Orvvadász játék
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 6 / 26 oldal |
Galéria: már írtam.
Sziasztok!
Az első pályán a három madár nevével kapcsolatban tudna valaki segíteni? Köszi:)
Az első pályán a három madár nevével kapcsolatban tudna valaki segíteni? Köszi:)
Akkor tényleg nem értem őket...
Ditke, bocs, elírtam: a telefonszám megszerzése utáni napon :)
Hugi71!
Azt meg hogy? Hetekig nem tudtam befejezni, mert nem adott harmadik számot!
Azt meg hogy? Hetekig nem tudtam befejezni, mert nem adott harmadik számot!
Ditke, második fordulót is megcsináltam már az indulás utáni 2. napon :)
Anyukám végzett időben toronymagasan hamarabb, tehát továbbra is rejtély a leosztás módja. RANDOM és kész.
Én az első körben nem is játszottam. Szerintem az számított hogy a második fordulót mikor kezdted
De ezt nem értem: én már első körről regisztrálva voltam, 17100 ponttal fejeztem be a játékot rögtön az indulás után két nappal, ahhoz képest nem kerültem be az 1500-ba :-/ Valami nekem nem tiszta :(:-/
Nekem is van egy plüss:)
Szerintem is a jelentkezés ideje számít, mert nekem is 17000 pontom volt mikor befejeztem, aztán olvastam hogy másoknak több is összejött
Szerintem is a jelentkezés ideje számít, mert nekem is 17000 pontom volt mikor befejeztem, aztán olvastam hogy másoknak több is összejött
Én január 3-án regisztráltam a játékban, és még mindig kaptam plüssöt. Mármint a plüssről az emilt :)
Szerintem nem a pontszám, hanem jelentkezés ideje számít, ami elég nagy marhaság. Aki későn eszmélt / kapott infot az tojásba se rúghat.
A következő pályáról ennyit írtak csak: "érdemes folytatnod a játékot, hiszen az elkövetkezõ hónapokban még egy újabb pályán is próbára teheted tudásodat" Ez nem sok :(:(:(
Sziasztok!
A múltkor mintha megtaláltam volna, de most nem látom, hogy mikortól indul a következő forduló, szóval mikor lehet a hátizsákért indulni?
A múltkor mintha megtaláltam volna, de most nem látom, hogy mikortól indul a következő forduló, szóval mikor lehet a hátizsákért indulni?
Azt írták a honlapon, hogy nem csak a pontszám számít, hanem a regisztráció időpontja meg ilyenek....De én sem értem egyébként a számítást....
nálam is fog landolni állítólag egy plüss:)
A kacsacsőrömet nem fogadja el :( A lényeg, hogy a 17100 nagyobb mint 17000
na még egyszer: 1710017000
"Sajnos a pontszámod alapján nem kerültél be az első 1500 játékos közé" Ezt írták. Akkor itt a matematika nem működik, mert 1710017000 :-/
Nekem azt írták hogy azért kapom, mert bkerültem az első 1500 közé.