"Nekem nem kell több, mint 1 kocka egy héten..."

...már szóhoz sem jutok...
már gondolom semmit

akkor volt érdekes

Pancsabi: Nem arról van szó, hogy nem nyerhet valaki más regijén. Nem én kérdeztem tőled tegnap reggel, hogy pancsabi 3 nyereménye után miért kell pancsabnak is játszani.
Minden a kockákról szólt. Nekem nem kell több, mint 1 kocka egy héten.
De amikor azt látom, hogy arról társalognak, hogyan lehetne a 16 kockát összehozni? Félreértettétek, nem baj. Nem a reginevekről írtam, varszegiv is megelégedett a 3 ajándékkal.
Mit kell nézni az üzifalon? Visszaolvastam, de semmi gáz nincs. (szerencsére) Amúgy éjszaka könnyebb nyerni?
Szerintem elvonási tüneteink lesznek

Snickers függőkkel lesznek tele a rendelők

Én a snickerst már nem olvasom. (üzifal). Szerintem ők sem fognak több ilyen játékot indítani.

Hiányozni fognak az átvirrasztott éjszakák.
snickers üzifal megint szép
VViki
Köszi. Sok rossz tulajdonságom van, abból talán a legnagyobb a borzasztó nagy kíváncsiság.

Azért mondom. Néha elkap a hév, amikor látom mennyi fórumos nyer, de mondom fél óra és megunom. Úgy vagyok vele, ha nyernem kell vele, akkor ennyi idő alatt is nyerek. Ha meg nem akkor mindegy úgyis.
sok nap volt hogy semmi, pedig kitartó tipus vagyok
Kell oda jó adag szerencse is. Biztos nem egyforma mennyiséget nyersz mindennap. Hol több, hol kevesebb.
ne adjátok fel!! tényleg csak kitartás kell!
Igen, azért nyertem én is csak egyet az intenetessel, mert nem vagyok kitartó.

Kb 30-40 perc után mindig megunom. Szerintem szerencse kérdése csak, illetve sok-sok-sok kitartás. Nekem az utóbbi nem nagyon van. De nem panaszkodom emiatt. Nyerek én mással eleget. (Bár nyereményből sosem elég)

Viki,
lécci, nekem iiis!

(Rubint Réka DVD-t próbáltál már a meggyötört testrészedre?

)
Részemről pedig igazán minden elismerés annak, akinek van türelme csinálni. Ahogy többen írták, nyitott mindenki számára a lehetőség.
Hát tényleg nagy!

lindababa: majd a végén megírom Neked.

Az a baj, hogy a rosszindulatú és/vagy irigy emberek miatt sokan nem írják ki a nyereményüket, pedig úgy szeretem olvasni, még ha gratulálni el is felejtek.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások