sziasztok! bocsi h már meginn zaklatlak benneteket de erre szeretnék választ kapni:
-Sportolók által űzött mesterség, de amatőr szinten is nagyszerű testmozgás. Ráadásul remek kikapcsolódás és még egészséges is.
Előre is köszönöm!!
Startlap Földkörüli Utazás Bubbával
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 6 / 59 oldal |
szia petimano köszi a segítséget jó ,hogy vannak még ilyen segítőkész emberek:)
Szia katratka!:) Szivesen segitek.:) de az emiled nem publikus ide meg nem irunk be semmit ..
Szia petimano!
Köszönöm szépen a segítségedet SIKERÜLT megvan a puzzle darab:),de tudod ez nagyon érdekes mert hétfőn a lakashitel oldalon volt ott a puzzle darab vagyis a helye 1 fehér kocka:) köszi ari vagy:) szia
Köszönöm szépen a segítségedet SIKERÜLT megvan a puzzle darab:),de tudod ez nagyon érdekes mert hétfőn a lakashitel oldalon volt ott a puzzle darab vagyis a helye 1 fehér kocka:) köszi ari vagy:) szia
Szia katratka!:) Mjdnem jot mondtál. Hagyd ela hitelt,és meglessz a képed.;)
Szia dorati!
igazad van abba anit mondasz ,meg ugy is van mert én is ki probáltam,de mégis az a problémam ,hogy a hétfői legelső kérdésre a válasz ugye lakáshitel volt ,de nekem egy fehér kocka jelent meg és nem tudtam rákattintani ezért nem lesz meg a heti bónuszom,mert azóta is hiába megyek vissza a lakashitel oldalra nekem nincs ott a puzzle darab:( . Már irtam a szerkesztöknek de még választ nem kaptam :( Ha megtennéd hogy megnéznéd nekem ,hogy neked ott van -e a puzzle darab megköszönöm:) várom válaszod:) szia
igazad van abba anit mondasz ,meg ugy is van mert én is ki probáltam,de mégis az a problémam ,hogy a hétfői legelső kérdésre a válasz ugye lakáshitel volt ,de nekem egy fehér kocka jelent meg és nem tudtam rákattintani ezért nem lesz meg a heti bónuszom,mert azóta is hiába megyek vissza a lakashitel oldalra nekem nincs ott a puzzle darab:( . Már irtam a szerkesztöknek de még választ nem kaptam :( Ha megtennéd hogy megnéznéd nekem ,hogy neked ott van -e a puzzle darab megköszönöm:) várom válaszod:) szia
peca
írtam mailt
írtam mailt
szeretnék segitséget kérni mégpedig a következőkhöz:
- kifutott, már nem szezonális v. tulgyártott termékek....
- nők és férfiak évődése egymással, ami nem mindig vezet az ágyig,
- népszerű társastánc, amely a slownál egy kicsit gyorsabb
- Tropical, flamenco, salsa, szamba
- tengeri leguánjáról hires szigetcsoport a csendes-óceánon
- UNESCO által védett objektumok
Nagyon köszönöm!
- kifutott, már nem szezonális v. tulgyártott termékek....
- nők és férfiak évődése egymással, ami nem mindig vezet az ágyig,
- népszerű társastánc, amely a slownál egy kicsit gyorsabb
- Tropical, flamenco, salsa, szamba
- tengeri leguánjáról hires szigetcsoport a csendes-óceánon
- UNESCO által védett objektumok
Nagyon köszönöm!
Sziasztok!:) olvastam a problémárol, megnéztem amit beirtatok.:) Nekem bejött minden kép.;) Nem lehet ,hogy lelassult a gép és nehezebben hozza be a képet? Nálam ez elöfordult.:)
Szervusztok!
Olvasom a problémáitokat, ha megengedtek egy megjegyzést,
hogy megkeresném a nevezett oldalakat és mégegyszer rákattintanék a megtalált képrészletre. Ha már egyszer meg volt a kép akkor úgyis visszajelez a rendszer, hogy egyszer már megtaláltad. Ha meg nem veszi fel a megtaláltak közzé, akkor a pontotok hiányát is mutatnia kellene a megfelelő oldalon.
Akkor már reklamálni lehet a játék kezelőjénél, hogy valami nem jól működik. Csak azért merem ezt ajánlani, mert nekem mindegyik képrészlet rendben, a helyén van.
üdv. dorati
Olvasom a problémáitokat, ha megengedtek egy megjegyzést,
hogy megkeresném a nevezett oldalakat és mégegyszer rákattintanék a megtalált képrészletre. Ha már egyszer meg volt a kép akkor úgyis visszajelez a rendszer, hogy egyszer már megtaláltad. Ha meg nem veszi fel a megtaláltak közzé, akkor a pontotok hiányát is mutatnia kellene a megfelelő oldalon.
Akkor már reklamálni lehet a játék kezelőjénél, hogy valami nem jól működik. Csak azért merem ezt ajánlani, mert nekem mindegyik képrészlet rendben, a helyén van.
üdv. dorati
a Brazilía és a szilveszter még mindig fehér nekem :(
most játszottam le a játékot és jó minden oldal
Nekem is több fehér kocka jött be, és akkor hiába kattintok rá!!!
Ez olyan igazságtalan!
Ez olyan igazságtalan!
Úgy tudom, hogy többen írtak a szerkesztőségnek, a hibás oldalak miatt.
Nekem is csak fehér kocka jelenik meg, mivel utólag játszom, csak a csüt. van meg teljesen, a többibe mind van ilyen.
A mai kérdéseknél nálam 3 helyen is csak fehér kocka van reggel óta: elefant, allatkert, majom. Én sem tudom mit kell tenni
Sziasztok!
Előfordult veletek is, hogy a keresett oldalon, csak fehér keret jelent meg, nincs benne a puzzle darab?PL. jatekbolt.lap
Mit kell tenni????
Előfordult veletek is, hogy a keresett oldalon, csak fehér keret jelent meg, nincs benne a puzzle darab?PL. jatekbolt.lap
Mit kell tenni????
Sajnos én már nem vagyok olyan fiatal, és így lassabban megy a
megfejtés. De azért ,petimanóra mindig lehet számítani.
megfejtés. De azért ,petimanóra mindig lehet számítani.
egyetértek Vikivel.
Az utóbbi napokban olyan kérdések vannak, amiben olyan kulcsszavakat találunk, ami nagyon megkönnyíti a keresést és szinte azonnal megkapod a választ. Én sem fejből tudtam, de megtanultam, hogy hogyan használjam a kereső programokat.
Pont erre is szolgál ez a játék; s hogy megismerd a startlap oldalait.
Ami arra, jó hogy ha bármit keresel a mindennapi élethez, utazáshoz , szórakozáshoz stb., akkor tudd, hogy itt mindent megtalálsz.
Az utóbbi napokban olyan kérdések vannak, amiben olyan kulcsszavakat találunk, ami nagyon megkönnyíti a keresést és szinte azonnal megkapod a választ. Én sem fejből tudtam, de megtanultam, hogy hogyan használjam a kereső programokat.
Pont erre is szolgál ez a játék; s hogy megismerd a startlap oldalait.
Ami arra, jó hogy ha bármit keresel a mindennapi élethez, utazáshoz , szórakozáshoz stb., akkor tudd, hogy itt mindent megtalálsz.
Kicsit tele van a faxom vele hogy könnyebb kérdezni mint gondolkodni. :( Én még senkitől sem kértem segítséget mind megtudtam csinálni. A halaknál pl. van 20 hal, a felsoroltak közül mindjárt ott vigyorog az elején a megoldás.