendelt már fotókönyvet ingyen? a fizetésnél nem baj ha kiírja az árat?? írjatok!!!!
Most már tényleg ez az utolsó kérdésem!
Az ingyenes akció vonatkozik arra is, amikor cd-re kiírom a fájlt és leadom azt egy kiválasztott üzletben? A leírásban nem szerepelt konkrétan az "internetes rendelés" kitétel...
Az ingyenes akció vonatkozik arra is, amikor cd-re kiírom a fájlt és leadom azt egy kiválasztott üzletben? A leírásban nem szerepelt konkrétan az "internetes rendelés" kitétel...
Dorc@!
Írj mailt, hogy pontosan mi a helyzet, aztán segítek (ha tudok:) )
Írj mailt, hogy pontosan mi a helyzet, aztán segítek (ha tudok:) )
arpi001!
Ha nem tartasz pofátlannak, kérlek segíts nekem is. :)
A fél délutánomat rászántam egy "profi" ajándékra a családnak, és a megrendelés előtt véreztem el....:(
(Lehet, hogy a fotolabosok szervere nem bírta a strapát?)
Ha nem tartasz pofátlannak, kérlek segíts nekem is. :)
A fél délutánomat rászántam egy "profi" ajándékra a családnak, és a megrendelés előtt véreztem el....:(
(Lehet, hogy a fotolabosok szervere nem bírta a strapát?)
Judit88!
írtam megint:) (2t is:) )
írtam megint:) (2t is:) )