Akik nem nyertek
Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 6 / 174 oldal |
Paintuci nem tudom mit szedsz, de adhatnál belőle... Én speciel most Royal vodkát, vajon miért is?
...és sorolhatnám, a vicces sztorikat. De inkább megyek a lidlibe.
Ez a fórum néha olyan mint a nagy szüleim házassága, emlékszel Lajos amikor 10 éve arrébb ültetted a virágágyást a kertben, te, a jó k... ...-t... és orbitális vita keveredett belőle. Szegény Nagyapám, nehéz élete volt.
Mi már vidámabbra vesszük a dolgot.
Emlékszel 2017ben amikor a wellness hétvégén a liftben hánytál?
A Siófoki Coopban... nem mondom meg mit csinált.
Amikor Kisteleki szállodában legurultál a lépcsőn?
Amikor nyaraláskor benyögi vki, vmi lángosról volt szó.
Amikor Szegeden Roland mondja Tibi meg fogyott.
Én meg úgy értettem megfagyott, te jó ég, majd egész Marstér sarka azon röhögött ahogy röhögünk.
Amikor Miamiban újságpapír volt a sültkrumpli alatt.
Amikor odakeveredtünk az Amerikai határon egy ellenőrző illetőhöz akihez nem akartunk, és mondtam semmi pánik, majd én beszélek.
Amikor az óceán előtt álltam, és mondtam, jó hát nem rossz, de hol a Tihanyi félsziget?????
Csak vidáman... :-*
Mi már vidámabbra vesszük a dolgot.
Emlékszel 2017ben amikor a wellness hétvégén a liftben hánytál?
A Siófoki Coopban... nem mondom meg mit csinált.
Amikor Kisteleki szállodában legurultál a lépcsőn?
Amikor nyaraláskor benyögi vki, vmi lángosról volt szó.
Amikor Szegeden Roland mondja Tibi meg fogyott.
Én meg úgy értettem megfagyott, te jó ég, majd egész Marstér sarka azon röhögött ahogy röhögünk.
Amikor Miamiban újságpapír volt a sültkrumpli alatt.
Amikor odakeveredtünk az Amerikai határon egy ellenőrző illetőhöz akihez nem akartunk, és mondtam semmi pánik, majd én beszélek.
Amikor az óceán előtt álltam, és mondtam, jó hát nem rossz, de hol a Tihanyi félsziget?????
Csak vidáman... :-*
...és az összefogás még mindig nehezen ellenőrizhető.
Most már én is bölcsebb vagyok. (Csendesebb ez ügyben.)
Barátok összefogása meg tilos, rokonoké meg nem.
Értem, tudomásul vettem.
Most már én is bölcsebb vagyok. (Csendesebb ez ügyben.)
Barátok összefogása meg tilos, rokonoké meg nem.
Értem, tudomásul vettem.
Felesleges felhozni, mert a játék felhívást követtem anno, tudnék itt régi neveket mondani aki már 10 éve jogtalanul jutottak nyereményhez, és ahhoz senki sem szólt.
Aztán még zsákot sem gyűjtött.
Aztán még zsákot sem gyűjtött.
Johnny-X
Szerintem vannak, akik csak játszanak.
S vannak, akik pénzt-időt-fáradságot nem kímélve nagyban teszik.
Ennyi.
Szerintem vannak, akik csak játszanak.
S vannak, akik pénzt-időt-fáradságot nem kímélve nagyban teszik.
Ennyi.
Bocsi!
Félre értettél.
Semmi elítélő nem volt abban, amit írtam.
Játéktörténeti kuriózum.
Félre értettél.
Semmi elítélő nem volt abban, amit írtam.
Játéktörténeti kuriózum.
sada az eredeti játékposztot keresd meg, és ott oda van írva, gyűjtsd a barátaiddal vagy vmi ilyesmi...
Erről a témáról le lehetne pattanni...
Arról nem én tehetek, hogy nem tudnak számolni, és azt nem hagytuk annyiban.
Azóta csendesebben gyűjtöm a barátaimmal.
Szólj légy szíves azoknak is akik rokonokkal gyűjtenek mindenfélét.
Ja bocs én is azt teszem a férjemmel, ja de tényleg a férjezettség nem rokonság hanem egy családi állapot jut eszembe.
Anyukám, Apukám, Mamám, Papámmal már nem tudok gyűjteni. Ha lenne gyerekem, tanulásra és munkára nevelném. Az viszi előre a világot.
Erről a témáról le lehetne pattanni...
Arról nem én tehetek, hogy nem tudnak számolni, és azt nem hagytuk annyiban.
Azóta csendesebben gyűjtöm a barátaimmal.
Szólj légy szíves azoknak is akik rokonokkal gyűjtenek mindenfélét.
Ja bocs én is azt teszem a férjemmel, ja de tényleg a férjezettség nem rokonság hanem egy családi állapot jut eszembe.
Anyukám, Apukám, Mamám, Papámmal már nem tudok gyűjteni. Ha lenne gyerekem, tanulásra és munkára nevelném. Az viszi előre a világot.
sada
Bocs, ha félreérthető voltam, nem a fórumot minősítettem. Tök hasznos információkat osztotok meg, abszolút követhető formában. A fórumozók válaszainak kicsengése volt, ami egy picit elszomorított. (És értettem azt is, hogy technikailag ez így nem is szabályos).
fitoska
Nem biztos, hogy másnak kell nyernie helyetted / helyettem. De azt látom, hogy egy csomó elképzelésem nem működik, ami pár éve, vagy néhány játéknál nem is olyan régen igen (lehet, hogy nagyon sokan sok mindent nagyon hasonlóan csinálunk). Ahogy sada is említette, akár az is tudna segíteni, ha "jófejségből" pár információmorzsát megosztanánk egymással.
Mindenki magának nyerne, de egymással harmonizáltabban. Picit jobban átgondolom, és jelentkezem!
Olyasmire pl. kíváncsi lennék, hogy 1-2 fórumozó hogyan éri el, hogy hetente látom a nevét / nyeremény bejelentését? Nagyon szerencsés, vagy sokat vásárol, vagy valamit nagyon ügyesen csinál? (Tudom, naiv vagyok, de nem érzem logikusnak azt, hogy ezzel csak a többieket heccelné).
Bocs, ha félreérthető voltam, nem a fórumot minősítettem. Tök hasznos információkat osztotok meg, abszolút követhető formában. A fórumozók válaszainak kicsengése volt, ami egy picit elszomorított. (És értettem azt is, hogy technikailag ez így nem is szabályos).
fitoska
Nem biztos, hogy másnak kell nyernie helyetted / helyettem. De azt látom, hogy egy csomó elképzelésem nem működik, ami pár éve, vagy néhány játéknál nem is olyan régen igen (lehet, hogy nagyon sokan sok mindent nagyon hasonlóan csinálunk). Ahogy sada is említette, akár az is tudna segíteni, ha "jófejségből" pár információmorzsát megosztanánk egymással.
Mindenki magának nyerne, de egymással harmonizáltabban. Picit jobban átgondolom, és jelentkezem!
Olyasmire pl. kíváncsi lennék, hogy 1-2 fórumozó hogyan éri el, hogy hetente látom a nevét / nyeremény bejelentését? Nagyon szerencsés, vagy sokat vásárol, vagy valamit nagyon ügyesen csinál? (Tudom, naiv vagyok, de nem érzem logikusnak azt, hogy ezzel csak a többieket heccelné).
Nem ide akartam bemásolni csak megnézni ott van e az a mondat, fogjatok össze barátaitokkal... én összefogtam....
https://www.webnyeremeny.hu/milka_nyeremenyjatek_2010
Paintuci
Már 12 éve volt az a Milkás játék, ahol sikert hozott az összefogásotok, s ami miatt az az ominózus mondat ma már szinte minden jsz-ban benne van.
De ilyen típusú játékok ma már nincsenek.
https://www.webnyeremeny.hu/milka_nyeremenyjatek_
2010
Már 12 éve volt az a Milkás játék, ahol sikert hozott az összefogásotok, s ami miatt az az ominózus mondat ma már szinte minden jsz-ban benne van.
De ilyen típusú játékok ma már nincsenek.
https://www.webnyeremeny.hu/milka_nyeremenyjatek_
2010
😃
Johnny-X!
Nekem tetszik a felvetésed,mert én is ilyen naív vagyok...😁
Viszont S.I.faktornak igazat kell,h adjak,mert abban nincs semmi öröm,ha más nyerne nekem akármit is.
1 példa: tavaly nyertem 1 barátnőmnek egy robotporszívót .. mikor elújságoltam neki,szerinted mi volt a válasza? Ahh,miért nem ő küldte be... Pedig,akkor még nekem se volt... Én jobban örültem,mint ő... Azóta viszont 1nyerteslistán sincs fent... de a legnagyobb baj,h idén eddig én sem...
Nekem tetszik a felvetésed,mert én is ilyen naív vagyok...😁
Viszont S.I.faktornak igazat kell,h adjak,mert abban nincs semmi öröm,ha más nyerne nekem akármit is.
1 példa: tavaly nyertem 1 barátnőmnek egy robotporszívót .. mikor elújságoltam neki,szerinted mi volt a válasza? Ahh,miért nem ő küldte be... Pedig,akkor még nekem se volt... Én jobban örültem,mint ő... Azóta viszont 1nyerteslistán sincs fent... de a legnagyobb baj,h idén eddig én sem...
"ez nem feltétlenül az a fórum"
Vannak problémák a fórummal, de itt az ötlet naiv.
Attól nem leszel közelebb a (napi/heti egy) nyerő időponthoz, ha utánad nem küld egy fórumos sem. Majd küld más.
Vannak problémák a fórummal, de itt az ötlet naiv.
Attól nem leszel közelebb a (napi/heti egy) nyerő időponthoz, ha utánad nem küld egy fórumos sem. Majd küld más.
(Amikor minket elkap a gépszíj, és van egy jó játék, úgy oldjuk meg mindig vki gép előtt legyen.)
Ez is akár lehet egy taktika.
De ez sem mindig megoldható, mert sokan nem fő állásban játszanak.
...és vannak munkahelyek ahol dolgozni kell, nincs telefon nyomkodás.
Ez is akár lehet egy taktika.
De ez sem mindig megoldható, mert sokan nem fő állásban játszanak.
...és vannak munkahelyek ahol dolgozni kell, nincs telefon nyomkodás.
Johnny-X rengetegen játszanak itt is, meg civilek is... nehéz összehangolni a tevékenységet, úgy hogy fogalmad sincs a civilek mit csinálnak, itteni játékosokat még csak csak mert ismered, mikor játszik stb, mennyit vesz stb...
Sajnos tényleg vannak tű, és szénakazal esetek, egyik a sportszelet, bizony másik a sorsjegyes... és sorolhatnám.
Én azért játszok most már inkább drágább játékokkal, mert ahol 2-3-4 ezret kell költeni nagyobb az esély.
...és hidd el sokan itt nem fognak félreállni, másnak jó legyen.
Sajnos a kinti életben is ritka. Ahhoz nagyon jó barátnak kell lenni.
Régebben többen játszottunk a pöttyössel... 1000ből 2 nap díj, semmi nagyobb...
Aztán pár db-t töltöttem fel pár év múlva szintén hasonló játéknál 2 napi sikerült.
Olyan szinten kiszámíthatatlan.
Sajnos tényleg vannak tű, és szénakazal esetek, egyik a sportszelet, bizony másik a sorsjegyes... és sorolhatnám.
Én azért játszok most már inkább drágább játékokkal, mert ahol 2-3-4 ezret kell költeni nagyobb az esély.
...és hidd el sokan itt nem fognak félreállni, másnak jó legyen.
Sajnos a kinti életben is ritka. Ahhoz nagyon jó barátnak kell lenni.
Régebben többen játszottunk a pöttyössel... 1000ből 2 nap díj, semmi nagyobb...
Aztán pár db-t töltöttem fel pár év múlva szintén hasonló játéknál 2 napi sikerült.
Olyan szinten kiszámíthatatlan.
Johnny-X
Nem tudom hogy milyen módon lehene megegyezésre jutni sokezer nyereményjátékban nyereményt elérni szándékozóval.
Az itt fórumozók teszik ki ama jéghegy(pályázók tömege) csúcsán álló sirály egyik kislábujjkörmét.
Tippeket, tapasztalatokat talán hajlandóak lennének néhányan megosztani ("jelen!!"), csinálj egy ilyen forumtopikot a javaslatod ügyében.
Ehhez: rossz módszer volt a 7perces! Jobb lett volna több egyperces szakaszra ("megérzés" vagy korareggel-későeste-dél) elosztani, adott óra minden percében tolni. (Csak ötlet, ezidáig tucatnyi kódot küldtem)
Nem tudom hogy milyen módon lehene megegyezésre jutni sokezer nyereményjátékban nyereményt elérni szándékozóval.
Az itt fórumozók teszik ki ama jéghegy(pályázók tömege) csúcsán álló sirály egyik kislábujjkörmét.
Tippeket, tapasztalatokat talán hajlandóak lennének néhányan megosztani ("jelen!!"), csinálj egy ilyen forumtopikot a javaslatod ügyében.
Ehhez: rossz módszer volt a 7perces! Jobb lett volna több egyperces szakaszra ("megérzés" vagy korareggel-későeste-dél) elosztani, adott óra minden percében tolni. (Csak ötlet, ezidáig tucatnyi kódot küldtem)
Ugyan nem annyira ide tartozik, de a kedvencem a nyeretlen Buksza sorsjegyes irdatlan sok pályázat. Küldjön az ilyen játékokra az pályázatot, akinek 2 anyja van.
https://g7.hu/kozelet/20181115/ezekben-a-zsakokba
n-136-ezer-csalodott-magyar-ember-remenye-van/
https://g7.hu/kozelet/20181115/ezekben-a-zsakokba
n-136-ezer-csalodott-magyar-ember-remenye-van/